Deniz Oyuncak Dev Lego Seti 120 Parça Ev Ve Araba Malzemeli

250 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deniz Oyuncak Dev Lego Seti 120 Parça Ev Ve Araba Malzemeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMİRA SHOP Satıcı Ünvanı: ALİ MENGİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6150360194
    Bu ürün EMİRA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deniz oyuncak dev lego seti 120 parça ev ve araba malzemelilego seti 120 adet ev ve araba malzemeleri içindedir lego boyutları (ortalama) 3 cm - 4 cm 6 cm - 3 cm 9 cm - 3 cm asetat kutu boyutu 31 cm - 17 cm ce belgelidir sağlığa zararlı madde içermez ücretsiz hediye paketi yapılıp gönderilir

Ürün Özellikleri

  • Karakter Piyano
  • Parça Sayısı 120
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Deniz Oyuncak Dev Lego Seti 120 Parça Ev ve Araba Malzemeli

Çocukluk döneminde oyun çocukların sağlıklı bir gelişim göstermeleri ve de hayal güçlerini geliştirmeleri için oldukça önemlidir. Fakat her oyun veya oyuncak çocuklarda aynı pozitif gelişimin gösterilmesine yardımcı olmaz. Deniz Oyuncak lego seti ise çocukların hayal güçlerinin gelişmesine yardımcı olurken eğlenceli anlar yaşamalarını da sağlar.

 
  • 120 parça
  • Ev ve araba malzemeleri
  • Lego seti

Deniz Oyuncak Dev Lego Seti Özellikleri

Deniz Oyuncak Dev Lego Seti Özellikleri

Deniz Oyuncak dev lego seti, çocukların rahatlıkla oynayabilecekleri geniş bir settir. 120 parçanın içerisinde çocukların ev ve araba yapabilecekleri çeşitli gerekli malzemeler bulunur. Çocukların istedikleri gibi araba yapabilmeleri için tekerlekler bulunur. Aynı şekilde ev yapımını kolaylaştıracak ve çocukların hayal güçlerinde şekillenen evleri yapabilmelerini sağlayacak malzemeler de bulunmaktadır. Legolar birbirinden farklı renklere sahiptir. Bu özellikleri ile de çocukların hayal gücünün desteklenmesini sağlar. Ek olarak legolar farklı ve çeşitli boyutlarda olduğu için oyun esnasında her türlü modelin yapılmasını da kolaylaştırmıştır. Legoların boyutları ortalama 3 cm, 4 cm, 6 cm ve de 9 cm arasındadır. Hem küçük parçalar hem de büyük parçalar ile çocuklar oynayabilir veya farklı oyunlar kurabilirler. Kaliteli üretim sayesinde legoların renkleri kolay kolay silinmez veya solmaz. Kenarlarında plastik kalıntısı gibi rahatsız edici kalıntılar olmamaktadır. Çocukların sağlığına zarar verebilecek herhangi bir madde kullanılmadan üretilmiş, çocukların sağlığı düşünülmüştür. Deniz Oyuncak lego seti CE belgelidir ve güvenle satın alınabilir.

 

Deniz Oyuncak Dev Lego Seti 120 Parça Kullanımı

Deniz Oyuncak Dev Lego Seti 120 Parça Kullanımı

Deniz Oyuncak lego seti 120 parça ev ve araba malzemeli oyuncak kullanımı tamamen çocukların hayal gücüne hitap eder. Çocuklar ve aileleri oyuncağı nasıl isterlerse o şekilde kullanılabilir. İster ev ve araba modelleri yaparak şehir kurabilirler isterlerse de tamamen kendi istedikleri modeller tasarlayabilir ve bunları legolar ile canlandırabilirler. Çocuklar tutma ve kavrama becerilerini geliştirebilirler. Çocuklar hikaye oluşturarak da oynama becerilerini geliştireceği için ebeveynler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Çocuklar hem kendi arkadaşları hem de aileleri ile legolarla oynayabilirler. 120 parça geniş bir lego seti olan Deniz Oyuncak lego seti her yaştan çocuğun kullanımı için uygun olsa da çok küçük çocukların kullanımı sırasında ebeveyn kontrolünde olması tavsiye edilir. Oyuncakların temizliği için ise nemli bir bez kullanılabilir. Ek olarak sabunlu suyun içine konulan legolar daha sonra çok iyi bir şekilde durulanarak temizliği sağlanabilir. Legoların renklerinde kaybolma ve solma olmaması için ve de çocukların ağzı ile temas edebileceği için oyuncakların temizliği sırasında ağır kimyasal temizleyicilerin kullanılmaması gereklidir.

 

Deniz Oyuncak Dev Lego Seti Ev ve Araba Malzemeli Fiyatı

Deniz Oyuncak Dev Lego Seti Ev ve Araba Malzemeli Fiyatı

Deniz Oyuncak dev lego seti 120 parça set ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilen oyuncakların arasında gelmektedir. Çocukların hayal ettikleri şeyleri canlandırabildikleri bu oyuncaklar uzun yıllardır farklı nesillerin en sevdikleri oyuncaklardan biridir. Aileleri ile kaliteli vakit geçirebilmelerini sağlayan lego set aynı zamanda çocukların hem tek başına hem de arkadaşları ile kolayca oynayabilecekleri bir oyun alanı hazırlar. Hem hediye olarak hem de çocuklara oyuncak olarak alınabilir. Daha önce bu lego setini almış kişilerin yorumlarını ve fikirlerini okumak ve daha ayrıntılı fikir almak isteyen kişiler Deniz Oyuncak dev lego seti 120 parça yorumları kısmına bakabilir ve değerlendirebilir. Oyuncak ile ilgili ekstra bilgi sahibi olmak ve soru sormak için soru bölümüne sorularınızı yazabilirsiniz. Ek olarak Deniz Oyuncak dev lego seti 120 parça fiyatı için Trendyol’u inceleyebilir ve buradan kolayca sipariş verebilirsiniz.