Destek Yayınları Sen Yola Çık Yol Sana Görünür H.mengüç

135 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
158,44 TL141,61 TL
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
164,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Sen Yola Çık Yol Sana Görünür H.mengüç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DESTEK MEDYA GRUBU Satıcı Ünvanı: DESTEK YAPIM PRODÜKSİYON DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293049248400001 Vergi Kimlik Numarası: 2930492484
    Bu ürün DESTEK MEDYA GRUBU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SEN YOLA ÇIK YOL SANA GÖRÜNÜR H.MENGÜÇ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Sen Yola Çık Yol Sana Görünür - Hakan Mengüç

Her yaştan kişi tarafından büyük ilgi gören kitaplar, hem farklı anlatım tarzlarıyla hem de anlattıkları hikayeler ile ön plana çıkarlar. Destek Yayınları Sen Yola Çık Yol Sana Görünür, Hakan Mengüç tarafından kaleme alınmış bir eserdir. Yazar, eserinde farklı felsefik düşünce tarzlarına da değinir. Kitap severler tarafından sıklıkla tercih edilen kişisel gelişim kitapları, hayata karşı yeni bir bakış açısı kazanmanızı sağlar. Kişisel gelişim kitaplarından çıkarılacak sonuçlar herkes için farklılık gösterse de yazar tarafından verilen mesaj herkes için aynıdır. Destek Yayınları’ndan çıkan Sen Yola Çık Yol Sana Görünür yorum ve okuyucu deneyimlerini inceleyerek siz de ilham verici bu hikayenin bir parçası olabilirsiniz.

  • Kişisel gelişim türünün bir örneği
  • Sürükleyici ve özgün bir anlatım dili
  • Felsefik bir bakış açısı

Hayatınıza Rehber Olacak Hakan Mengüç Kitabı

Hayatınıza Rehber Olacak Hakan Mengüç Kitabı

Türk yazar Hakan Mengüç, yazarlık dışında tiyatro oyunları ve yaşam koçluğu da yapar. Hayat felsefesiyle insanları etkileyen yazar, Hint ve Uzak Doğu felsefelerine karşı da büyük bir ilgi gösterir. Hakan Mengüç tarafından kaleme alınan Sen Yola Çık Yol Sana Görünür kitabı, geçmiş ve gelecek arasında derin bir bağ kuran sorulardan yola çıkarak bazı cevaplar arar. Eser, sekiz yüz yıl öncesinde kendini gösteren Mevlana ve onun felsefik düşünce tarzına da büyük oranda değinir. Okuyucularına Mevla felsefesi üzerinden çeşitli sorular yönelten Mengüç, şimdiki zaman diliminden cevaplar da arar. Hem kişisel gelişim türüne hem de felsefik düşünce tarzına hitap eden eser, yalın ve sade bir dille kaleme alınır. Sürükleyiciliği de beraberinde getiren yalın ve sade dil, her yaştan kişiyi ortak bir noktada buluşturur.

Motive Olmanızı Sağlayan Hakan Mengüç Kitabı Yorumları

Motive Olmanızı Sağlayan Hakan Mengüç Kitabı Yorumları

Sen Yola Çık Yol Sana Görünür kitap severler tarafından büyük bir ilgi görür. Yazar, hem Mevlana felsefesine hem de geçmişe yönelik olarak yönelttiği sorular ile okuyucularına 21 altın kuralı hatırlatır. Bu 21 altın kural, okuyuculara hiçbir şeyin çözümsüz ve çaresiz olmadığı yönünde mesajlar iletir. Eserinde yaşam koçluğu mesleğinin de etkilerini yansıtan Hakan Mengüç, okurlarına kişisel gelişim alanından mesajlar da verir. Mengüç, eserinde sadece kendi hayat hikayesinden değil, ilham veren başka hayatlardan da bahseder. Karton kapaklı bu kitap 184 sayfadan oluşur. Kapağın eni 13.5 cm, boyu 21 cm ve ağırlığı ise 184 gr’dir. Destek Yayınları Sen Yola Çık Yol Sana Görünür yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de yazarın anlattığı hikayeden ilham alarak kişisel gelişim alanına bir adım atabilirsiniz.

Destek Yayınları Hakan Mengüç Kitabı Avantajlı Fiyatları

Destek Yayınları Hakan Mengüç Kitabı Avantajlı Fiyatları

Destek Yayınları Sen Yola Çık Yol Sana Görünür fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Hakan Mengüç’ün ilham veren eserinde yer alan soru ve kurallardan yola çıkarak kendi hayatınızdaki cevaplara ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda kişisel gelişim alanında da yeni fikirlere ulaşarak hayata karşı farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Destek Yayınları Sen Yola Çık Yol Sana Görünür fiyat ve yalın dili, her yaştan okuyucunun bu eserin bir parçası olmasına imkan tanır. Mengüç, konu bütünlüğünü tam anlamıyla yansıttığı eserinde okuyucularına bazı öğütler de verir. Söz konusu öğütler, hem felsefi bir bakış açısıyla hem de özgün bir dille işlenir. Bu sayede okuyucular ders niteliğinde sonuçlar ortaya çıkarabilir. Sürükleyici anlatımı sayesinde elinizden bırakamayacağınız bu esere Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.