Dermavia Spf 50 Yüz Ve Vücut Güneş Kremi Akneye Meyilli Ciltler 100 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
485 TL475 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 60 TL İndirim
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dermavia Spf 50 Yüz Ve Vücut Güneş Kremi Akneye Meyilli Ciltler 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3nnn Satıcı Ünvanı: NAR ITRİYAT DEPOSU LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629125495000001 Vergi Kimlik Numarası: 6291254950
    Bu ürün 3nnn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DERMAVIA SPF+50 GÜNEŞ KREMİ KULLANIM ŞEKLİ: Güneşe çıkmadan 15 dakika önce uygulanır. Güneş koruyucu ürünlerin her 3- 4 saatte bir uygulanması önerilir. Yüzme, aşırı terleme ve kurulanma sonrasında tekrar uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Yağlı
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Sprey
  • Ek Özellik Parfüm İçermeyen
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Krem
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Dermavia SPF+50 Yüz Ve Vücut Güneş Kremi Akneye Meyilli Ciltler 100 ml

Koruyucu kremlere güneşin zararlı ışınlarından korunmak amaçlı sıklıkla ihtiyaç duyulur. Doğal ve faydalı içeriğe sahip Dermavia SPF+50 yüz ve vücut güneş kremi akneye meyilli ciltler 100 ml ise oldukça fazla beğeni toplar. Cildinizi korurken sivilce yapmayan bu ürün, güneş kremi kullananlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Akneye meyilli bir cilde sahip olanlar için uygun bir koruyucu kremdir. Ürünün nemlendirme özelliği sayesinde yanınızda az krem taşıyarak çok verim alabilirsiniz. Böylece bütçe ve zamanınızdan tasarruf sağlayarak sizi mutlu eder. Özellikle agresif ciltlerde kullanıldığında oldukça iyi sonuçlar veren bu ürün, fazla yağı cildinizden temizleyerek doğal bir nem bariyeri oluşmasını sağlar. Böylece ciltte oluşan aknelerin önüne geçerek, parlak bir görünüm sunar. Günün sonunda ürünü kullanarak güzel ve sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.

  • Güçlü nemlendirme
  • Akneli ciltlere uygun
  • Suya dayanıklı

Dermavia SPF+50 Yüz ve Vücut Güneş Kremi Özellikleri

Dermavia SPF+50 Yüz ve Vücut Güneş Kremi Özellikleri

Güneş ışınları insanlara birçok yönden fayda sağlarken aynı zamanda cildinize zararlı ve tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bunlardan biri de kanser ve türlü hastalıklara sebep olabilecek ultraviyole radyasyonudur. Güneş kremleri bu zararlı radyasyonu emerek insan tenine işlemesini engeller ve bir bariyer oluşturur. Dermavia SPF+50 yüz ve vücut güneş kremi akneye meyilli ciltler 100 ml kullananlar bu tehlikeden kolay bir biçimde korunur. Güneş kreminin önemi ve faydaları son yıllarda iyi anlaşılmaya başlanır ve yaygın bir hale gelir. Tehlikeli yanları olsa da güneş, insanlar için D vitamini kaynağı da olduğundan güneşlenmek oldukça önemli bir aktivitedir. Bunu yaparken ise gereken önlemleri almak insanlar için yeterlidir. Dermavia güneş kremi ile güneşin zararlı ışınlarından korunarak yaz aylarında denizde veya havuzda keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Dermavia Yüz ve Vücut Güneş Kremi Yorumları

Dermavia Yüz ve Vücut Güneş Kremi Yorumları

Koruma sağlarken ihtiyaçlara hizmet eden ve güçlü bakım sağlayan güneş kremleri oldukça fazla tercih edilir. Dermavia güneş kremi burada doğal yapısı ve özgün içeriği ile cildinizi korur. İçeriğinde bulunan yeşil çay ciltte bir yatıştırıcı ve temizleyici görevi görür. 50+ faktör olan ürün, yüksek derece koruma sunar. Parfüm içermeyen yapısı ile hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Suya dayanıklı olması sayesinde yazın gönül rahatlığı ile ürünü deniz ve havuzda kullanabilirsiniz. Bu güneş kremi herhangi bir hayvansal ürün içermesi dolayısıyla vegan olma özelliği taşır. Dermavia SPF+50 yüz ve vücut güneş kremi akneye meyilli ciltler 100 ml yorumlarında ürünün özelliklerinden bahsedilir. Akne tedavisi gören cilt tipinin kullanımına uygundur. Ürünü kullanarak ciltte renk eşitsizliklerini düzeltebilir, kısa bir sürede pürüzsüz bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Dermavia Yüz ve Vücut Güneş Kremi Fiyatı

Dermavia Yüz ve Vücut Güneş Kremi Fiyatı

Dermavia SPF+50 yüz ve vücut güneş kremi akneye meyilli ciltler 100 ml fiyatı cildinize sunduğu üstün bakım performansı göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu güneş kremini günlük bakım rutininize gönül rahatlığı ile dahil ederek cildinize faydalı bir dokunuş yapabilirsiniz. Doğal ve ince yapısı ile ağırlık oluşturmaz. Yüz ve vücudunuzu rahatsızlık hissi olmadan bu ürün ile zararlı ışınlardan gün boyu koruyabilirsiniz. Kremin kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmesi önerilir. Ürün cildinizi korurken aynı zamanda bakım etkisi yaratır. Cilt tonunu eşitleme özelliği ile parlak bir görünüm sağlar. Uzun süreli kullanım imkanı sunar. Dermavia SPF+50 yüz ve vücut güneş kremi akneye meyilli ciltler 100 ml satın alarak güneşin zararlı ışınlarından korunabilir, Trendyol'dan ürüne kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.