DinamikMAT 6. Sınıf Sonsuz Sayıda Soru Üreten Matematik Soru Bankası Uygulaması

799 TL

Ürün Bilgileri

DinamikMAT 6. Sınıf Sonsuz Sayıda Soru Üreten Matematik Soru Bankası Uygulaması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sebit Eğitim Satıcı Ünvanı: SEBİT EĞİTİM VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465029272700015 Vergi Kimlik Numarası: 4650292727
    Bu ürün Sebit Eğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • DinamikMAT Matematikte Nasıl Fark Yaratır? Matematik dersinde sınırsız sayıda, çoktan seçmeli ve kısa cevaplı sorulardan oluşan “Dinamik Testler”le öğrencilerin hızlı ve hatasız işlem yapma becerisini geliştiren DinamikMAT, Türkiye’nin ilk ve tek akıllı soru üretme sistemidir. DinamikMAT, sınırsız sayıda matematik sorusuyla pratik yapabilme, sınavda hız kazandıracak teknikleri edinme ve konuları pekiştirme olanağı sunar. Ayrıca matematik kazanımlarının edinilmesini kolaylaştırır ve öğrencinin sınav başarısını yükseltir. DinamikMAT’la Öğrenci
  • Sınırsız sayıda özgün ve nitelikli matematik sorusuna tek tıkla ulaşıp farklı bir ek kaynağa ihtiyaç duymadan başarısını artırır.
  • Eksiklerini tamamlamaya yönelik sorular ve yazılı/videolu çözümler sunan “Beni Çalıştır” özelliğiyle kişiselleştirilmiş bir çalışma programıyla ilerler.
  • Çalışmak istediği konuda zorluk seviyesini ve soru sayısını belirleyerek çoktan seçmeli veya kısa cevaplı sorularla “Karma Testler” oluşturabilir, bu testlerdeki performansını görebilir ve konu bazlı eksiklerini tespit edebilir.
  • Yıl boyunca çalıştığı konulardan sırayla soru çözerek zorluk derecelerine göre puan toplayabildiği “Maraton” özelliğiyle ne kadar yol aldığını, daha ne kadar yolu kaldığını takip edebilir.
  • Okul ve LGS-YKS gibi merkezî sınavlarda karşılaşabileceği matematik soru tiplerine ve çözümlerine hâkim olur.
  • Satın alma işlemi sonrasında gelen SMS ile aktivasyon yapılmalıdır. Satın alma işlemini tamamlandıktan sonra DinamikMAT uygulamasını App Store veya Google Play Store'dan indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Vitamin Cep Uygulaması'na sahip kullanıcılarımız Vitamin Cep Uygulaması üzerinden de DinamikMAT’a giriş yapabilirler Bu paketin lisansı satın alma işlemi tamamlandıktan sonra 365 gün geçerlidir.
Geri Bildirim Ver