easyso Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Presi Parçalayıcı Doğrama Aleti

49,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
1000 TL Üzeri 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,90 TL49,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,99 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kurumsal Fatura
70,56 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

easyso Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Presi Parçalayıcı Doğrama Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BATTON Satıcı Ünvanı: ESRA TONTUROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8500572794
    Bu ürün BATTON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Presi Parçalayıcı Doğrama Aleti

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Easyso Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici Presi Parçalayıcı Doğrama Aleti

Sarımsak, yemeğe lezzet veren önemli yiyeceklerden birdir. Fakat sarımsağı yemekte kullanabilecek hale getirmek zahmet vericidir. Easyso paslanmaz çelik sarımsak ezici presi parçalayıcı doğrama aleti EASYSO2018 seçeneği, sarımsağı kolay ve pratik bir şekilde parçalama imkanı sunar. Ürün, paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Uzun süre kullanıma uygundur. Uzun süre keskinliğini kaybetmez. Sarımsağın hızlı ve kolay bir şekilde hazırlanmasını sağlar. Kolay ve zahmetsiz bir şekilde temizlenir. Su altına tutularak temizlenebilir. Easyso paslanmaz çelik sarımsak ezici presi parçalayıcı doğrama aleti, tasarımı itibariyle zahmet gerektirmeden sarımsağın ezilmesine imkan sunar. Elde herhangi bir sarımsak kokusu bırakmaz. Sarımsağın ideal boyutlara gelmesini sağlayarak yemeğe katacağı lezzeti artırır. Pratik kullanım imkanı sunan ürün zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Mutfakların vazgeçilmez eşyaları arasında yer alır. Ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • Zahmetsiz temizlik imkanı
  • Kaliteli materyal

Kaliteli Paslanmaz Sarımsak Ezici Doğrama Aleti

Kaliteli Paslanmaz Sarımsak Ezici Doğrama Aleti

Paslanmaz çelik sarımsak ezici presi parçalayıcı doğrama aleti, küçük boylarda olan yiyeceklerin parçalar haline getirilmesini sağlar. Yemeklerde kolay bir şekilde kullanılabilmesine imkan sunar. Ürün, sarımsak gibi koku özelliği yüksek olan yiyeceklerin parçalar haline getirilmesinde de kullanılır. El ile doğrudan temas bulunmaması sebebiyle koku bırakmaz. Paslanmaz çelik sarımsak ezici, paslanmaz çelikten üretilir. Bu sebeple ürün defalarca bozulma yaşamadan kullanılır. Su ile temas halinde bulunduğunda paslanma gibi istenmeyen durumlar görülmez. Su altına tutularak temizliği sağlanabilir. Temizlik sonrasında körelme gibi sorunlar görülmez. Çelik sarımsak ezici, pratik ve hızlı bir şekilde kullanılır. Böylelikle mutfakta geçirilecek olan zamanın azalmasını sağlar. Zamandan tasarruf edilmesini sağlaması sebebiyle pek çok müşterinin beğenisini toplar. Dayanıklı malzemelerin bir araya getirilmesi ile oluşturulan ürün, uzun süre kullanıma uygundur. Herhangi bir bozulma yaşamadan uzun süre kullanabilirsiniz.

Dayanıklı Sarımsak Ezici Doğrama Aleti

Dayanıklı Sarımsak Ezici Doğrama Aleti

Easyso paslanmaz çelik sarımsak ezici presi parçalayıcı doğrama aleti yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler yorumlarında ürünün kolay ve zahmetsiz temizleme konusunda beğenilerini ifade ederler. Ürün, sarımsak gibi küçük boyutlardaki materyalleri ezerek istenen boyuta getirmesi sebebiyle büyük beğeni toplar. Elde sarımsak kokusunun oluşmasını engellemesi müşterilerin tercih etme sebepleri arasında bulunur. Paslanmaz çelikten üretilen Easyso paslanmaz çelik sarımsak ezici presi parçalayıcı doğrama aleti kullananlar, yorumlarında memnuniyetlerini dile getirirler. Ürünün zahmetsiz ve kolay bir şekilde temizleniyor oluşu müşterilerin dikkatini çeken hususlar arasında yer alır. Pek çok müşteri ürünü kullanarak mutfakta zamandan tasarruf ettiğini ifade eder. Böylelikle kendilerine ve ailelerine zaman ayırabildiklerini söylerler. Ürün sayesinde sarımsak istenen boyutları pratik bir şekilde getirilir. Ürün aracılığı sarımsağa baskı uygulanır. Bu baskı sonucunda yiyecekleri istenen boyutlarda parçalara ayırabilirsiniz.

Cazip Sarımsak Ezici Doğrama Aleti

Cazip Sarımsak Ezici Doğrama Aleti

Sarımsak ezici çelik, sarımsağın küçük parçalara ayrılmasını sağlar. Böylelikle ürün yemeklerin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan sarımsağın pratik ve kolay şekilde kullanılmasına yardımcı olur. Ürün, sarımsağın doğrudan el ile temas etmesini engeller. Bu niteliği sayesinde rahatsızlık veren sarımsak kokusu engellenir. Ele koku sinmez. Sarımsak ezici paslanmaz çelik, son derece kolay ve zahmetsiz bir şekilde temizlenir. Ürün akan suyun altına tutularak pratik biçimde kalıntılardan arınır. Ürünün paslanmaz çelikten üretilmesi, uzun süre kullanılabilme imkanı sunar. Ürün, herhangi bir bozulma ya da körelme yaşamadan uzun bir süre kullanılır. Easyso paslanmaz çelik sarımsak ezici presi parçalayıcı doğrama aleti fiyatları, ürün özellikleri ekseriyetinde belirlenir. Pek çok kişinin rahat bir şekilde karşılayabileceği miktarlarda yer alır. Mutfakların vazgeçilmezleri arasında bulunan ürünü Trendyol ile temin edebilirsiniz.