Ducray Melascreen Leke Eğilimli ve Kuru Ciltler İçin Güneş Koruyucu SPF 50+ 50 ml

799 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.173,05 TL

Ürün Bilgileri

Ducray Melascreen Leke Eğilimli ve Kuru Ciltler İçin Güneş Koruyucu SPF 50+ 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dercosmetic Satıcı Ünvanı: MEHMET DAĞILMIŞGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2660331987
    Bu ürün Dercosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ducray Melascreen Leke Eğilimli ve Kuru Ciltler İçin Güneş Koruyucu SPF 50+ 50 ml Ürün Adı:Ducray Melascreen Leke Eğilimli ve Kuru Ciltler İçin Güneş Koruyucu SPF 50+ Ürün Markası:Ducray Ürün Boyutu:50 ml Özet Bilgi:Leke sorunu yaşayan kuru ciltler için leke görünümünün azaltılmasına yardımcı ve kirlilik karşıtı güneş koruyucu Ürün Faydaları:Patentli geniş spektrumlu (UVB, UVA, Mavi Işık) fotostabil ışık koruma sistemi ile cildi güneş ışınlarına ve dış etkenlere karşı korumayı destekleyiciSuya ve tere karşı korumaya yardımcıNemlendirici etkili akışkan krem dokusu sayesinde geride beyaz iz ve yağlı bir tabaka bırakmaz.Makyaj bazı olarak kullanılabilir. Kullanım Şekli:Güneşe maruz kalmadan önce, yüz, boyun, dekolte ve el bölgesine bir miktar (2mg/cm2) uygulayın. Özellikle banyodan, havluyla kurulandıktan ve terledikten sonra güneş koruyucu mutlaka yeniden uygulayın. Güneş koruyucu kullansanız da güneşe uzun süre maruz kalmayın. Ürün Bileşimi:WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE. ETHYLHEXYL TRIAZONE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). PHENYLENE BIS-DIPHENYLTRIAZINE. GLYCERIN. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. GLYCERYL STEARATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. STEARYL ALCOHOL. VP/EICOSENE COPOLYMER. AZELAIC ACID. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PPG-1-PEG-9 LAURYL GLYCOL ETHER. RED 33 (CI 17200). SODIUM HYDROXIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Kuru
  • Görünüm Renksiz
  • Tip Tüp
  • Hacim 1 - 99 ml
Geri Bildirim Ver