Dibeksan Jet 120 Plus Elektrikli Döner Kesme Bıçağı

16.320 TL

Ürün Bilgileri

Dibeksan Jet 120 Plus Elektrikli Döner Kesme Bıçağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dibeksan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Satıcı Ünvanı: DİBEKSAN METAL MAKİNE VE YEDEK PARÇA İMALİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0451004428100010 Vergi Kimlik Numarası: 4510044281
    Bu ürün Dibeksan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jet 120 plus elektrikli doner kesme bıçağı ?Döner kebap ustaları için kusursuz ve kolay kesim sağlayan jet serisi doner kesme bıçakları ergonomik yapısı ve düşük güç tüketimiyle ustaların en büyük yardımcısıdır. ?Adaptör sayesinde şebeke elektriği 16volta düşürülür böylece olası bir elektrik kaçağında kullanıcıya zarar vermez. ?Bıçağın çalışması için ilk önce adaptörün fişi takılmalıdır. ?3 lü soket sayesinde şarjör ve adaptörün elektrik geçişi sağlanır. ?Şarjör tutma yerinde bulunan yuvaya yerleştirilerek bıçağa elektrik verilir. ?Aç-Kapa düğmesi 1 konumuna alınarak bıçağımız çalıştırılır. ?Paslanmaz ön koruma kapağında bulunan kalınlık ayar civatası sayesinde 0,1 - 10 mm arasında döner kesme kalınlığı için ayar yapılabilmektedir. ?Temizlik veya bıçak değişimi için öncelikle adaptör 0 konumuna alınmalıdır. Şarjör üzerinde bulunan kırmızı kilide basılarak yerinden çıkarılmalıdır. ?Disk bıçağı sökmek için öncelikle ayar civatası gevşetilerek ön koruma kapağı çıkarılır. ?Paket içeriğindeki bıçak sabitleme pimi ve tornavida kullanılarak disk bıçağımız yerinden çıkarılır. ?Bıçaklar çok keskin olduğu için son derece dikkatli olunmalıdır. ?Bıçak ve ön koruma kapağı bulaşık makinesinde yıkanabilir. ?Ana gövde asla suyla temas etmemeli nemli bir bez yardımıyla silinmelidir. ?Disk bıçağımızı (düz veya testere) yazılı kısmı üste gelecek şekilde takılmalıdır.. ?Bıçak sabitleme pimi takılıp tornavida yardımıyla bıçak sıkma civatası sıkılır. ?Ön koruma kapağını takabilmek için ana gövdenin her iki yanında bulunan pimlere kapağımız geçirilir. ?Kalınlık ayar civatasıyla kesme kalınlığınızın ayarı yapıldıktan sonra jet 120 plus döner kesme bıçağınız kullanıma hazır hale gelecektir. ?Testere ve düz bıçakların bilemelerini bıçak çalışır vaziyetteyken 15 veya 20 derecelik açıda kutudan çıkan elmas eğe yardımıyla yapabilirsiniz. ?Elektrik aksamında oluşabilecek herhangi bir aksaklıkta adaptörde bulunan sigorta atar. Sigortasını değiştirmek için yedek sigorta kutu içeriğinde mevcuttur. ?motor gücü ve ürün kalitesiyle sizlere sorunsuz ve uzun ömürlü bir kullanım sağlar... -tüm ürünlerimiz ce standart ve direktiflerine uygun olarak ür EtiLmektedir. -tüm ürünlerimiz gıda tüzüğüne uygun prosedür ve proseslerle üretilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Metal
  • Garanti Süresi
    1 Yıl
  • Kullanım Alanı
    Yardımcı Ekipmanlar
  • Renk
    Siyah
Geri Bildirim Ver