Ema Kitap Resimli Ingilizce - Türkçe Türkçe Ingilizce Sözlük Örnek Cümleli

85 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
120,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ema Kitap Resimli Ingilizce - Türkçe Türkçe Ingilizce Sözlük Örnek Cümleli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Resimli İngilizce - Türkçe Türkçe İngilizce Sözlük Örnek Cümleli Ürün Kodu: 9786059657044 Yazar: Komisyon Basım Yılı: 2017 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 384 Kağıt Cinsi: 1. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İnci Kut
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ema Resimli İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce Sözlük Örnekli

İngilizce öğrenimi sırasında bilinmeyen kelimeleri sözlük aracılığı ile öğrenmenin eğlenceli yolu resimli sözlüklerdir. Resimli sözlükler, çocukların eğlenerek öğrenmesine yardımcı olur. İşlevsel özellikleri sayesinde sözlük olarak küçük çocuklar için öğreticiliği yüksektir. İlkokul öğrencilerinin İngilizce derslerinde büyük yardımı olması için uygun özelliklere sahiptir. Örnek cümleli olması öğrenmeye katkı sağlarken, akılda kalıcılığı güçlendirir. Müfredata uygun olarak geliştirilen içeriği bulunur. İngilizce öğrenme sürecinde çocuklarınızın en büyük yardımcısı olmaya uygundur. Ema Kitap Resimli İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce Sözlük örnek cümleli içeriği görsel şekilde kelimelerin hafızada kalmasına yardımcı olur. Zengin kelime içeriği ile her yaştan kullanıma uygun olarak tasarlanan yapıya sahiptir. Kelimeleri, örnek cümlelerle daha hızlı kavramalarına imkan verir. Bir yandan eğlenirken diğer yandan öğrenmek için uyumlu içerikleri bulunur. Çocukların hafızasını geliştirerek ilerleyen yaşlarına da zeka gelişimlerine katkı sağlar. Her açıdan geliştiren sözlük içeriği yeni nesil eğitimde kullanmak için uygun özelliklerdedir. Okulda bir adım daha önde olmalarına yardımcı olur.

  • Sözlük Yorumları
  • Eğlenceli Öğrenme
  • İngilizce Sözlük Yorumları

Resimli İngilizce Türkçe Sözlük Yorumları

Resimli İngilizce Türkçe Sözlük Yorumları

Yeni dil öğrenim sürecinde kelimelerin öğrenilmesi için fonksiyonlu bir sözlük olması yüksek avantaj verir. Kelime hafızasını artırmaya katkı sağlar. Küçük çocuklarınıza eğlenceli şekilde yeni bir dil öğrenebilme fırsatı verir. Özellikle çocukların çalışırken sıkılmamasına yardımcı olur. Resimli sözlük olarak tasarlanan bir sözlüktür. Renkli görüntüleri ile çocukların odaklanmalarına imkân verir. Eğlenceli şekilde İngilizce öğrenip kendilerini geliştirmelerine yardımcı olduğundan yeni dil öğrenme konusunda daha istekli olmalarına katkı sağlar. Resimli sözlük tasarımı ile dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Ema Kitap Resimli İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce Sözlük örnek cümleli yorumları ile ürün hakkında detaylı fikir sahibi olabilirsiniz. Kullananların deneyimlerini okuyarak kendinize ve çocuğunuza uygunluğu görebilirsiniz. Daha hızlı ve kolay olarak yeni bir dil öğrenme imkânı verir. Görsel hafızayı güçlendirerek kelimelerin kalıcı olarak öğrenilmesini sağlar. İngilizce temelinizi oluşturmanızı sağlar. Eğlenceli bir sözlük alternatifi olarak kullanmaya uygun özelliklere sahiptir. Sözlükteki sayfalarının kalitesi daha istekli şekilde sözlük aramanıza destek olur.

Resimli İngilizce Sözlük ile Eğlenceli Öğrenme

Resimli İngilizce Sözlük ile Eğlenceli Öğrenme

Sözlükte kelimelerin ve resimlerin bir arada bulunması öğrenim açısından daha yüksek performans sağlar. Ema kitap resimli İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce sözlük örnek cümleli olmasıyla, kelimelerin cümle içindeki yerini öğretmeyi hedefler. Örnek cümleli sözlük içeriği daha gelişmiş şekilde İngilizce öğrenebilme imkânı verir. Cümle kalıplarını öğrenerek çocukların hızlı ilerlemelerine yardımcı olur. Okulda öğrendikleri bilgileri tekrar etmelerini sağlar. Sözcüklerin anlamını kalıp ve bütün olarak öğrenebilirler. Öğrendikleri kelimelerin kalıcı olarak yer edinmesi için görsel içeriklerle zenginleştirilen özelliklere sahiptir. Ema Kitap Resimli İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce Sözlük örnek cümleli indirim avantajları ile bütçenize uygun sözlüğü alabilme imkânı verir. Türkçeden İngilizceye ve İngilizceden Türkçeye çevrilen örnek cümleleri karşılaştırma imkanı sunar. Yüksek işlevli öğrenmeye uygundur. Çocukların örnek cümlelerle devamlı olarak pekiştirmesine yardımcı olur. Kelimeleri tam anlamıyla öğrenip yüksek gelişim sağlar. Çocuklar için aynı zamanda eğlenceli bir aktivitedir.

Ema Kitap Resimli İngilizce Türkçe-Türkçe İngilizce Sözlük Yorumları

Ema Kitap Resimli İngilizce Türkçe-Türkçe İngilizce Sözlük Yorumları

MEB müfredatına uyumlu sözlükler ders çalışan öğrencilere destek olur. Ema kitap resimli İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce sözlük örnek cümleli kampanya fırsatı ile avantajlı şekilde ürüne ulaşabilir, öğrencilere dil öğreniminde destek olabilirsiniz. Alfabetik sıraya göre dizilen kelimeleri arayan öğrenci, aynı zamanda harflerin sıralamasını da öğrenir. Kelime ile görseli aynı anda hafızasında canlandırabilir. Böylece yeni öğrendiği kelimeleri kolayca hatırlayabilir. Uzun ömürlü kullanıma karşılık kaliteli yapıya sahiptir. Karton kapak yapısı dayanıklı olarak kullanabilmenizi sağlar. Ema Kitap Resimli İngilizce Türkçe Türkçe İngilizce Sözlük Örnek Cümleli satın al butonu ile kolayca ürüne sahip olabilirsiniz. İhtiyacınıza göre yorumları da inceleyerek hızlı şekilde seçim yapma imkânı verir. Sonuçları hızlı olarak karşılaştırmanız ve anında satın almanız için uygundur. Her öğrencinin ihtiyacı olan sözlüğün elinize ulaşabilmesi için Trendyol’un sunduğu değişken fiyatlara göz atabilirsiniz.