Denon 7.2 Kanal Sinema Sistemi Amfisi

56.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
56.274,59 TL

Ürün Bilgileri

Denon 7.2 Kanal Sinema Sistemi Amfisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BTR SOUND Satıcı Ünvanı: CAN BATIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1549741331800017 Vergi Kimlik Numarası: 1500253098
    Bu ürün BTR SOUND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AVRX2800H'den inanılmaz 8K videonun ve sürükleyici 3D sesin keyfini çıkarın. Orta büyüklükteki odaları Dolby Atmos ve DTS:X ile ayarlanmış bir 7.2 veya 5.2.2'den daha rafine sesle doldurun. HEOS® Yerleşik ile, kablosuz olarak çevrimiçi müzik akışı yapın ve diğer odalarda HEOS özellikli hoparlörlerle paylaşın. Yüksek performanslı ayrık 7 kanallı amplifikatör Tüm kanallarda, kanal başına 95W'a kadar (8 ohm, 20-20kHz, THD %0,08'de) sağlamak için ayrı yüksek akım amplifikatörleri—herhangi bir hoparlörü çalıştırmak için yeterli güç. 8K video, altı HDMI girişinden üçünde ve iki çıkışta desteklenir. HLG, HDR, Dolby Vision, HDR10+ ve Dinamik HDR geçişi ile kolay video uyumluluğunun ve mükemmel görüntü kalitesinin keyfini çıkarın. HEOS® Yerleşik teknoloji Çeşitli akış hizmetlerinden uyumlu HEOS özellikli bileşenlere kablosuz olarak müzik akışı yapın. Denon Home hoparlörlerini daha fazla odaya ekleyin ve hepsini HEOS uygulamasıyla kontrol edin. Çok Kanallı Surround DTS HD Master, DTS:X, DTS:X Pro Evet, Evet, Hayır DTS Neo:X, DTS Sinirsel:X Hayır Evet DTS Sanal:X Evet Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Yükseklik Sanallaştırma, Dolby Atmos Müzik Evet evet evet evet Dolby ProLogic Ilz, Dolby Surround Hayır Evet Çok Kanallı Stereo Evet Maks. İşleme (Pre-Amp) Kanal Sayısı 7.1.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver