Dermavia Azelaıc & Salıcylıc Acıd Serum Yağlı Akne Eğilimli Cilt Tipleri Için Yüz Serumu 30 ml

499 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dermavia Azelaıc & Salıcylıc Acıd Serum Yağlı Akne Eğilimli Cilt Tipleri Için Yüz Serumu 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmodi Satıcı Ünvanı: KOZMODİ KOZMETİK İLAÇ ÜRÜNLERİ İMALAT PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582049646200017 Vergi Kimlik Numarası: 5820496462
    Bu ürün Kozmodi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DERMAVIA YAĞLI AKNE EĞİLİMLİ CİLT TİPLERİ İÇİN YÜZ SERUMU Birçok cilt endişesini çözmeye yönelik özel olarak geliştirilmiş cilt bakım serumu içeriğindeki azelaik asit ile cildi tahriş etmeden, cilt üzerindeki ölü hücrelerin giderilmesine, cildi aydınlatmaya ve yağ dengesini düzenlemeye yardımcı olur. Salisilik asit ve Azelaik asitin kombinasyonu ton farklılıkları giderilmiş, daha aydınlık, sağlıklı bir cilt elde etmeye yardımcı olur. KULLANIM ŞEKLİ: Günde 1 veya 2 defa kullanılabilir. Temizleme ve/veya tonik adımlarından sonra tüm yüz, boyun, alın ve çene bölgelerine uygulanmalıdır. Gündüzleri geniş spektrumlu ve en az SPF 30 değerinde olan bir güneş koruyucu uygulanması önerilir. Akşamları ardından gece nemlendiricisi ile devam edilmelidir. Ciltte fazla kuruluk veya soyulma meydana gelmesi durumunda günde tek sefer kullanıma veya günaşırı kullanıma geçilmelidir. İritasyon meydana gelmesi durumunda kullanımı durdurulmalıdır. UYARILAR: Sadece dıştan kullanım içindir. Göz ve dudaklar ile temasından kaçınınız. Teması durumunda bol su ile durulayınız. 3 Yaşın altındaki çocukların kullanımına uygun değildir. Açık yara bulunan veya tahriş olmuş cilde uygulamayınız. Çocukların erişemeyeceği, serin, güneş almayan ve kuru yerlerde muhafaza ediniz. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz, 10-15 dk. bekledikten sonra herhangi bir alerjik reaksiyon olmaması halinde yüzünüze uygulayınız. Salisilik asit veya aspirine alerjisi olanların kullanması önerilmez. İstenmeyen durumlarla karşılaştığınızda doktorunuza başvurunuz. Yutmayınız. İÇİNDEKİLER: Aqua, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Potassium Azeloyl Diglycinate, Azelaic Acid, Niacinamide, Salicylic Acid, Zinc Pca, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Ethylhexylglycerin.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • İçerik Salisilik Asit
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
Geri Bildirim Ver