Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Set (7 Kitap Set Ciltli) - J. A. Redmerski

1.999,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999,90 TL

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Set (7 Kitap Set Ciltli) - J. A. Redmerski

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Roper Yayıncılık Satıcı Ünvanı: ROPER AKADEMİ YAYINCILIK ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETİM İNŞAAT TURİZM GIDA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735094139200001 Vergi Kimlik Numarası: 7350941392
    Bu ürün Roper Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set İçeriği: Lydia - Katiller çetesi
  • Victor - Katiller çetesi
  • Kara Kurt - Katiller çetesi
  • Kötlk Tohumları - Katiller çetesi
  • Kuğu ve çakal
  • Izabel - Katiller çetesi
  • Sarai - Katiller çetesi

Ürün Özellikleri

  • Boyut Cep Boyu
  • Yazar J. A. Redmerski
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Set (7 Kitap Set Ciltli) - J.A. Redmerski

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi set (7 kitap set ciltli) - J.A. Redmerski içeriğinde Lydia, Victor, Kara Kurt, Kötlk tohumları, Kuğu ve çakal, Izabel ve Sarai isimli eserler bulunur. Cep boyu olarak satılan kitap serisini tatilde, yolculukta, otelde ve ofiste her yerde okuyabilirsiniz. Basım dili Türkçe olan kitap çok satanlar listesinde yer alır. Konu açısından tutku ve hayatta kalmanın romanı olarak adlandırılan set okuyucuyu sayfaların arasında sürükler. Katiller Çetesi set birbirinden heyecanlı konuları ile okuyanları bağımlısı yapar. Serinin soluksuz okunduğu ve konuların bağlantıları müşteriye cazip gelir. Redmerski Wall Street Journal, USA Today ve The New York Times tarafından çok okunan yazarların başında yerini alır. Ürün seti sayesinde yazılan maceraya siz de katılarak farklı serüvenlerde yolculuk yapabilirsiniz.

  • 7 kitap
  • Sürükleyici içerik
  • Ciltli tasarım

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Seri Özellikleri

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Seri Özellikleri

Katiller Çetesi set J.A. Redmerski, kitapseverlerin listesinde yerini alan sürükleyici bir roman olma özelliği taşır. Serinin içeriği birbirinden güzel, etkileyici ve sürükleyici konular içerir. Ürünler cep boyutunda hazırlanır. Evde, otelde, iş yerinde molalarda kısaca her mekanda okumaya uygundur. Bu seri müşterileri etkisi altına alarak kitabı ellerinden düşürmemelerine neden olur. Tüm ciddi ve önemli kurumlar tarafından övgüler alan seri herkese önerilir. İlk kitaptan son kitaba kadar sürükleyici ve etkili anlatımını sürdüren seri ile heyecanınızı her daim üst sınırda tutabilirsiniz. J.A. Redmerski Katiller Çetesi serisi, sade ve akıcı bir anlatıma sahiptir. Yıl dönümü, yılbaşı ya da sevgililer günü gibi özel zamanlarda hediye olarak alarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Onların da serinin heyecanlı anlatımıyla zihinlerini canlı tutabilirsiniz. Soluksuz okuyacağınız bu ürünleri uzun süre kütüphanenizin klasik kategorisinde saklayabilirsiniz.

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Seri İçeriği ve Yorumları

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Seri İçeriği ve Yorumları

Seri, tutkunun ve hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı bir roman setidir. Ephesus Yayınları Katiller Çetesi set (7 kitap set ciltli) - J.A. Redmerski kullananlar, kitapların hepsini bir solukta bitirdiklerini ve çok sürükleyici olduklarını vurgular. Kitapların konusuna göre serinin kahramanı Sarai 14 yaşında bir uyuşturucu baronunun yanında yaşamaya zorlanır. Zorla dayatılan bir hayattan kaçma şansı yok iken ümidini hiçbir zaman yitirmez. Kaçış yolu olarak tehlikeli bir adamı seçen Sarai, birinde kaçarken diğerine tutulur. Fakat zaman içinde tehlikeli Victor karakteriyle uyum sağlayan ana karakter zorlukları aşmaya başlar. Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Set (7 kitap set ciltli) - J.A. Redmerski yorumları, ürünün kurgu ve anlatımına dikkat çeker. 7 kitaptan oluşan içerikte birbirinden güzel ve son derece heyecanlı anlatıma sahip kitapları bulabilirsiniz.

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Seri Fiyatları

Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Seri Fiyatları

Beğeni kazanan bu serinin ilk kitabını sabah okumaya başladıktan sonra kendinizi aynı günün akşamında 7. kitabını bitirirken bulabilirsiniz. Akıcı, yalın, sürükleyici ve etkili dili sebebi ile müşteriyi yörüngesine alan ürünlerden başınızı kaldıramayabilirsiniz. Yazarın başarılı kurgusu sayesinde ve anlatım tarzının farklılığı sayesinde nihai sona büyük bir heyecan ile merakla ulaşabilirsiniz. Kitap okumayı sevmeyen müşteri grubuna rahatlıkla önerilebilecek olan seri sayesinde satırlarda kaybolan bir kitle oluşturabilirsiniz. Ephesus Yayınları Katiller Çetesi Set (7 kitap set ciltli) - J.A. Redmerski fiyatı farklı müşteri gruplarına hitap eder. Fiyat performans ürünü olan serinin sonuna ulaşmak için hızlı bir şekilde okuyup bitirmek isteyebilirsiniz. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için tavsiye edebileceğiniz ürünlere kolayca sahip olabilirsiniz. Kaliteli, heyecanlı ve soluksuz okuyabileceğiniz seriye sahip olmak Trendyol’un cazip fiyat avantajından yararlanabilirsiniz.