dermalex Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kremi

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449 TL329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,99 TL

Ürün Bilgileri

dermalex Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sebamed Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Sebamed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dermalex Sensitive Balance Likit Yüz Kremi: Rahatlatıcı ve yumuşatıcı etkisiyle tüm hassas cilt tiplerine uygundur. Çok daha dengeli ve taze görünen bir cilt için
  • cldi anında derinlemesine nemlendirir, rahatlatır ve yumuşatır.Parfüm,renklendirici ve alkol içermez.Hassas Ciltler üzerinde dermatolojik olarak test edilmiştir. pH değeri cilt ile uyumludur. Komedojenik olmayan formulü gözenekleri tıkamaz. Hassas ciltler için özenle seçilmiş içeriklerden oluşur. Kullanım: Her sabah ve akşam cilde uygulayın. Makyaj için ideal bir zemin hazırlar. . YENİLİK:HYALÜRONİK ASİT cildi derinlemesine nemlendirirPANTENOL cildi rahatlatırPREBİYOTİKLER cildin doğal dengesini desteklerE VİTAMİNİ cildi korur ve bakım yapar. KLİNİK OLARAK KANITLANMIŞTIR 1. 24 saat süreyle cildi yoğun ve derinlemesine nemlendirir2. Cildin hassasiyetini azaltır ve cildi rahatlatır.3. Tahrişe karşı korur4. Cildin doğal dengesini korur ve güçlendirir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • SPF SPF 20 - 40
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Sprey
  • Form Krem
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • İçerik E Vitamini
Geri Bildirim Ver

Dermalex 5400951990347 Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kremi

Cilt bakımı için özel olarak tasarlanıp imal edilen pek çok farklı ürün mevcuttur. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi de bunlardan biri. Bahsi geçen ürün derideki renk ve katman düzensizliği gibi sorunlar üzerinde oldukça etkilidir. Krem ciltte kötü bir görüntü oluşturan veya istenmeyen noktaların bulunduğu alanları düzeltebilir. Ürün leke karşıtı değildir. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi bölgedeki negatif unsurların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Pek çok yönden faydalı olan sıvının formülü özenle hazırlanmıştır. Ürün cilt kuruluğuna neden olmaz ve uygulandığı bölgeyi tahriş etmez. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi yaşlanma belirtileri üzerindeki etkileri sayesinde pek çok kişi tarafından beğenilir.

  • Miktar: 50 ml
  • Tür: Krem
  • Yüz için uygun nitelikte.

Dermalex Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kreminin İçeriği Nedir?

Dermalex Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kreminin İçeriği Nedir?

Dermalex Pure Balance pürüzsüzleştirici yüz kremi zengin bir içeriğe sahiptir. Ürünün formülü titiz bir mühendislikle tasarlanmıştır. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kreminin yapısında kanserojenler gibi insan sağlığına zararlı olabilecek maddeler mevcut değildir. Böylelikle bakım ürününü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kreminde; C vitamini, hyaluronik asit ve sarkozin gibi maddeler mevcuttur. Ürünün formülünde yararlanılan kimyasalların oranı birbirleriyle uyum içindedir. Böylece Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi, cilt üzerinde tahriş, kaşıntı veya kızarıklık gibi negatif etkilere neden olmaz. Bu bağlamda ürünün doğru miktarda kullanılması ve aşırıya kaçılmaması da önemlidir. Dermalex Pure Balance kremin malzemeleri kalite standartlarına uygun laboratuvarlarda bir araya getirilmiştir. Maddeler ciltte olumlu etkilere sahiptir.

Dermalex Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kremi Ne İşe Yarar?

Dermalex Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kremi Ne İşe Yarar?

Dermalex Pure Balance 50 ml yüz kremi son derece faydalı bir üründür. Söz konusu bakım ürünü cilt üzerindeki eşitsizlikleri giderir. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi aynı zamanda derinin nem kazanması için de büyük bir etkiye sahiptir. Bakım ürünü cildin yağlı görünümünü de giderir. Kremi yüzünüzdeki belirli alanlara uygulayabilirsiniz. Örneğin alın veya burun gibi bölgeler sıklıkla yağlanır. Bu alanlara Dermalex krem sürebilirsiniz. Bakım ürününün nemlendirici niteliği 24 saate kadar sürer. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kreminin içindeki maddeler bunda etkilidir. Üründe bulunan hyaluronik asit, nemi cilde hapseder. Bu sayede derinin elastikiyeti de artmış olur. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi kırışıklıklar üzerinde de etkilidir. Bakım ürünü erken yaşlanma belirtilerini de başarılı bir şekilde azaltır.

Dermalex Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kremi Nasıl Kullanılır?

Dermalex Pure Balance Pürüzsüzleştirici Yüz Kremi Nasıl Kullanılır?

Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Ürünün özel ağızlığı sayesinde her zaman istediğiniz miktarda sıvının tüpten çıkmasını sağlayabilirsiniz. Krem bu açıdan kullanım kolaylığı sunar. Bakım ürününün sabahları uygulanması tavsiye edilir. Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi cilt yüzeyine masaj yapılarak sürülebilir. Bu sayede deride başarılı bir şekilde emilim olur. Kremden daha iyi sonuç elde etmek için markanın diğer ürünlerine de göz atabilir, pürüzsüzleştirici ile birlikte kullanabilirsiniz. Pure Balance hassas ciltler için de uygundur. Bakım ürününün düzenli kullanılması tavsiye edilir. Dilerseniz Dermalex Pure Balance 50 ml pürüzsüzleştirici yüz kremi yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Siz de cilt bakım ürününü Trendyol üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.