Dikomsan Qc-s 15 Kg. 0.1 Gr. Sayıcı Terazi

4.500 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.200 TL

Ürün Bilgileri

Dikomsan Qc-s 15 Kg. 0.1 Gr. Sayıcı Terazi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demirtaş Elektronik Tartı Sistemleri San Satıcı Ünvanı: DEMİRTAŞ ELEKTRONİK TARTI SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0290032218400012 Vergi Kimlik Numarası: 2900322184
    Bu ürün Demirtaş Elektronik Tartı Sistemleri San tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikomsan QC-S 15 Kg. 0.1 Gr. Sayıcı Terazi Marka: Dikomsan Model: QC-S Kapasite: 15 Kg. (15000 Gr.) Hassasiyet: 0.1 Gr. Sayım Hassasiyeti : 0.1 Gr. Kefe Ebadı: 25x22cm Teknik Özellikleri: Endüstriyel Kullanıma İçin Beyaz Arka Işıklı(Backlight) LCD Gösterge Şarj Edilebilir Akü ve Elektrikli Kullanım Birim Ağırlık, Toplam Ağırlık ve Toplam Adet olarak 3 Ayrı Ekranda görüntüleyebilme. Çalışma Hızı Ayarlanabilir Dara Alma Otomatik Sıfırlama Sabitleme Özelliği (HOLD) Membran Tuş Takımı Paslanmaz Kefe Alt – Üst Limitleme (HI-LO) Ağırlık Yüzdeleme Aşırı Yük ve Darbe Korumalı İç ve Dış Gövde CE Belgesi Alım ve satım işlerinde kullanılamaz. Şu anda incelemiş olduğunuz Dikomsan marka QC-S 15 Kg. 0.1 Gr. Sayıcı Terazi ürününü sitemizden online sipariş verebilirsiniz. Anlaşmalı olduğumuz banka kredi kartlarına tek çekim veya taksit imkanlarını sizlere sunuyoruz. Ödemelerinizi banka havalesi ile de yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra irtibat numaralarımızdan da bilgi ve destek alabilir, sipariş verebilirsiniz. Opsiyonel Özellikler: RS-232C , RS-485 , Bluetooth, Ethernet, USB , WIFI eklenebilir. Fiş veya Yapışkan Etiket Basan Endüstriyel Yazıcı (Printer). Harici Ek Gösterge. Arka Gösterge. Opsiyon eklemek ve bilgi almak için linki ziyaret ediniz. Garanti Koşulları: Sayıcı Terazi Kategorisindeki Ürünlerimiz Üretici veya İthalatçı Tarafından 2 Yıl Garanti, 10 Yıl Yedek Parça Güvencesindedir. Sitemiz Üzerinden Alınan Tüm Cihazlar Üretici veya İthalatçının Yanı Sıra Firmamız Garantisi Altında Olup, Yetkili Olarak Teknik servis Hizmeti de Vermekteyiz. Şirketimiz 1938’den günümüze belirlemiş olduğu vizyon ve misyonu, satış politikası ile birlikte imalat, satış, satış sonrası Teknik Servis, 18 farklı markanın yetkili bayii ve servisliğini sürdürmektedir. Sektöründe öncü olan firmamız uzman ekibiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kullanım alanınız göre ihtiyaçlarınızı karşılayacak doğru ürün hakkında destek ve bilgi vermekten memnuniyet duyacağımızı bildiririz. Ürün Görseli :
Geri Bildirim Ver