Elose Kırışıklık Giderici Serum 50 gr Anti Aging Face Serum Hyalüronik Asit %5

249 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Elose Kırışıklık Giderici Serum 50 gr Anti Aging Face Serum Hyalüronik Asit %5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nbirinci Satıcı Ünvanı: ARMASOFT MEDYA DANIŞMANLIK PROJE ÖZEL EĞİTİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080035850000001 Vergi Kimlik Numarası: 0800358500
    Bu ürün Nbirinci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyalüronik asit %5 İçeren Serum elose Hyaluronic Acid %5 farklı hyaluronic asit içeriklerinden oluşur. Cilde yoğun nemlendirme sağlar, cilt elastikiyetini artırır, ince çizgi ve kırışıklıkları doldurmaya, sıkı ve dolgun bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. %98 doğaldır. Kullanım: Cildin nemlenmesi, kırışıklıkların giderilmesi için akşam yatmadan cilde parmak uçları ile uygulanır. Durulama gerektirmez.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Sülfat İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Elose Kırışıklık Giderici Serum 50 Gr

Kırışıklık, birçok kişi tarafından karşılaşılan cilt sorunlarından biridir. Özellikle ilerleyen yaşlarda kişiler bu durumdan son derece rahatsız olabilir. Müşteriler bu sorundan kurtulmak için farklı yollara başvurur. Elose kırışıklık giderici serum 50 gr ise müşterilerin bu sorunla baş etmek için tercih edebileceği ürünler arasında öne çıkar. İhtiyaçlara cevap veren ürün etkileyici bir performans göstererek cildinizde harika sonuçlar doğurur. Kaliteli formülü ile tüm cilt tiplerine uygundur. Bu sayede olan geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Elose marka kırışıklık giderici serum cildinizin tüm hücrelerini canlandırır ve kırışıklığı giderir. Bununla birlikte kırışıklığa sebep olan faktörlere karşı cildinizi korur. Kısa sürede gösterdiği etkileyici sonuçlar ile büyük bir memnuniyet sağlar. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Kırışıklık giderici formül
  • Kısa sürede etkileyici sonuç
  • Kolay kullanım özelliği

Beğenilen Elose Kırışıklık Giderici Serum 50 Gr Özellikleri

Beğenilen Elose Kırışıklık Giderici Serum 50 Gr Özellikleri

Cildin parlak ve canlı görünmesini sağlayan Elose kırışıklık serumu, saflaştırılmış argan yağı içerir. Cildinizi 10 kat fazla nemlendirerek uzun süre nemli kalmasını sağlar. Salyangoz özü içerdiğinden dolayı hücrelerin yenilenmesinde de etkin bir rol oynar. Kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olan ürün, kimyasal nemlendiriciler içermez. Böylece doğal bir yapıya sahip olur. Cildinizin kolajen miktarını artırarak saf ve doğal bir bakım sağlar. Tenin nemlenmesi ve kırışıklıkların giderilmesi için akşam yatmadan önce parmak uçlarınızla nazikçe uygulayabilirsiniz. Genç ve sağlıklı bir görünüm için yardımcı olan Elose serum E vitamini ve mineraller açısından oldukça zengindir. Kaliteli ve antialerjik Elose kırışıklık giderici serum 50 gr kullananlar aldıkları etkili sonuçlardan oldukça memnun kalır. Bu etkileyici sonuçları kısa sürede görmek için siz de rahatlıkla bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Cildiniz İçin Elose Kırışıklık Giderici Serum ve Yorumları

Cildiniz İçin Elose Kırışıklık Giderici Serum 50 Gr ve Yorumları

Tüm cilt tiplerine uyumlu olan Elose marka serum bu sayede geniş bir kitleye hitap eder. Kısa sürede iyi sonuçlar vermesi ile müşteriler tarafından tam not alır. Yapılan yorumlarda üründen övgüyle bahsedildiğini görebilirsiniz. Alınan sonuçlar ve görülen performans, ürünün beğenilmesini sağlayan özellikleridir. Elose kırışıklık giderici serum 50 gr yorumları bölümünde ürünün kuru ciltleri nemlendirerek beslediği görülür. Müşteriler ayrıca yaptıkları değerlendirmelerde düzenli kullanımda oldukça hızlı bir şekilde sonuç aldıklarını da belirtir. Elose marka kırışıklık serumu, yaşlanmanın bir sonucu olarak ortaya çıkan çizgilerin kısa sürede ve kolay bir şekilde giderilmesine yardımcı olur. Cildin sıkı görünmesini sağlayan kolajenin korunmasına katkıda bulunan ürün bu özellikleri ile beğeni toplar. Müşteri yorumlarıyla bu memnuniyete şahit olabilir, içiniz rahat bir şekilde ürünü satın alabilirsiniz.

Uygun Fiyatı ile Elose Kırışıklık Giderici Serum 50 Gr

Uygun Fiyatı ile Elose Kırışıklık Giderici Serum 50 Gr

Çeşitli özellikleri ve avantajları ile büyük bir ilgi gören Elose kırışıklık giderici, performansı ve kısa sürede gösterdiği olumlu sonuçlar ile ön plana çıkar. Tüm bu özellik ve avantajlara ek olarak uygun fiyatlı olması da ürünü tercih edilebilir hale getirir. Yüksek performans gösteren Elose kırışıklık giderici serum 50 gr fiyatı bütçe dostu fiyatı ile önemli bir fırsat sunar. Sahip olduğu etkili özelliklere rağmen ekonomik bir fiyatla satışa sunulması da müşterilerin beğenisini toplar. Jojoba yağı, E vitamini ve omega asitleri bakımından son derece zengin olan ürün cilt tarafından hızlıca emilir. Ağırlık hissi vermeyen ince bir yapıya sahiptir. Bu sayede keyifli bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Kalitesi ile etkileyici sonuçlar almanızı sağlayan bu ürüne online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.