Dr. Ümit Aktaş Krill Yağı

1.650 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dr. Ümit Aktaş Krill Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlaçsız yaşam Satıcı Ünvanı: ECE FİTOTERAPİ SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0324046719300021 Vergi Kimlik Numarası: 3240467193
    Bu ürün İlaçsız yaşam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Krill Yağı GDO’lu ürün içermez. Ağır metal içermez. Gluten, buğday ürünü, maya, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. Renklendirici, yapay aroma, tatlandırıcı ve koruyucu kullanılmamıştır. Şeker, tuz ve nişasta içermez. GDO içermediği (European Regulation 1830/2003) tarafından denetlenmektedir. Ağır Metal denetim testleri ile European Regulation 1881/2006 direktifine uygunluğu garanti edilmiştir. Kapsül: Kapsülümüz, Capsugel firması tarafından üretilen, oksidasyonu önleyen Licaps® kapsüldür ve hava sızdırmazlık garantisi vardır. Sığır ve domuz jelatini içermez. Omega 3 yağları, hava ile temas edince okside olurlar ve yapıları bozulur. Licaps® teknolojisi içeriğin stabilitesini korumayı amaçlar. Ürün içindeki aktif maddelerin, üretiminden tüketimine kadar geçen süre içerisinde herhangi bir kayba uğramaması için havayla teması kesilmiştir. Soft Jel formundaki bir ürün üretiminden itibaren okside olmaya başlarken, Licaps® teknolojisinde oksidasyon gerçekleşmez. Kapsülümüz, “Helal Sertifikası”na ve “Koşer Sertifikası”na sahiptir. Soft Jel kapsüller (İki parmağınızın arasında sıktığınız zaman yumuşak olan kapsüller) hava sızdıran kapsüllerdir ve bu tür kapsüllere konulan Omega-3 yağları okside olarak bozulur. RESMİ SAĞLIK BEYANLARI’na göre Omega-3 Yağlarının Etkileri: DHA ( günlük 250 mg DHA alındığında ) normal beyin fonksiyonlarının ve normal görme yetisinin korunmasında katkıda bulunur. EPA ve DHA ( günlük 250 mg EPA ve DHA alındığında ) kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. DHA 'nın anne tarafından alınması ( günlük 200mg DHA alındığında) fetusun ve emzirilen bebeklerin normal göz ve beyin gelişimine katkıda bulunur. EPA ve DHA kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. DHA beynin normal gelişimi ile göz ve sinir sisteminin gelişimine yardımcı olur. EPA ve DHA için günlük önerilen tüketim miktarı en az 250mg/gün olmalıdır. Günlük tüketim 3 gram/gün aşmaması gerekir. 2 KAPSÜLDEKİ MİKTAR Krill Yağı 1000 mg Omega 3 270 mg EPA 150 mg DHA 70 mg Kolin 70 mg Fosfolipidler 560 mg Astaksantin 85 mcg Ürünümüzün hammaddesi Fransa menşeilidir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver