Ephesus Kutup Yıldızı 3 Mehtap Fırat

199 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,13 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Kutup Yıldızı 3 Mehtap Fırat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutup Yıldızı 3 (Karton Kapak) Mehtap Fırat / Ephesus Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 448
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786057583550
  • Yazar: Mehtap Fırat
  • ASIL AŞK KUTUP YILDIZI'NIN GİZEMLİ KUTUSUNU AÇMASIYLA BAŞLADI VE YAVAŞ YAVAŞ KUTUNUN DERİNLİKLERİNE SIZDI. ORADA GÖRDÜ KALBİNİN NASIL ÇIRPINDIĞINI NASIL DEĞİŞTİĞİNİ... Olaylı geçen doğum günü partisinde tüm gerçekleri öğrenen Nisa için artık yeni kapılar aralanmıştır. Bastırdığı duygular kalbine sığmazken Kutup Yıldızı için artık galaksiden kayma vakti gelmiştir. Kalbindeki sıcaklığa karşı koyamayan Nisa Demir'in sevgisine karşılık vermeyi düşünürken öğrendiği sarsıcı gerçeklerle derin bir çıkmaza savrulur. Peki bundan sonra Nisa'yı nasıl bir yol beklemektedir? Kalbini özgürce açıp her şeyi arkasında bırakarak Demir'in güvenli kollarına mı sığınacak yoksa bildiği gerçekler ağır bir yük olup omuzlarında çürüyerek onu hiç istemediği bir yöne mi sürükleyecek?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 401-450
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ephesus 9786057583550 Kutup Yıldızı 3 - Mehtap Fırat

Ephesus Kutup Yıldızı 3, bir gençlik romanı serisinin 3.kitabıdır. Bu devam kitabında yazar Mehtap Fırat, Nisa karakterinin sonraki yıllarda yaşadıklarına odaklanır. Aşk hayatı ve arkadaşlık ilişkileri hiç olmadığı kadar nettir. Serinin bu kitabı, arka kapağında da belirtildiği üzere, Demir’le olan aşk hayatına odaklanmıştır. Bu serüvende Nisa’yı zorlu kararlar, sırlar ve hiç tatmadığı duygular bekler. 2017’de basılan serinin ilk kitabının devamı olan bu kitap, 2021 yılında basılmıştır. Serinin dördüncü kitabı ise 2022 yılında çıkmıştır. Serinin tüm kitapları Ephesus yayınevi tarafından yayınlanmaktadır. Bu kitap ciltsizdir ve karton kapaklıdır. Baskıda hamur tipi olarak 2.hamur tipi kullanılmıştır.

  • Bir gençlik romanıdır.
  • Kutup Yıldızı serisinin 3. kitabıdır.
  • Bu kitap 448 sayfadır.

Ephesus Mehtap Fırat’ın Kutup Yıldızı 3 Kitabının Konusu Nedir?

Ephesus Mehtap Fırat’ın Kutup Yıldızı 3 Kitabının Konusu Nedir?

Ephesus Mehtap Fırat Kutup Yıldızı 3 kitabı, Nisa’nın aşk hayatına ve Demir’le olan ilişkisine odaklanır. Bu kitapta Nisa’nın da duygularının geliştiğini ve Demir’le bir ilişkiye hazır olduğunu görürüz. Fakat ikisini de zor duruma sokan olaylar cereyan eder. Tam da burada Nisa’nın kafası karışır ve duygularından emin olamaz. Bir yandan ortaya çıkan gerçeklerle yüzleşirken bir yandan hala Demir’le birlikte olmak ister. Kitapta okuyucu bütün sırları öğrenir ve Nisa’nın bunlara nasıl tepkiler verdiğine, hayatını nasıl şekillendirdiğine tanıklık eder. Kitapta Nisa ve Demir’in ilişkisinin yanı sıra serinin önceki kitaplarında olan karakterlerin hikayeleri de devam eder. Özellikle ilk günden beri Nisa’nın yanında olan Senem’in hikayesine yer verilir. Olay örgüsü ilerledikçe yazar, Mustafa ve Oğuz gibi karakterleri de bu sırlarla dolu öykünün içerisine çeker.

Ephesus Kutup Yıldızı 3 Devam Kitabı mıdır?

Ephesus Kutup Yıldızı 3, Kutup Yıldızı serisinin 3. kitabıdır. Kutup Yıldızı serisi Nisa ve Senem adlı iki dostun yetimhanede başlayan hikayesini konu edinir. Bu hikaye iki arkadaşın kurdukları hayalleri gerçeğe dönüştürmelerinin bir anlatısıdır. Ancak bu düşündükleri kadar kolay olmaz. Serinin birinci kitabında Nisa ve Senem’in gerçek hayatla, aşkla tanışmalarına yer verilir. Serinin ikinci kitabında ise arkadaşlıklarını zor günler beklemektedir. Bu sefer her ikisinin de farklı hayalleri, umutları vardır. Nisa Demir’e karşı olan hislerini engelleyemez. Fakat bazı sorunlarla karşılaşır. Demir’e olan hislerinin hayatında ne denli önemli olduğuna karar vermesi gerekir. Serinin 3.kitabında ise aşk artık engel tanımaz hale gelir. Nisa hislerini daha fazla içinde tutmak istemez. Aşkını yaşamak ister. Buna karar verdiği anda gelişen olaylar ise Nisa’ya yine engel olur.

Ephesus Kutup Yıldızı 3 Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Ephesus Kutup Yıldızı 3, bir gençlik romanıdır. İki arkadaşın hayatı keşfetmesini, yeni ilişkiler kurmasını, karşılarına çıkan zorluklarla nasıl baş ettiklerini anlatır. Bu yönüyle özellikle bu çağlarda olan gençlere hitap eder. Aynı duyguları ve hayalleri paylaşan gençler, kendilerini kitap karakteriyle özdeşleştirebilir. Bu kitapta kendilerine ait bir şeyler bulabilirler. Hem aşkı hem arkadaşlığı hem de o sıcak aile yaşamını deneyimlemiş olurlar. Bu kitapta bir gencin başına gelebilecek neredeyse her olaya yer verilir. Böylece okurlar farklı hayatlara sahip kişilerin bakış açılarını deneyimleme imkanına sahip olurlar. Gençlerin yanı sıra romantizm seven kişiler, gençlik yıllarına dönmek isteyen kişiler veya gençleri daha iyi anlamak isteyen ebeveyn veya öğretmenler de bu kitabı okuyabilirler. Ephesus Mehtap Fırat Kutup Yıldızı 3 yorumları ise çoğunlukla gençler tarafından yapılmıştır. Yorumlarda gençler genellikle bu kitabı beğendiklerini vurgularlar. Serinin sürükleyici olduğunu söyleyen yorumlar da vardır. Ephesus Mehtap Fırat Kutup Yıldızı 3 fiyat bilgisi ve güvenli alışveriş için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.