Dokuz Yayınları Zaten Kırılmış Bir Kızsın

109 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
112,90 TL
Kurumsal Fatura
107,34 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
107,14 TL
Kurumsal Fatura
108,39 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dokuz Yayınları Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zaten Kırılmış Bir Kızsın Ahmet Yavuz / Dokuz Yayınları (Konya) Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 208
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786052050019
  • Yazar: Ahmet Yavuz
  • Gör istedim. Güzel bir manzara yanımda sen varken anlam kazansın istedim. Duy istedim. Güzel bir nota yanımda sen varken mana kazansın istedim. Yaşa istedim. Güzel bir an yanımda sen varken an değil anı olarak kalsın istedim. Gel istedim. Güzel bir yaz sabahı yanımda sırf sen varsın diye güneş doğsun istedim. Gitme istedim. Beraber bir yastığa baş koymaktan ziyade bir hayata beraber sırt dayayalım istedim. Üzül istedim. Beni mahveden şeylerin senin gözünde bir damla yaş olmasını istedim. Kahrol istedim. Gittiğine bittiğine yaşadıklarına bir daha yaşanmayacak olmasına sen de benim gibi kahrol istedim. Dağıl istedim. Beraber bir bütünken yanında ben yokken bende bir parçanı ara bulamayınca benim gibi dağıl istedim. Gitme demeni bekledim. Gidersen geri dönersin diye bekledim. Bitmesin istedim. Beklentiler üzmüştü avuç içlerinden tutup seni öpmek istedim...

Ürün Özellikleri

  • Yazar Ahmet Yavuz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zaten Kırılmış Bir Kızsın - Ahmet Yavuz | Dokuz Yayınları

Duygusal anlatımlar ve etkileyici alıntılar içeren Zaten Kırılmış Bir Kızsın, Ahmet Yavuz’un beğenilen kitapları arasındadır. Ahmet Yavuz, siyasi eserler de kaleme almış, farklı türden kitapları bulunan bir yazardır. Gençlere ve yetişkinlere hitap eden eser akıcı bir üslupla yazılmıştır. Zaten Kırılmış Bir Kızsın Ahmet Yavuz’un deneme türünde kaleme aldığı ikinci eseridir. Yazarın genç- yetişkin yaş grubuna hitap eden ilk deneme kitabı Beklentiler Üzer, 2016’da yayınlanmıştır. Toplam sayfa sayısının az olması ve ilgi çekici içeriği okumayı kolaylaştırır. Zaten Kırılmış Bir Kızsın kitabını kütüphaneniz için satın alabileceğiniz gibi yakınlarınıza da hediye edebilirsiniz. Yazarın dili kullanış biçimi, kitabın içeriği ve akıcılığı hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

  • Deneme türünde bir kitap
  • İlk yayın tarihi Ekim 2019
  • Keyifli bir okuma deneyimi

Ahmet Yavuz Zaten Kırılmış Bir Kızsın Kitabı Konusu

Ahmet Yavuz Zaten Kırılmış Bir Kızsın Kitabı Konusu

Ayrılıktan kaynaklanan bir acıyı konu alan eser, duygu yüklü sözleri içerisinde barındırır. Yazarın etkileyici kalemi, eserin her sayfasında kendini belli eder. Zaten Kırılmış Bir Kızsın kitap içeriğinde, herkesin bir dönem karşılaştığı duyguların edebi bir şekilde ortaya serilişi yer alır. Hissettiği duyguların okuduğu sayfalara yansıdığını görmeyi sevenler için harika bir eser niteliğindedir. Zaten Kırılmış Bir Kızsın kitap konusu, okuyucuları duygulandıran ve düşündüren bir yapıya sahiptir. Yazarlık kariyerinde siyasi ağırlıklı eserler üretmiş olan Ahmet Yavuz’un farklı bir türden kaleme aldığı bu eserler, okuyucular tarafından beğenilir. Kitap içerisine eklenen çizimler, kelimelerle aktarılan duyguların ve düşüncelerin daha etkileyici bir hale dönüşmesini sağlar. Zaten Kırılmış Bir Kızsın eseri, tamamlandıktan sonra bile okuyucuyla birlikte kalacak birçok alıntı içerir. Okuyucular bu kitap sayesinde duygusal bir yolculuğa çıkar.

Zaten Kırılmış Bir Kızsın Kitabı ile Keyifli Bir Okuma

Zaten Kırılmış Bir Kızsın Kitabı ile Keyifli Bir Okuma

Deneme türünde kaleme alınan ve 208 sayfadan oluşan eseri keyifle okuyabilirsiniz. Yazarın kullandığı akıcı üslup sayesinde Zaten Kırılmış Bir Kızsın kitap okuyucuları eseri bir solukta bitirebilir. Zaten Kırılmış Bir Kızsın hikayesi, içeriği simgeleyen çizimlerle zenginleştirilmiştir. Yazarın ele aldığı konuların herkese hitap etmesi ve edebi açıdan beğenilen bir dille anlatması, okuma deneyimini keyifli kılan özellikleri arasındadır. Yaşam deneyimlerini birisiyle paylaşmanın keyfinden ve mutluluğundan bahseden yazar, o kişi yanında olmayınca hissedilen boşluk hissinden de bahseder. Eserinde, hissedilen derin duyguların iki farklı ucundan bahseder. Düzenli okuma alışkanlığı kazanmak isteyenler için uygun bir eserdir. Zaten Kırılmış Bir Kızsın yazarı olan Ahmet Yavuz’un diğer eserleri arasında, Vesayet Savaşları: İleri Demokrasi Hayalinden Darbe Gerçeğine, Beklentiler Üzer, Dünya Dinlerinden İslamiyet ve Başkomutan Emsalsiz Lider yer alır.

Zaten Kırılmış Bir Kızsın Kitabı Fiyatları

Zaten Kırılmış Bir Kızsın Kitabı Fiyatları

Genç- yetişkin yaş grubundaki bireylerin ilgisini çekebilecek bu eseri Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Zaten Kırılmış Bir Kızsın kitap fiyatlarındaki indirim fırsatları Ahmet Yavuz’un başarılı eserine sahip olmanızı kolaylaştırır. Dönemsel kampanyalardan yararlanarak kütüphanenizi zenginleştirebilirsiniz. Zaten Kırılmış Bir Kızsın Dokuz Yayınları tarafından, kaliteli bir kapak tasarımı ile beğeninize sunulur. Kişisel kütüphanelerin vazgeçilmez bir parçası olacak bu eserin kapak tasarımı, konulduğu yere estetik bir hava kazandırır. Kitap kapağında, iç sayfalarda yer alan çizimlere benzer bir tasarım mevcuttur. Ahmet Yavuz’un deneme türündeki bu eserini almadan önce okuyucuların görüşlerine ulaşmak isterseniz Zaten Kırılmış Bir Kızsın kitap yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede, kitabı okumuş kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Zaten Kırılmış Bir Kızsın eserinin ilgi alanınıza uygun olduğuna karar verirseniz, indirimli fiyat avantajlarından yararlanarak bu kitaba kolayca ulaşabilirsiniz.