DEELUXE Rough Diamond Junior 2023 Snowboard Botları

6.999 TL
Son 1 ürün!
Beden: 27
27
28
30
31
32
33
34
35
36

Ürün Bilgileri

DEELUXE Rough Diamond Junior 2023 Snowboard Botları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Deepupextreme Satıcı Ünvanı: BURHAN ÇALAPKORUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4135662454000011 Vergi Kimlik Numarası: 2250356075
    Bu ürün Deepupextreme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklarının ayaklarinin küçük olmasi oynayamayacaklari anlamina gelmez. Rough Diamond, DEELUXE'ün efsanevi kalite ve teknolojisini çocuklara özel bir tasarım ve yapıya dönüştürüyor. Konfor ve performansa vurgu yapan bu bot, ilerlemeyi hızlandırır. Ayrıca eski DEELUXE profesyoneli TJ Schneider'ın efsanevi sanat eseri sayesinde stil konusunda da eksiklik yaşatmıyor. İçine girip çıkması özellikle kolay olan krampon, hızlı, zahmetsiz ve hassas bir uyum için DEELUXE'ün denenmiş ve test edilmiş Power Strap ve BOA® Fit Sistemine sahiptir. Denenmiş ve test edilmiş Stage 1 astarı, çocukların pistlerin tadını daha da uzun süre çıkarabilmesi için bol miktarda konfor ve sıcaklık sunar. Rough Diamond ayrıca bir grom'un hızlı büyümesine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. BOA® Fit System ve Stage 1 astar ayağın hatlarını çok iyi kavradığından ve olağanüstü bir topuk tutuşu sağladığından, Rough Diamond'ı çocuğun mevcut bot numarasından bir numara büyük satın almanızı öneririz. Bu, kramponun uyumundan veya performansından ödün vermeden büyümek için alan sağlar. Sonuçta, yeni nesil parçalayıcılar en iyisini hak ediyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver