DİSNEY Wall E PS3 Oyun

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DİSNEY Wall E PS3 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Değerli Oyuncumuz
  • Oyunlarımız çoğu yurtdışından gelmesinden dolayı kutularını açıp kontrol etmek zorunda oluyoruz. Hatta bazılarını takıp oynuyoruz Ürünler Sorunsuz ise Dükkanımıza koyup sizlere satışa sunuyoruz. Oyununuz elinize geçtikten sonra herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız geri iade hemen alıyoruz almak zorundayız da zaten önemli olan sizin keyfiniz kaçmasın Şimdiden sizlere iyi oyunlar dileriz. Tekrar Görüşmek üzere hoşçakalın… Fame Playstation Cafe
  • Serkut ÇOLAK

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

DİSNEY Wall E PS3 Oyun 15418

2008 yılında Heavy Iron Studios tarafından geliştirilen, THQ tarafından Disney-Pixar işbirliği ile yayınlanan Disney Wall E PS3 2008 yılında gösterime giren Wall-E filminden esinlenilerek oluşturulmuş aksiyon-macera türünde bir oyundur. Disney Wall E PS3 oyun içerisinde yer alan ve Play Station 3 cihazınızda oynayabileceğiniz dokuz keşfedilebilir aşama sayesinde farklı bölümler oynayarak oyununuzda aşama kaydedebilir ve bu keyifli maceraya ortak olabilirsiniz. Disney’in Wall-E animasyon filminden uyarlanan oyunda, Wall-E karakterini yönlendirerek keşif yapabilir, oyun alanında yer alan nesneleri kullanarak karakterinize verilen görevleri tamamlayabilir ve oyununuzda aşama kaydedebilirsiniz. Karakterinizin gelişimine yardımcı olarak materyalleri toplayabilir ve bu eğlenceli 15418 kodlu oyunu ister kendiniz için isterseniz de sevdiklerinizin oynaması için tercih edebilirsiniz. Disney Wall-E oyununu PS3 konsolu ve oyun kolunuzla birlikte kolayca oynayabilirsiniz.

  • 9 Keşfedilebilir Aşama
  • Farklı Oyuncu Modları
  • PlayStation 3

DİSNEY Wall E PS3 Oyun 15418 Özellikleri

Disney Wall e PS3 oyun içeriği 2700 yılında geçen bir hikaye üzerine kurgulanmıştır. Wall-E dünya üzerindeki kirliliği yok etmek ve gezegeni yeniden yaşanılabilir bir hale getirmeye çalışan mekanik bir robottur. Oyun, Wall-E’nin dünyadaki çöpleri toplama görevini merkeze alır. Karakter, oyun esnasında yalnızca çöpleri değil aynı zamanda kendisine yardımcı olarak küçük materyalleri de toplar. Bu ikisi dışında hediyelik eşyaları da toplayan Wall-E, oyunun tüm aşamalarında farklı görevlerle karşılaşır. Oyun tek oyuncu modunun yanında dört oyuncuya kadar yükseltilebilen çok oyuncu modu ile de oynanabilmektedir. Çok oyuncu modu sayesinde sevdiklerinizle oyun içerisinde mücadele edebilir ve bu keyifli deneyimi birlikte keşfedebilirsiniz. Çeşitli bölümlerde yer alan oyun alanları sayesinde keyifli grafikleri deneyimleyebilir ve eğlenceli dakikalar geçirerek oyun saatinizi renklendirebilirsiniz. Disney Wall E PS3 oyun kullananlar tarafından beğenilen, eğlenceli bir oyundur.

DİSNEY Wall E PS3 Oyun 15418 İçeriği

Disney Wall E PS3 oyun kullanımı oldukça keyifli ve kolaydır. Kartakterinizi yön tuşları aracılığıyla yönlendirirken fonksiyon tuşları sayesinde çevresindeki materyallerle etkileşime girmesini sağlayabilirsiniz. Böylece karakterinizin oyunu tamamlaması için gerekli görevleri yerine getirmesine yardımcı olabilirsiniz. Karakterinizin oyun içerisinde elde edeceği ek eşyalar ile düşmanlarla savaşabailir, taşınılan malzemeyi yerine yerleştirebilir ve oyunun gerektirdiği diğer görevleri kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Heyecan ve aksiyon dolu Wall-E oyununu PS3 cihazınızla tam bir uyum sağlayarak oynayabilirsiniz. Oyun esnasında karakterinizin enerjisi azaldığı zaman onu etraftaki enerji verici cihazlarla şarj edebilir, böylece görevleri tamamlarken yarıda kalmasına engel olabilirsiniz. Wall-E’nin kendisini kutuya dönüştürerek gizlenmesi özelliği sayesinde oyun içerisindeki düşmanlardan kendinizi koruyabilir ve rakiplerinizin hareketlerini gözlemleyebilirsiniz. Keyifli oyun seçenekleri ve farklı modlar sayesinde Disney Wall-E Playstation 3 oyunu ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

DİSNEY Wall E PS3 Oyun 15418 Fiyatı

Disney Wall E PS3 oyun özellikleri sayesinde keyifli bir oyun deneyimi yaşayabilir ve oyun saatlerinizde heyecanlı bir oyun oynayabilirsiniz. Disney Wall-E oyunu Playstation 3 cihazınızla tam uyumlu olarak çalışır. Oyununuzu kaydedebilir ve sonraki aşamaları oynamak için dilediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Böylece Wall-E oyununu farklı zamanlarda oynayabilirsiniz. Çeşitli materyalleri toplayarak görevleri tamamlayabileceğiniz Disney Wall-E Play Station 3 oyununda keyifli grafiklerin tadını çıkartın. Birbirinden farklı oyun alanları sayesinde aksiyon ve eğlencenin ritmini düşürmeden ve oyununuzu eğlenceli bir şekilde oynayabilirsiniz. Play Station 3 cihazıyla uyumlu olarak tasarlanan 9 keşfedilebilir aşama sayesinde karakterinizin gelişimini gözlemleyebilir, oyunda ilerleme kaydederek hikayeyi tamamlayabilir, keyifli ve detaylarla tasarlanmış sürükleyici grafiklerin tadını çıkartabilirsiniz. Oyunu kendiniz için alabileceğiniz gibi, sevdiklerinize ve özellikle de çocuklara özel günlerde hediye olarak alabilir, bu keyifli oyunla kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Disney Wall e PS3 oyun yorumları kullanıcıların oyunu sevdiklerini ve keyifle oynadıklarını belirttiklerini gösterir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.