Difaş Takaloğlu Seyahat Seti Travel Set

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Difaş Takaloğlu Seyahat Seti Travel Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAKALOĞLU Satıcı Ünvanı: TUNAHAN AYDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1003793876400001 Vergi Kimlik Numarası: 1180203826
    Bu ürün TAKALOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Takaloğlu Difaş Seyahat Seti proclınıc- 8690927512186
  • Ürün 1 adet gönderilir.
  • Özellikle istediğiniz bir renk olursa "satıcıya sor" kısmından sipariş numarası ile yazacağınız talep, stoklar çerçecesinde ciddiyetle dikkate alınır.
  • Spesifikasyonlar : Adet : İç İçe Geçmeli korumalı kutu içerisinde diş fırçası + 25 ml diş macunu + özel koruma taşıma kapaklı kilitli muhafaza kutu Ölçüler : 12 x 6 x 3 cm Cinsiyet : Unisex İster seyahatlerinizde, ister aracınızda, ofisinizde kullanın. Çantanızda, cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. kapalı ve kilitli kutu özelliği sayesinde hijyenik olarak muhafaza edebilirsiniz. Ergonomik Tasarım Ergonomik bir tasarıma sahip olmasından dolayı kullanıcısının eline tam olarak oturur ve doğru diş fırçalama tekniklerinin uygulanmasında sizlere yardımcı olur. Tüm kontrol sizin elinizde olur ve rahatça fırçalama işlemini gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. Diş Etlerine Zarar Vermez Diş etlerini koruyan yapısı sayesinde ne kadar baskı uygularsanız uygulayın diş etlerinize zarar vermeden diş fırlama imkânını sizlere buluşturur. Hassas dişlerde bile en etkili sonucu verebilmek adına tasarlanmıştır. Korumalı kutu Seyahat için tasarlanmış olan diş fırçasını kolaylıkla yanınızda taşımanız mümkün olmaktadır. Çantanızda çok fazla yer kaplamaz ve kapalı bir şekilde kalmasından dolayı herhangi bir kirlenme problemi yaşanmadan sürekli steril kalması mümkün olur. Diş Minesini Korur Diş minesini koruyan yapısı sayesinde ileride oluşabilecek diş hassasiyetinin önüne geçer ve sıcak ya da soğuk yiyecek ve içecekleri rahatlıkla yiyebilmenize veya içebilmenize olanak sağlar. Fırça Kılı Kalınlığı Orta sertlikteki fırça kılları sayesinde derinlemesine temizlik sağlar. Diş arasında kalan yiyecekleri kolaylıkla çıkartarak bakteri oluşumunun ve dişte çürük gibi olumsuz etkilerin yaşanmasını engeller. Diş Tartarlarını Temizler Diş üzerinde oluşan tartarların oluşumunu engellemesinin yanı sıra tartarlarıda temizler. Bu sayede her zaman beyaz dişlere sahip olabilmenize olanak sağlayarak daha sağlıklı dişlerle daha sağlıklı bir gülüş elde edersiniz. DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver