Delonghi Eletta Explore Ecam450.76.t Tam Otomatik Espresso Makinesi

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
99.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
109.000 TL

Ürün Bilgileri

Delonghi Eletta Explore Ecam450.76.t Tam Otomatik Espresso Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ElitMar AVM Satıcı Ünvanı: AHMET AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1110544087
    Bu ürün ElitMar AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eletta Explore Ecam450.76.t Tam Otomatik Espresso Makinesi Delonghi Eletta Explore ECAM450.76.T Tam Otomatik Espresso Makinesi OTOMATİK KAHVE MAKİNELERİ Eletta Explore ECAM450.76.T Sınırsız yaratıcılık: Evde kolayca sonsuz çeşitlilik içerisinden sıcak, soğuk ve yaratıcı kahve tariflerini keşfedin. Kahve ve süt sadece başlangıç. Tek bir düğmeye dokunarak 40'tan fazla özelleştirilebilir tarif. De'Longhi LatteCrema Cool ve LatteCrema Hot süt sistemi, evde lezzetli kahveli içecekler hazırlamayı kolaylaştırır. Eletta Explore, sonsuz çeşitlilikte kahvenin kapılarını açar ve otantik kahve dükkânı deneyimini evinize getirir. Çeşitli yaratıcı tarifler ve kişiselleştirme seçenekleri için Coffee Link uygulamasını da kullanabilirsiniz. Wi-Fi sayesinde makinenizi akıllı telefonunuz üzerinden de kontrol edebilirsiniz. 43 adede kadar özelleştirilebilir tarifle en geniş sıcak ve buzlu kahve içecek çeşitlerinin tadını çıkarın Devrim niteliğindeki LatteCrema soğuk süt köpüğü teknolojisi, buzlu kahveler için mükemmel dengelenmiş kremsi dokulu soğuk süt köpüğü sunar En sevdiğiniz kahveyi kolayca kaydırmak ve seçmek için kümelenmiş tarif menülerine sahip 3,5 inç TFT ekran 16 cm'ye kadar kupalar için kaldırılabilir fincan tepsisine sahip benzersiz To-Go sistemi. Küçük, orta veya büyük arasından seçim yapın ve aynı harika lezzet ve aromayı koruyun. Bean Adapt Teknolojisi, her kahve türü için makine ayarlarını otomatik olarak ayarlar. Mobil uygulama üzerinden Wi-Fi uzaktan kontrol Taze çekilmiş kahve Makine, demlemeden hemen önce çekirdekleri taze öğütürken, her fincanda yüksek kaliteli kahvenin keyfini çıkarın. LatteCrema Sıcak & LatteCrema Soğuk Sıcak ve soğuk zevklerin mükemmel karışımı için De'Longhi LatteCrema Sıcak ve LatteCrema Soğuğu keşfedin. Sezgisel renkli ekran Renkli 3,5" TFT ekran ve yumuşak dokunmatik kontrol ile mükemmel kahveyi keşfetmek ve seçmek hiç bu kadar kolay ve sezgisel olmamıştı. Kolay temizlik Çıkarılabilir damlama tepsisi ve süt karafları, kolay temizlik için bulaşık makinesinde yıkanabilir ve en üst düzeyde hijyen sağlar. Yepyeni Bir Özellik ToGo Fonksiyonu Dinamik yaşantımızın eşlikçisi termos bardaklar (mug) için tek tuşla hazırlayıp yanımıza alabileceğimiz kahve tarifleri. 15 tek tuşlu sıcak ve soğuk ToGo kahve tarifi. ECAM450.76.T modelinde bu özelliği yakından deneyimlemeniz için ürün paketi içerisinde Termos bardak hediyesi. Bean Adapt Teknolojisi App üzerinden seçtiğiniz çekirdeğe göre kendini optimize edip, çekirdeğe has mükemmel ekstraksiyon sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Model Kapsülsüz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Süt Köpürtücü Var
  • Tema / Stil Klasik
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver