Emsan Atlas 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı

1.449 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Emsan Atlas 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDIN ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: NUREDDİN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1140290560
    Bu ürün AYDIN ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Atlas 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı----Set İçeriği---- -- 12 Adet Yemek Çatalı
  • -- 12 Adet Yemek Kaşığı
  • -- 12 Adet Yemek Bıçağı
  • -- 12 Adet Tatlı Çatalı
  • -- 12 Adet Tatlı Kaşığı
  • -- 12 Adet Tatlı Bıçağı
  • -- 12 Adet Çay Kaşığı

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
Geri Bildirim Ver

Emsan Atlas 84 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Sofra düzeni birçok kişi için hassasiyet isteyen bir konudur. Kullanılan ürünler sizin ve ailenizin sağlığı açısından önemlidir. Sofralarında estetik dokunuşlar isterken kaliteden de ödün vermeyenler, aradıkları zarafeti Emsan Atlas 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı modelinde bulabilirler. Çeliğin kalitesi, paslanmaz yapısı, parlaklığı ve kullanışlı tasarımları sofralardaki sunumları da olumlu yönde etkiler. Emsan çatal bıçak takımı 84 parça 12 kişilik ürün hem günlük kullanım hem de çeyizler için ideal modellerden biridir. Ürün, dayanıklı materyali ile uzun yıllar sofralarınızda size ve misafirlerinize eşlik eder. Bu takım zarif, kibar ve oldukça hafiftir. Çeliğin kalitesini Emsan 84 parça çatal bıçak takımı ile sofralarınıza taşıyarak hem kendiniz hem de misafirleriniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • 84 parçalık zarif tasarım
  • Parlak ve şık görünüm

Emsan 84 Parça Çatal Bıçak Takımı Özellikleri

Emsan 84 Parça Çatal Bıçak Takımı Özellikleri

Emsan, parlaklığını yitirmeyen, şık ve zarif kaliteli ürünleriyle ön plana çıkan markalardan biridir. Emsan Atlas 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı 8699343447713, özel 18/10, 304 Cr.Ni. paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Çatal kaşık bıçak takımı keskinliğini uzun süre korur. Set içerisinde 12 adet yemek çatalı, 12 adet yemek kaşığı, 12 adet yemek bıçağı, 12 tatlı çatalı, 12 tatlı kaşığı, 12 adet tatlı bıçağı, 12 adet çay kaşığı mevcuttur. Ürün bulaşık makinesinde de yıkanabilir ve parlaklığı ile yemeklerinize eşlik eder. Emsan Atlas 84 parça çatal bıçak takımı, çeyizlerinde ve mutfağında eksik olanların ihtiyaçlarını karşılar. Ürünlerin, kaliteli ve uzun ömürlü olması tercih sebebidir. Özel modellerden biri olan Emsan 84 parça çatal kaşık bıçak takımı ürünlerini detaylı fotoğraflarıyla beraber inceleyebilirsiniz.

Kaliteden Doğan Emsan Atlas ÇKB Avantajları

Kaliteden Doğan Emsan Atlas ÇKB Avantajları

Çat kapı gelen kalabalık misafirleri şık bir masa ile ağırlamak isteyebilirsiniz. Emsan kalitesiyle üretilen Atlas modelini diğer yemek takımlarınızla uyum içinde kullanabilirsiniz. Emsan Atlas 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı kullananlar, müşteri yorumları kısmında memnuniyetlerini dile getirir. Bu takımın fazla parçaya sahip olması kalabalık ailelerin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilir. Özgün, sade tasarımı ile her sofra takımına uyum sağlayan model, farklı türdeki yemeklerin ve tatlıların kolaylıkla yenmesine yardımcı olur. Çizilmeye dayanıklı olan Emsan Atlas ÇKB takımı, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Emsan markasının güvencesiyle sunulan bu takım parlaklığını uzun yıllar koruyabilen materyale sahiptir. Emsan Atlas 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı yorumları ürünü alan müşterilerin olumlu ya da olumsuz deneyimlerini yansıtır. Siz de bu yorumları inceleyerek ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Emsan Atlas 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı Fiyatları

Emsan Atlas 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımı Fiyatları

Modelin parça sayısı ve üretiminde kullanılan materyal, fiyatını etkileyen unsurlardır. Emsan çatal kaşık 84 parça takımın içerisinde, yemek ve tatlı için ayrı ayrı takım bulunur. Bu sayede yemek için kullandığınız çatalı, tatlı için de kullanmanıza gerek yoktur. Sunduğunuz ikramlıkların büyük bir zevkle ve zahmetsiz şekilde yenildiğini görmek sizi mutlu eder. Takımın fiyatını belirleyen unsurların yanı sıra kullanım performansı ve hafif olması da müşteriler için tercih sebebidir. Emsan Atlas, özel ve değerli hissettiren, uzun yıllar şıklığından ödün vermeden masalara eşlik eden bir modeldir. Bu kullanışlı ve zarif takımı çevrenizdekilere hediye alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz. Emsan Atlas 84 parça 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı fiyatları bütçe dostudur. Avantajlı kampanyalara dahil olan bu takımı Trendyol’dan uygun fiyat fırsatları ile satın alabilirsiniz.