Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantarı Doğal Mantar Tıpa Şarap Şişesi Mantar Tıpası

116 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantarı Doğal Mantar Tıpa Şarap Şişesi Mantar Tıpası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobialem - Dünya Magnet Satıcı Ünvanı: DÜNYA MAGNET MIKNATIS İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631138787200001 Vergi Kimlik Numarası: 6311387872
    Bu ürün Hobialem - Dünya Magnet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20 adet şişe mantarı - Doğal mantar tıpa Şarap şişesi mantar tıpası Paket içeriği: 20 adet Ürünün boyutu: Çap: 24mm x boy : 38mm Mantar, kendi adını taşıyan bir ağaç olan mantar meşesi ağacının kabuğundan elde edilir. Fakat bu sıradan bir kabuk değildir. Hafif, ateşe dayanıklı ve esnektir. Romalılar ve yunanlılar mantarın balık ağı şamandırası için ideal bir malzeme olduğunu, çarıklar için de rahat bir taban olabileceğini keşfettiler. Kavanozları kapatmak için de mantar tıpalar kullandılar. Mantar, yüksek sıcaklıklarda bile esnek yapısını koruduğundan makine contaları için de ideal bir malzemedir. Ayrıca bazı uzay gemilerinde kullanılan ısı kalkanlarının önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Mantarları sert bir kartona yapıştırarak anahtarlık panosu yapabilirsiniz. Aynı mantıkla, elinizde ki Mantarın miktarına göre duvar panosu da yapabilirsiniz... Hatta biraz daha malzeme ilave ederek, şirin anahtarlıklar da yapılabilir,hemen hemen aynı tekniği kullanarak tencere veya bardak altlığı da yapılabilir... Biraz daha yaratıcılığınızı kullanarak takılar da üretebilirsiniz. Mantarı kesmek isterseniz, birkaç dakika suda kaynattığınızda çok daha kolay kesilebiliyor... Küpeler, kolye uçları, hatta bileklikler yapabilirsiniz. Uygun bir kalemle, üzerine istediğiniz gibi desenler veya boyamalar da mümkün...

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantarı Doğal Mantar Tıpa Şarap Şişesi Mantar Tıpası

Şişelerde muhafaza edilen pek çok çeşit içeceğin içine yabancı cisimlerin kaçmaması, tazelikleri ile aromalarını koruması için şişelerin doğal yapıya sahip tıpalarla kapatılması gerekir. Meşe ağacının kabuğundan elde edilen mantar tıpalar, özellikle alkollü içeceklerin şişelerini kapatmak için kullanılan doğal yapıya sahip ürünler olarak bilinir. Meşe ağacının zamanla oluşturduğu kalın kabuğun hasat edilmesi sonucu meydana gelen tıpalar, hafif ve ateşe dayanıklı yapısı ile ön plana çıkar. Dünya Magnet 20 adet şişe mantarı doğal mantar tıpa şarap şişesi mantar tıpası esnek oluşu ile şişelerin ağzına sıkışarak etkili koruma sağlar. Ayrıca dekoratif açıdan tercih edilen ürün, doğal görünümüyle beğeni toplar. Paket içeriği 20 adet olan ürün, ideal boyutlarda tasarlandığı için çeşitli boyutlara sahip şişelerin ağzına uyum sağlar. Bu seçeneği güvenle kullanabilirsiniz.

  • Dekoratif görünüm
  • Aroma koruma
  • 20 adet

Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantar Tıpa Özellikleri

Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantar Tıpa Özellikleri

Mantar tıpalar, sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkar. Su geçirmezlik özelliği ile dikkat çeken ürün, değişik görünümlere sahip kaplarda kullanıldığında kap içerisindeki sıvının dışarıya akmasını veya sızmasını engeller. Şişenin ağzı bu ürünler ile sıkıca kapatıldığında dışarıdan herhangi bir sıvı girişi de engellenir. Bir diğer özellik olarak şişe ve kap içerisindeki sıvı malzemede kontaminasyona sebep olmamasıdır. Etkisizlik olarak tanımlanan bu özellik sayesinde mantar tıpadan bulunduğu kap içerisindeki sıvıya tat, koku ve aroma geçişi olmaz. Dayanıklılık açısından güvenli bir ürün olan tıpalar, uzun yıllar depolanan içeceklerin saklandığı şişelerde kullanımı sırasında herhangi bozulmaya uğramaz. Dünya Magnet 20 adet şişe mantarı doğal mantar tıpa şarap şişesi mantar tıpası 3434360 ürünü hafif yapıda, ateşe dayanıklı ve esnek olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Siz de güvenle modeli satın alabilirsiniz.

Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantarı Kullanımları

Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantarı Kullanımları

Doğal süreçlerle elde edilen mantar tıpalar, son derece dekoratif bir görünüme sahiptir. Bulunduğu ortama etkileyici görünüm kazandıran mantar şişe tıpası, saklama kaplarının ağzını sıkıca kapatması dışında dekor malzemesi olarak da kullanılır. Şişe tıpaları kullanılarak duvar süsleri, avize ve nihale gibi değişik ürünler tasarlanabilir. Bu model; işlevsel özellikleri ile kullanım amacının yanı sıra süs eşyası olarak da tercih edilebilir. 24 mm çap ve 38 mm boy ölçüleri ile tasarlanan Dünya Magnet mantar tıpası, ideal boyutları ile pek çok şişe modeline uyum sağlar. Bir araya getirilerek değişik tasarımlar elde edilen ürünlerin üzerine uygun kalemler yardımıyla çeşitli desenler çizilebilir. İstenildiği gibi tasarlanan ürünler, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Doğal görünümü ile dikkat çeken bu tıpalar müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de rahatlıkla bu modeli kullanabilirsiniz.

Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantarı Doğal Tıpa Fiyatları

Dünya Magnet 20 Adet Şişe Mantarı Doğal Tıpa Fiyatları

Pek çok içecek çeşidi yıllandırma uygulaması yapılıp uzun yıllar boyunca şişe içerisinde yatık bir pozisyonda muhafaza edilir. Bu içeceklerde kapların ağızlarını güvenli ve doğal bir yöntemle kapatan dayanıklı yapıya sahip mantar tıpalar, su geçirmeme özellikleri ile ön plana çıkar. Meşe ağacının kalınlaşan kabuğundan elde edilen ve doğal bir ürün olan bu tıpalar, hafif yapısı ile kullanım kolaylığı sağlar. Dünya Magnet 20 adet şişe mantarı doğal mantar tıpa şarap şişesi mantar tıpası fiyatları; ürün paket içeriği ve sahip olduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünü deneyimleyen müşteriler tarafından yapılan Dünya Magnet 20 adet şişe mantarı doğal mantar tıpa şarap şişesi mantar tıpası yorumları sayesinde bu seçenek hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Beğeni kazanan bu ürünü Trendyol’dan güvenli bir alışveriş deneyimi ile satın alabilirsiniz.