Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Ciltli - Ekin Koch

209,25 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,85 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
280,26 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Ciltli - Ekin Koch

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ephesus Dükkanı Satıcı Ünvanı: EPHESUS BASIM YAYIN TİCARET LTD. ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627039665800013 Vergi Kimlik Numarası: 6270396658
    Bu ürün Ephesus Dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erin serbest bıraktığı gücün büyüklüğünden bihaberdir. Aslına bakılırsa tüm cadılar neyle karşı karşıya olduklarını gerçekte bilmiyordur. Oysa baksalar tanrısal varlıkların tir tir titreyişine kıyametin kopacağını anlayabilirler. İki Titaniçe, aralarındaki savaşı taraflarına başka Tanrıları çekerek büyütecektir. Bu artık sadece cadıların değil, tüm dünyaların kaderini belirleyecek büyüklükte bir mücadeledir. Deniz Kızı Ağladığında gök karşılık verir O’na. Yırtılır cennet, cam kırıkları gibi yağar insanlığın üstüne. Tanrılar haykırır öfkesini. Ve dillendirir Titaniçe şarkısını, boğazındaki tüm şelalelerle. Vhartlox Cadı Akademisi Serisi, Hekate'nin Kızları'ndan sonra Deniz Kızı Ağladığında ile hız kesmeden devam ediyor

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Ciltli Ürünleri Trendyol’da!

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında ciltli kitap, Vhartlox Cadı Akademisi Serisi'nin devam ürünlerinden biridir. Hekate'nin Kızları'ndan sonra yayınlanan ürün, ilgi çekici özellikteki eşsiz konusuyla okuyucuları âdeta büyüler. Basım dili Türkçe olan kitap, ciltli yapısıyla çok daha kaliteli bir görünüm sergiler. Birden fazla yazar tarafından kaleme alınan Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında ciltli kitap, Titaniçeler arasındaki savaşı ve tanrıların bu tartışmaya katılmasını anlatır. Kitabı okumaya başladığınız anda büyülü bir evrene adım atarsınız. Akıcı anlatımıyla okuyucuyu kolayca içerisine çeken eser, bilhassa gençlerin listesinde yer alır.

  • Yazar: Kolektif
  • Ürün Boyutu: Normal Boy
  • Basım Dili: Türkçe

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Kitabının Konusu Nedir?

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Kitabının Konusu Nedir?

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında ciltli kitap, fantastik türdeki bir eserdir. Kitap, sahip olduğu konuyla kullanıcılarını âdeta başka bir dünyanın içerisine çeker. İki Titaniçe'nin arasındaki amansız savaşı anlatan bu kitapta, hâlihazırda süren mücadeleye Tanrılar da dâhil olur. Böylelikle bu savaş, artık sadece cadıları değil tüm dünyayı derinden etkileyecek şiddete ulaşır. Vhartlox Cadı Akademisi Serisi'nin devam kitabı olan bu ürün, konu bakımından okuyucuyu kısa sürede içerisine çekmeyi başarır. İçeriğinde olağanüstü varlıklara ve güçlere yer veren bu kitabın aynı zamanda akıcı bir dili bulunur. Hekate'nin Kızları adlı kitaptan sonra serinin devamı olan bu ürün, eşsiz konusuyla hemen her okuyucusunun dikkatini üzerine çekmeyi başarır. Ayrıca sahip olduğu anlatı, bir çırpıda okunmaya yardımcı olur. Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında adlı kitap, mitik anlatıma sahiptir.

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Kitabı Kimler İçindir?

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Kitabı Kimler İçindir?

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında ciltli kitap, fantastik ve mitik anlatımlardan hoşlanan bireylerin okuması için son derece idealdir. Ürün, sahip olduğu özellikler ve anlatım tarzı açısından doğaüstü olayları seven ve gerçek dünyanın stresinden biraz olsun uzaklaşmak isteyenler için oldukça uygundur. Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında ciltli kitap, fantastik bir türe sahip olduğu için özellikle gençler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün, reel hayatta karşılaşamayacağınız tarzda bir konuya sahip olduğu için ilgi çeker. Anlatım tarzıyla okuru farklı bir dünyanın içerisine sürükleyen kitap, zihinsel açıdan dinginleşmeye yardımcı olur. Tüm bu özellikleriyle ürünü kendiniz, çocuğunuz ya da sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Eser, ilginç ve farklı konusuyla son derece geniş bir okuyucu kitlesine hitap eder.

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Ciltli Kitap Kaliteli mi?

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında Ciltli Kitap Kaliteli mi?

Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında ciltli kitap, son derece kaliteli bir üründür. Kitap, ciltli yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Sert kapağa sahip olduğu için kitabın ömrünü uzundur. Ürün, sahip olduğu tasarım ve üst düzey kalitedeki yapısı sayesinde daha dayanıklı bir tutum sergiler. Bu özellikleri ile Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında ciltli kitap, uzun yıllar boyunca ilk günkü parlaklık ve canlılığıyla korumayı başarır. Sert kapak sayesinde dıştan gelebilecek darbelere karşı üst düzey bir koruma sağlar. Tüm bu özellikleriyle ürün, son derece kaliteli bir okuma süreci vadeder. Böylelikle ürün, hemen her kullanıcıdan yüksek puanlar toplamayı başarır. Ephesus Yayınları Deniz Kızı Ağladığında ciltli kitap yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilmeniz de mümkündür. Siz de ilgi çekici ve fantastik kitap arayışındaysanız bu ürünü Türkiye'nin lider çevrim içi alışveriş platformlarından Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.