DEMAGRO Magro Hızlı Sapan Oyunu Masif Ahşap Su Bazlı Vernik (ÜSTÜN KALİTE)

945 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

DEMAGRO Magro Hızlı Sapan Oyunu Masif Ahşap Su Bazlı Vernik (ÜSTÜN KALİTE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MagroShop Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Vergi Kimlik Numarası: 4760120753
    Bu ürün MagroShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Magro Hızlı Sapan Oyunu Masif Ladin Su Bazlı Vernik, Kendi üretimimizdir.İşçilkten ve malzemeden kaçınılmamıştır. 1-MALZEME NİTELİĞİ: Birinci sınıf Masif Ladin çerçevelidir.Su bazlı vernik kullanılmıştır.Ahşap malzeme tümüyle zımparalanmış,bütün köşeler pahlanmıştır (yuvarlatılmıştır).Zemindeki levha ahşaba açılan kılavuza yerleştirilerek (zemin saklama) daha estetik bir görünüm ve ahşap çerçeve ile rijitlenmiş sağlam bir yapı elde edilmiştir.Görseller UV baskı tekniği ile basılmıştır.5 er adetten 10 adet sert plastikten diskler kumaş kese içerisinde sunulur.2 adet zorluk derece ayarı ahşap pim mevcuttur.Çift dopel kraft koli içerisinde sevk edilir. 2-ÖLÇÜ:Dıştan dışa 35cmx 60 cm dir 3-OYUNUN ŞEKLİ:İki kişi ile oynanır.Her oyuncu kendi sahasındaki ilk çizgide bulunan okları ortalayıp lastiğe temas eder şekilde disklerini dizer.Oyuna aynı anda başlanılır.Tek el kullanılır.Her oyuncu HIZLICA diskleri lastiğe gerdirerek fırlatır,tünelden geçirerek rakip sahaya ulaştırır.Kendi sahasında disk kalmayan oyuncu oyunu kazanmış olur.Her parti 3 oyundan oluşur.Parti sayısı oyuncularca belirlenen sayıda tek rakamlarda artırılabilir.Amaç kendi sahandaki pulları hızlıca rakibinin sahasına geçirebilmektir.Ortadaki ahşap eleman üzerine geçirilen pimlerle tünel daraltılarak zorluk derecesi artırılır. 4-KATKISI:Çocukların başlangıçta zaten zayıf olan el motor becerileri ve el göz koordinasyonunun gelişimine katkısı olur.Aile içinde BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRME alışkanlığı edinmeye kakısı olur.Arkadaşlar arasında iyi vakit geçirmeye katkısı olur. İDDİA EDİYORUZ BU KALİTEDE ÜRÜNÜ BULAMAZSINIZ. .
Geri Bildirim Ver