DMC Suerte Yapışkanlı Suda Eriyen Nakış Yamaları, Çiçek Temalı 30ad. Nakış Etiketi, Suda Eriyen Tela

199 TL

Ürün Bilgileri

DMC Suerte Yapışkanlı Suda Eriyen Nakış Yamaları, Çiçek Temalı 30ad. Nakış Etiketi, Suda Eriyen Tela

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: goblencom Satıcı Ünvanı: BURSA İPEK TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191002504300016 Vergi Kimlik Numarası: 1910025043
    Bu ürün goblencom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suerte Suda Eriyen Nakış Yamaları, Çiçek Temalı 30ad. Desenli Nakış Etiketi, Suda Eriyen Tela, Kıyafete Çantaya Kolay Nakış Yaması
  • Nakış yamalarını kullanarak dilediğiniz kumaşa nakış yapabilirsiniz, kıyafetlerinizi kendi dokunuşlarınızla çok daha özel hale getirebilirsiniz. Desenler yaka kol ağzı, cep gibi yerlere özenle seçildi. Kolaylıkla el nakışı yapabilirsiniz. Kağıdı çıkarıp telayı kıyafetinize ütüsüz yapıştırın, ardından işleyin, işlemeniz bittiğinde sıcak suda yıkayın ve kurutun. Tela erir ve nakışınız kalır. 1. Kalite suda eriyen tela kullanılarak üretilmiştir. Çocuğunuzun elbiselerine, kendi kıyafetlerinize uygulayabilirsiniz. Yamalar tek kullanımlıktır.
  • Fikirler -Kıyafetinizdeki bir yırtığı veya yanık lekesini bu şekilde kapatabilirsiniz. -Bez ayakkabılarınıza nakış yapabilirsiniz. -Çocuklarınızın kıyafetlerine istediğiniz tasarımı uygulayabilirsiniz. -Gömlek ceplerine uygun tasarımlarla nakış yapabilirsiniz. -Modası geçmiş eski elbiselerinizi yenileyebilirsiniz.
  • Nasıl Yapılır? 1- Telayı kağıttan ayırın ve ütüsüz yapıştırın 2- Nakışınızı yapın 3- Sıcak suda yıkayın elde yada makinede yıkayabilirsiniz. İstediğiniz yere nakış yapmak bu kadar kolay artık.
  • İplik bilgisi - Genel olarak muline ipliği katlarına ayırıp 1 yada 2 katını kullanabilirsiniz. Suda eriyen tela, Yapışkanlı nakış desenleri, suda eriyen nakış etiketleri, suerte nakış yamaları
Geri Bildirim Ver