6
Vernik kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Dyo Hidrolux Ahşap Metal Ve Duvar Yüzeyler Için Parlak Beyaz 0,75 Lt

Boya Ağırlığı:
0,75 L
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dyo Hidrolux Ahşap Metal Ve Duvar Yüzeyler Için Parlak Beyaz 0,75 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUNERAMA Satıcı Ünvanı: SALİM AKAY GÜNEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4350193840
    Bu ürün GUNERAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akrilik emülsiyon esaslı, ahşap, metal ve duvar yüzeylerde dekoratif amaçla kullanılan son kat boya Parlak görünümlü Sararmayan Örtücü Su ile silinmeye dayanıklı Darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı Kokusuz, insan ve çevre dostu BEYAZ BOYA

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Beyaz
  • Tip
    Ahşap Boyası
Geri Bildirim Ver

Hidrolüx Su Bazlı Kokusuz Ahşap Ve Metal Boyası 0.75 Lt Beyaz

Boyalar, farklı zeminlerin boyanmasına yardımcı olurken pek çok farklı avantaja da sahip olabilen parçalardır. Genel olarak evini yenilemek isteyenler tarafından ahşap, plastik, cam ve metal boyamalarında kullanılan ürünler kişilerin zevklerine göre değişiklik gösteren renk seçeneklerine sahiptir. Çok sayıda farklı üretici marka tarafından tercih edilen boyalar özellikleri ile değişiklik gösterebilmektedir. Kimi boyalar su bazlı olarak üretilirken farklı alanlarda kullanılan boyalar yağlı olarak da üretilebilir. Müşterilerin başta bakım ve onarım amacıyla kullandığı boyalar; aynı zamanda tarz değişikliğinde de kullanılabilmektedir. Dyo hidrolüx 0 75 litre beyaz su bazlı ahşap metal boyası geniş kullanım alanı vadetmesi nedeniyle son dönemlerde pek çok kişi tarafından ilgi gören üretimler arasında yer almaktadır. Basit bir kullanıma sahip olan ürünler ihtiyaca ve uygulanacak alanın büyüklüğüne göre farklı litrelerde üretilebilmelerine karşın değişken fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

  • Geniş kullanım alanı
  • Renk seçenekleri
  • Uygun fiyat

Dyo Hidrolüx Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası Özellikleri

Dyo Hidrolüx Su Bazlı Kokusuz Ahşap ve Metal Boyası Özellikleri

1927 yılında Türkiye’nin İzmir şehrinde kurulan Dyo, 1954 yılında kurulan üretim merkezi ile adından söz ettirmiştir. Türkiye’nin boya üreticisi konumunda bulunan marka alanında söz sahibi olmasına karşın üretim ve dağıtım konusunda da geniş çeşitlilik sunmaktadır. Farklı kullanım alanlarına sahip çok sayıda farklı üretim yapan marka 1971 yılında başlattığı AR-GE çalışmaları ile sürekli olarak gelişim göstermektedir. Yenileme ve değişiklik yapanların isteklerine ve ihtiyaçlarına göre değişiklik gösteren boya ve modellerine sahip olan Dyo, farklı zeminler için de özel olarak geliştirilen boyalar kullanmaktadır. Su bazlı boya üretimi konusunda öncü olan marka Türkiye’de yaptığı satışlara ek olarak başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çok sayıda ülkesine boya satışı yapmaktadır. Dyo hidrolux su bazlı kokusuz ahşap ve metal boyası geniş kullanım alanına sahip boyalar arasında yer almaktadır. Gerek özellikleri gerekse dayanıklılığı ile adından söz ettiren marka inşaat alanından tarz değişikliği yapmak isteyen kişilere kadar çok sayıda müşteri tarafından tercih edilmektedir.

Dyo Hidrolüx 0 75 Litre Beyaz Su Bazlı Ahşap Metal Boyası Özellikleri

Dyo Hidrolüx 0 75 Litre Beyaz Su Bazlı Ahşap Metal Boyası Özellikleri

Dyo hidrolüx 0,75 litre beyaz su bazlı ahşap metal boyası özellikleri uygulandığı alanda homojen olarak dağılması ve kolay uygulanması ile öne çıkar. Akrilik emülsiyon esaslı olan boya, ahşap, metal ve duvar yüzeylerinde yüksek tutuculuk sağlaması nedeniyle rahatlıkla kullanılabilmektedir. Parlak görünümü nedeniyle dikkat çeken ürün uzun yıllar rahatlıkla dayanıklılık gösterir. Sararma yapmayan ürün su bazlı olması nedeniyle neme karşı dayanıklılık gösterir. Neme dayanıklı olduğu kadar darbe ve çizilmelere karşı da yüksek dayanıklılık gösteren ürün örtücü özelliğine sahiptir. Dyo hidrolüx ahşap boyası olarak da tercih edilebilmektedir. Kişiler tarafından farklı alanlarda rahatlıkla kullanılabilen ürün küçük litrelerde satışa sunulmasına karşın geniş alanların boyanabilmesine olanak sağlar. Marka tarafından uygun fiyatlardan satışa sunulan ürün uygulanan indirim ve kampanyalar ile de pek çok kişinin dikkatini çeker.

Dyo Hidrolüx 0,75 litre Beyaz Su Bazlı Ahşap Metal Boyası Yorum

Dyo Hidrolüx 0,75 Litre Beyaz Su Bazlı Ahşap Metal Boyası Yorum

Dyo hidrolüx 0 75 litre beyaz su bazlı ahşap metal boyası yorum ve değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlar ürünün dayanıklılığı, kalıcılığı, renkleri ve kullanımı ile ilgili olurken yorumlar kullanan kişilerin deneyimlerine göre de değişiklik gösterebilmektedir. Ürün hakkında yapılan yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması ürünü satın almak isteyen kişilerin dikkatini çekerken yorumlar diğer müşteriler için referans niteliği taşımaktadır. Dyo hidrolüx 0 75 litre beyaz su bazlı ahşap metal boyası satın al seçenekleri de Trendyol üzerinden müşterilere sunulmaktadır. Satış oranları da son derece yüksek olan ürün tarz değişikliği veya yenileme işlemleri için tercih edilebilmektedir. Uygulandığı alanda su ile silinmeye direnç gösteren boya, darbe ve çizilmelere karşı da koruma sağlamayı hedefler. Dyo hidrolüx 0 75 litre beyaz su bazlı ahşap metal boyası fiyatına göz atarak ürünü sipariş verebilirsiniz.