Ecovacs Deebot N8 Robot Vacuum Cleaner Robot Süpürge Beyaz

12.480 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Ecovacs Deebot N8 Robot Vacuum Cleaner Robot Süpürge Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayyıldızbilişim Satıcı Ünvanı: OĞUZ AYYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1260429142
    Bu ürün Ayyıldızbilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ecovacs Türkiye garantili'dir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 11 Dba - 20 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Kamera (VSLAM + SLAM)
  • Şarjlı Kullanım Süresi 2-3 Saat
  • Çalışma Modu Sayısı 2
  • Yer Silme Özelliği Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 2 cm
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Ecovacs Deebot N8 Beyaz Renk Akıllı Robot Süpürge ve Paspas (Türkiye Garantili)

Ecovacs Deebot N8 beyaz renk akıllı robot süpürge ve paspas (Türkiye garantili) temizlik konusundaki en etkili yardımcılarınız arasında yer alır. Yaşam alanlarında ev veya iş yeri olması fark etmeksizin hijyen temel sorunlar ve gereklilikler arasında bulunur. Bu sorunun çözümünü bularak temizliği gerçekleştirme adına birçok farklı cihaz ve ekipmanlar karşınıza çıkar. Bunlar incelendiğinde son dönemlerde daha fazla Ecovacs N8 robot süpürge çeşitlerinin ortaya çıktığı görülür. Bu robot süpürgeler arasında Deebot robot süpürge teknolojik özellikleriyle beğeni toplar. Oldukça pratik bir ürün olması ile kullanıldığı alanın haritasını hafızasına kaydeder. Böylece kendine özgü bir güzergah belirleyerek temizlik işlemini sizin için tek başına etkili bir şekilde halleder.

  • Etkin hijyen
  • Otonom çalışma
  • Kompakt yapı

Ecovacs Deebot Beyaz Robot Süpürge Özellikleri

Ecovacs Deebot Beyaz Robot Süpürge Özellikleri

Ecovacs Deebot N8 robot süpürge sensörlü bir cihazdır ve bu sensörler yardımıyla hareket eder. Mobilyalara ve duvarlara karşı temkinli hareket eder. Karşısına duvar veya herhangi bir mobilya çıktığında bunu tespit ederek yön değiştirir. Ayrıca kir ve temizlenmesi gereken yerleri algılayarak buralara doğru daha yoğun bir efor gösterir ve temizlik işlemini tamamlar. Kirliliğin fazla olduğu bölgelerde daha yoğun bir çalışma yapar. Vakum gücü ve özel fırçaları sayesinde temizlik yaptığı bölgedeki en küçük toz parçalarına kadar toplar. Zahmetsiz bir temizlik yapmanızı sağlar ve bunu etkili bir şekilde yapar. Ecovacs Deebot N8 alışılagelmiş temizlik yöntemlerinden çok daha etkili ve kaliteli bir temizlik hizmetini sizlere sunar. Temizlik yapılması için belirlediğiniz alan dahilinde sizden aldığı komutlara göre temizlik işlemini sorunsuz gerçekleştirir.

Ecovacs Deebot Beyaz Akıllı Robot Süpürge Avantajları

Ecovacs Deebot Beyaz Akıllı Robot Süpürge Avantajları

Otonom çalışan süpürgeler arasında yer alan Ecovacs Deebot N8 beyaz renk akıllı robot süpürge ve paspas (Türkiye garantili) yorumları, incelendiğinde akıllı robot süpürgeleri arasında sıklıkla tercih edilen cihazlardan biridir. Temizlik yaptığı alanlarda halı püskülü, kablo ya da başka objelerin üstünden sorunsuz bir şekilde geçer. Eğer bu akıllı robot süpürge geçemeyeceği kadar büyük bir engelle karşılaşırsa bu sefer mevcut engelin etrafından dolaşarak o engeli aşar ve temizliğe devam eder. Zahmetsiz bir şekilde şarj olma imkanına sahip olan bu ürün her zaman kolay bir şekilde şarj olur. Kolay bir şekilde kullanıma hazır hale gelir. Bu sayede Ecovacs Deebot N8 beyaz renk akıllı robot süpürge ve paspas (Türkiye garantili) kullananlar için kolay temizlik mümkündür. Otonom olarak çalışması ve kompakt yapısı sayesinde de her yere erişimi mümkün olur.

Ecovacs Deebot Beyaz Renk Akıllı Robot Süpürge Fiyatları

Ecovacs Deebot Beyaz Renk Akıllı Robot Süpürge Fiyatları

Bu ürün sayesinde klasik temizlik yapmanın çok daha ötesinde bir temizlik hizmetine erişebilirsiniz. Bu ürün kullanım sırasında size etkili bir şekilde temizlik hizmeti verir ve temizlik işlemi yaparken topladığı saç, kir ya da toz gibi parçaları haznesinde toplar. Temizlik aşamasının oldukça kolay olduğu bu cihaz sayesinde her zaman konforlu bir kullanım elde edersiniz. Temizliğin en pratik halini sizlere sunan bu cihazı satın almak istediğinizde sahip olduğu özelliklere göre bir Ecovacs Deebot N8 beyaz renk akıllı robot süpürge ve paspas (Türkiye garantili) fiyatı belirlenir. Böylece bu teknoloji ürününü temizlik işlerinizi kolay bir şekilde halletmek adına Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz. Ecovacs Deebot N8 beyaz renk akıllı robot süpürge ve paspas (Türkiye garantili) satın alarak temizliğe ayırdığınız vakti sevdiklerinizle geçirebilirsiniz.