Doğru Tercih Yayınları 2024 Kpss Tarihin Pusulası Tamamı Çözümlü Soru Bankası Cba Yayınları

272 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,29 TL
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Doğru Tercih Yayınları 2024 Kpss Tarihin Pusulası Tamamı Çözümlü Soru Bankası Cba Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUM Satıcı Ünvanı: ARS BASIN YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080112622200001 Vergi Kimlik Numarası: 0801126222
    Bu ürün KUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CBAYAYINLARI

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İsmail Adıgüzel
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Doğru Tercih 2022 KPSS Tarihin Pusulası Çözümlü Soru Bankası

Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS Tarihin Pusulası Tamamı Çözümlü Soru Bankası 9786052336755 ürünü KPSS sınavlarına hazırlık sürecinde olanlar için oldukça idealdir. Lise ve üstü okullardan mezun olabilecek durumda olan insanların girebilecekleri KPSS sınavına hazırlık süreçleri için soru bankaları önemli olmaktadır. KPSS sınavında alanlara göre farklı içerikler oturumlar gerçekleştirilir. Sınava hazırlık sürecinde oturumlara göre sorular çözen öğrenciler pratik yapma imkânı bulurlar. Yılda sadece bir kez yapılan bu sınava hazırlık sürecinde olan adaylar için soru bankaları da en çok tercih edilen ürünler arasında yer alır. Doğru Tercih Tarihin Pusulası 2022 sorularının en güncel sınav sorularına benzer olması adayların önemli bir avantajı olur. Bu sayede sınavda çıkabilecek sorular için çok daha iyi bir pekiştirmeler yapılabilir.

  • Tamamı Çözümlü
  • Güncel Konular
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS Tarihin Pusulası Tamamı Çözümlü Soru Bankası ile Sınava Hazırlık Süreci

Soru bankaları ile sınava hazırlık yapan öğrenciler, öncelikli olarak konu anlatımları ile konuları pekiştirme yoluna girmektedirler. Ardından, konuların daha etkili bir şekilde anlaşılması için o konudaki soruların çözülmesi önemlidir. Tamamı çözümlü olan Doğru Tercih Tarihin Pusulası 2022 Soru Bankası da bu noktada adayların önemli yararına olmaktadır. Soruların çözümlerinin bulunması, öğrencilerin takıldıkları noktalarda doğru sonuçlara ulaşmaları için faydalıdır. Özellikle, devamlı olarak hoca takibinde soru çözme fırsatı olmayanlar için soruların cevaplarına çözümlü olarak ulaşılması, anlaşılmayan konuların tekrarı için önemli olacaktır. Doğru Tercih yayınları 2022 KPSS tarihin pusulası tamamı çözümlü soru bankası sayesinde çok daha etkili bir şekilde KPSS sınavına hazırlık sürecine devam edilebilir. Pek çok insan için oldukça heyecan verici olan bu sınav hazırlık sürecinde yardımcı kaynakların bulunması heyecanın azalmasında da etkili olacaktır.

Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS Tarihin Pusulası Tamamı Çözümlü Soru Bankası Çözmenin Avantajları

Soru bankalarından soru çözümlerini inceleyen ve kendilerine sınavlar yapan adaylar, KPSS için önemli bir yol kat etmiş olurlar. Bu süreçte, insanlar kendilerine göre bir çalışma planlamaları yapmaları da uygundur. Doğru Tercih yayınları tarihin pusulası soru bankası çözen insanlar kendilerine günlük soru limitleri belirleyerek hazırlık sürecini programa da dahil edebilmektedirler. Bu sayede çok daha etkili bir sınav hazırlık süreci tamamlanmış olup, sınava girildiğinde adayların heyecanlarının da azalması mümkün hale gelecektir. Soru bankası ile hazırlık yapmak isteyenler için Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS tarihin pusulası tamamı çözümlü soru bankası indirim kampanyaları bütçeyi korumak için de etkili olacaktır. Çözümlü soru bankaları ile konularını pekiştirmek isteyenler aynı zamanda sınav stresini azaltmak adına bazı danışmanlıklar da alabiliyorlar. Sınav stresini azaltacak en iyi yol iyi bir hazırlıktır.

Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS Tarihin Pusulası Tamamı Çözümlü Soru Bankası 9786052336755 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

KPSS sınavlarına seçilen alanlara göre farklı derslerde içeriklerden sorulardan oluşmaktadır. Adayların kendi seçtikleri alanlardaki soruları çözerek buna göre bir sonuç alırlar. Bu noktada, sınava hazırlık sürecinde de hangi alanlarda hazırlıklar yapılacağı da önemli bir husus olur. Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS tarihin pusulası tamamı çözümlü soru bankası yorum incelemesi yaparak soru bankası araştırmalarını avantajlı hale getirmek de mümkündür. Daha önce soru bankasını çözen adayların yapmış oldukları yorumlar adayların karar vermelerini daha kolay bir hale getirir. Soru bankaları ile kendi alanlarında en iyi hazırlık sürecini geçirmek isteyenler Trendyol’da Doğru Tercih Yayınları 2022 KPSS tarihin pusulası tamamı çözümlü soru bankası satın al seçeneğini tıklayarak ürünün sahibi olabilirler.