6
ÇocukBebek Arabası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Doona Bebek Arabasına Dönüşen Tekerlekli gr 0 Ana Kucağı Oto Koltuğu

28.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
34.999 TL

Ürün Bilgileri

Doona Bebek Arabasına Dönüşen Tekerlekli gr 0 Ana Kucağı Oto Koltuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Babymall Satıcı Ünvanı: ÖZELCAN BABYMALL MAĞAZACILIK DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042541200020 Vergi Kimlik Numarası: 6860425412
    Bu ürün Babymall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Ek Özellikler Çift Yönlü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Mavi
  • Materyal Tekstil
  • Ayak Örtüsü Yok
  • Çift Yönlü Kullanım Yok
  • Ebeveyn Penceresi Var
  • Ön Bar Çıkarılamaz
  • Yağmurluk Yok
  • Tutma Sapı Ayarlanamaz
  • Tek Elle Kapama Var
  • Sırt Ayarı Yok
Geri Bildirim Ver

Doona 000123.000001.000630 Yeni Nesil Bebek Arabası Oto Koltuğu

Doona+ Hound Grey oto koltuğu & bebek arabası çocuklu ailelerin çocuklarını hem araç içinde hem de araç dışında güvenli ve konforlu bir şekilde taşımalarını mümkün kılan bir üründür. Ürün tek tuşla ana kucağı formundan oto koltuğu formunda geçebilmektedir. Bu yöntemle ebeveynlere rahatlık ve esneklik kazandırmak amaçlanmıştır. Oldukça kaliteli ve güvenli bir ürün olan Doona+ Hound Grey oto koltuğu & bebek arabası arka koltuk koruyucu kumaşı ve yeni doğan bebekler için destek pedi ile beraber gelmektedir. Ürün oldukça fonksiyonel bir yapıya sahiptir. Ürünü çok kısa bir süre içerisinde bebek arabası, oto koltuğu, ana kucağı, uçak koltuğu ve kabin boy bebek arabası formuna getirebilirsiniz.

  • Tek tuşla şekil değiştiren esnek yapı
  • Yanında gelen koltuk koruyucu
  • 2 yıl garanti

Doona+ Hound Grey Oto Koltuğunun Özellikleri Nelerdir?

Doona+ Hound Grey Oto Koltuğunun Özellikleri Nelerdir?

Doona+ Hound Grey oto koltuğuna dönüşebilen bebek arabasının en çok dikkat çeken özelliği çok yönlü ve esnek yapısıdır. Ürünü kısa süre içinde bebek arabası formundan başka bir şekle getirerek hem zamandan hem de yerden tasarruf edebilirsiniz. Doona+ Hound Grey yeni nesil oto koltuğu & bebek arabası yasal olarak gerekli tüm güvenlik testlerini yüksek sonuçlarla geçmiştir. Ürün önden çarpışma testinden 5 yıldız alarak güvenilirliğini kanıtlamayı başarmıştır. Ürün yüksek kaliteli ve çocuklar için sağlıklı olan malzemelerden imal edilmektedir. Ürün yaklaşık 7 kg ağırlığındadır, bu sayede rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ürünün maksimum taşıma kapasitesi 13 kilogramdır. Bu sayede boyu 80 cm’e kadar olan çocukları Doona+ Hound Grey oto koltuğu & bebek arabası ile taşıyabilirsiniz. Ürün bel ve boyun desteğine sahiptir. Bu sayede bebeklerin konforlu olması sağlanmıştır.

Doona+ Yeni Nesil Bebek Arabasının Avantajları Nelerdir?

Doona+ Hound Grey oto koltuğu & bebek arabası sahip olduğu tentesi sayesinde büyük bir konfor ve güvenlik avantajına sahiptir. Ürünün tentesi dayanıklıdır ve su geçirmez bir yapıya sahiptir. Kolaylıkla temizlenebilen bu tente bebek arabasının temiz ve sağlıklı kalmasını sağladığı gibi kolayca eskimesinin de önüne geçmektedir. Ürün sahip olduğu koruma tabakaları sayesinde darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Bunun yanı sıra hafif malzemelerden üretildiği için seyahatlerde rahatlıkla taşınabilmektedir. Ürün bunlara ek olarak hem UV ışınlarına hem de böcek ve sineklere karşı 360 derecelik koruma sağlayan bir yapıya sahiptir. Ürün çeşitli güneş ışığı koşullarında kullanım için ayarlanabilir konnektörlere sahiptir. Ürün güvenli bir şekilde sabitleme yapabilmeniz için ISOFIX sistemine sahiptir. Ürün Avrupa standardına uyumlu EU ECE R44 güvenlik sertifikasına sahip olma avantajını beraberinde getirmektedir.

Doona+ Oto Koltuğa Dönüşebilen Bebek Arabası Konforlu mudur?

Doona+ Hound Grey yeni nesil oto koltuğu & bebek arabası hem bebekler hem de ebeveynler için son derece rahat ve konforlu bir ürün olma niteliği taşımaktadır. Tek tuşla zahmetsizce katlanabilen bu ürün özellikle bebekleri ile beraber sıklıkla yolculuğa çıkmak durumunda olan ebeveynler için ideal bir ürün olma niteliği taşımaktadır. Ürün katlanabilir yapısı sayesinde rahatlıkla saklanabilir, aracın bagajında veya evde fazla yer kaplamaz. Bu durum ebeveynlere büyük bir pratiklik sağlamaktadır. Doona+ Hound Grey oto koltuğu & bebek arabası sahip olduğu kaliteli kumaşı, bel, boyun ve yükseklik ayarlı ayak desteği sayesinde bebekler için de son derece konforlu bir üründür. Doona+ Hound Grey oto koltuğu & bebek arabası yorumlarıyla da kalitesini kanıtlamış bir üründür. Oldukça kaliteli ve fonksiyonel olan Doona+ Hound Grey oto koltuğu & bebek arabası fiyatıyla da dikkat çekmektedir. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden erişebilirsiniz.