5
Psikoloji Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Doğan Kitap Bir Psikiyatristin Gizli Defteri & En Sıradışı Vakalar

174 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
13 saat içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
162,20 TL144,67 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Doğan Kitap Bir Psikiyatristin Gizli Defteri & En Sıradışı Vakalar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir Psikiyatristin Gizli Defteri & En Sıradışı Vakalar

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gary Small
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri & En Sıra Dışı Vakalar - Gary Small Gigi Vorgan | Doğan Kitap

Kitap okumayı seven kişiler çoğu zamanını kitap okuyarak geçirir. Beğendikleri kitaplar arasında Bir Psikiyatristin Gizli Defteri En Sıra Dışı Vakalar da yerini alır. Kitabın yazarları biri eğitmen, diğeri psikiyatrist olan Gary Small ve Gigi Vorgan’dır. Bir Psikiyatristin Gizli Defteri yaşanmış olaylar sonucunda insanların yaşadıkları psikolojik durumları ele alır.

  • Sürükleyici dil
  • Akıcı konu
  • Sıra dışı olaylar

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri En Sıra Dışı Vakalar Konusu ve İçeriği

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri En Sıra Dışı Vakalar Konusu ve İçeriği

Kitap okumayı sevenler için birçok farklı türde kitaplar vardır. Bu türlerin arasında psikoloji de yerini alır. Birçok yazar tarafından yazılmış olan psikolojik eserlerde olan Bir Psikiyatristin Gizli Defteri Gary Small Gigi Vorgan tarafından kaleme alınmıştır. Sıkılmadan bir solukta okuyabileceğiniz kitaplar arasında bir psikiyatristin gizli defteri konusu sayesinde okurların dikkatini ve ilgisini çekmeyi başarır.

Daha önce görülmemiş vakalara yer verilen eserde yalın bir dil kullanılır. İlgi çekici hikayeleri sayesinde oldukça akıcı bir eserdir. Bir psikiyatristin nasıl düşündüğünü gözler önüne serer. Bir psikiyatristin gizli defteri kitabı okurlara psikolojik bir bakış açısı sunar. Eserde aynı zamanda bir psikiyatristin meslek hayatında nasıl adımlar attığını ve ilerlediğini de görebilirsiniz. 15 farklı vakanın ele alındığı eserde yazar, teoriler geliştirmenizi sağlayacak şekilde olayları size aktarır. Ufkunuzu genişletmenize yardımcı olan bir eserdir. Akıcı hikayeleriyle eseri kısa sürede bitirmeniz mümkündür. Yalın bir dille okurlara farklı vakaları okura aktaran eser, birçok kişi tarafından ilgiyle karşılanmıştır.

    İlgi Çekici Hikayeler

    İlgi Çekici Hikayeler

    Sürükleyici romanlar arasında kendine yer edinmeyi başaran bir psikiyatristin gizli defteri Gary Small tarafından kaleme alınmıştır. Okurlar akıcı olay örgüsünün yanı sıra, açık ve anlaşılır bir dille yazılmış olan kitabı başucu kitaplarının arasına eklerler. Bir Psikiyatristin Gizli Defteri yazarı kitapta değişik ve daha önce görülmemiş vakaları ele alır. Bu vakaları meslek hayatı boyunca edindiği bilgi ve deneyimlere dayanarak tedavi etmeye çalışır. Okurlar Bir Psikiyatristin Gizli Defteri kaç sayfa konusunu merak ederler.

    Yalın bir dille yazılan eser 336 sayfadır. Psikoloji türünde okurlarla buluşan kitap sürükleyici özelliğe sahiptir. Akıcı dili sayesinde kısa sürede bitirme imkanına sahip olursunuz. Eser dünya çapında üne kavuşarak birçok farklı dile çevrilir. Yazarın meslek hayatı boyunca edinmiş olduğu deneyimleri okurlara uygun bir şekilde aktarmayı başarır. Eseri okuduktan sonra farklı bakış açılarına sahip olabilirsiniz. Eser aynı zamanda bir psikiyatristin nasıl düşündüğü, vakaları ele nasıl aldığı gibi durumları da anlayabilmenize fırsat tanır. Daha önce görülmemiş vakaların yer aldığı eseri bir solukta okuyabilirsiniz.

      Bir Psikiyatristin Gizli Defteri Trendyol’da

      Bir Psikiyatristin Gizli Defteri Trendyol’da

      Psikoloji türünde eserler okumayı sevenler için birebir olan Bir Psikiyatristin Gizli Defteri konusuyla ilgileri çekmeyi başarır. 15 adet farklı vakanın ele alındığı kitap sayesinde okurlar olaylara karşı farklı bakış açıları edinir. 336 sayfa olan Bir Psikiyatristin Gizli Defteri yorum kısmından kitap hakkında bilgiler edinebilirsiniz. Bu yorumları okuduktan sonra eser dikkatinizi çekerse Trendyol’dan ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bir Psikiyatristin Gizli Defteri fiyat konusunda da oldukça uygundur. Her bütçeye hitap eden fiyata sahip olan bu kitap, okurların Bir Psikiyatristin Gizli Defteri okumaya başlaması ile dünya çapında ünlenen bu eser kitapseverlerin yoğun ilgisini görür. Daha önce görülmemiş vakaların ele alındığı kitap yalın ve akıcı bir üslupla okura sunulur. Eseri dilerseniz sevdiklerinize hediye olarak da alabilirsiniz. Trendyol üzerinden uygun fiyata sahip olan bu eseri kolaylıkla satın alabilirsiniz.