Genel Markalar Rütbesi: Yalınayak

252,02 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325,43 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
317,55 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,12 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Rütbesi: Yalınayak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İki taş arasında gizli bir ümit Emily Dickinson’u keşfetmek.Aşk ve doğanın gizemini her an yeniden hissetmek gibi.Zenginlik, şöhret, toplumun göstereceği saygı... hepsi gereksiz yüklerdir Emily Dickinson için. O hafif seyahat etmemizi, ağır çantamızın yükü altında ezileceğimize çevremizdeki küçük mutlulukların farkına varmamız gerektiğini hatırlatır. Çekirgeler, örümcekler, kırlangıçlar, kurbağalar çok şey söyleyecektir ağırlık taşımayan ruhlara. Ancak o zaman kim olduğumuzu anlama fırsatı yakalarız belki. Pompalanmış, şişirilmiş kimlikler Emily Dickinson’ın sadeliği karşısında pek zavallı görünür.Gerçek bir isyancı olan şair toplumda sorgulamadan kabullenilen, fark edilmeden boyun eğilen toplumsal cinsiyet rollerine, özellikle kadınların mahkûm edildiği boğucu yaşamlara başkaldırır. Bu yalınayak şairin tüm şiirseverlere ümit ve coşku vermesini umuyoruz.Prof. Dr. Ayşe Lahur Kırtunç, şiirlerinden aryalar yapılan Emily Dickinson'un bütün şiirlerinden oluşan eserden yapmış olduğu seçkide, aynı büyüleyici etkiyi Türkçeye çevirdiği şiirlere taşımayı büyük bir yetkinlikle başarmış bulunmakta.Bu kitap Türkiyedeki şiir tutkunlarının kendi dillerinde Emily Dickinson'u keşfetmesini sağlayacak.Baskı Yılı: 2009Dili: TürkçeYayınevi: Efil Yayınevi Yayınları)

Ürün Özellikleri

  • Yazar Emily Dickinson
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver