Destek Yayınları Kurtarıcı Mısın Kurban Mı? - Zihin Tuzakları - Serhat Yabancı 2 Kitap Set

Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Kurtarıcı Mısın Kurban Mı? - Zihin Tuzakları - Serhat Yabancı 2 Kitap Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASPENDOSYAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ASPENDOS YAYINCILIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091056824100017 Vergi Kimlik Numarası: 0910568241
    Bu ürün ASPENDOSYAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kurtarıcı Mısın Kurban Mı? - Zihin Tuzakları - Serhat Yabancı 2 KİTAP SET “Başkasını memnun ederek mutlu olmaya çalışmak mutsuzluğun kendisidir.” Kendi ihtiyaçlarınla ve isteklerinle yüzleşmemek adına başkalarının sorunlarıyla ve beklentileriyle kendini meşgul mü ediyorsun? Küçük yaştan itibaren başının çaresine bakmak zorunda kaldığın için hep güçlü maskesiyle mi dolaşıyorsun? Hata yapmaktan, sorumluluk almaktan kaçtığın için kurban rolüyle kendini güvende hissediyor olabilir misin? İnsanlara hayır diyemedikçe daha çok üstüne geldiklerini görüyor musun? Peki fedakârlıklarının zamanla göreve dönüştüğünün ne kadar farkındasın? Belki de sevgi deposunun boşluğunu başkalarının takdir ve teşekkürleriyle doldurmaya çalışıyorsun ama her sabah yine boş bir depoyla uyanıyorsun. İnsanların hayatında kurtarıcı olduğunu zannederken belki de bir kurban olduğunu gizliyorsun. Kurban-kurtarıcı-zorba üçgeninde hayatını tüketiyor, oyunun dışında kalmamak pahasına kendinden ve hayallerinden vazgeçiyorsun. Benimsediğin kişisel senaryonun yanlış yazıldığını, sana ait olmayan hikâyelerin içinde kaybolup gittiğini görmeye hazır mısın? Sana zarar verenler en yakınların dahi olsa sınır çizmenin vakti geldi. Artık kurtarıcılıktan kurtulmanın ve kendi yaşamına sahip çıkmanın zamanı... Unutma oyundan çıkışın ödülü çok daha değerlidir: Kendini kazanırsın!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Serhat Yabancı
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver