Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml

396 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  396 TL
%5 indirim
2 x  376,20 TL
752,40 TL
%7 indirim
3 x  368,28 TL
1.104,84 TL
%10 indirim
4 x  356,40 TL
1.425,60 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.7
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLY Satıcı Ünvanı: İLY ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0474083161000001 Vergi Kimlik Numarası: 4740831610
    Bu ürün İLY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epinox pitcher çelik sürahi kahve süt potu 500 ml
  • - epinox marka
  • - 500 ml
  • - çelik

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml GSP-500

Epinox Süt Potu 500 ml kapasitesi ve çelik yapısı ile bir süt potundan beklediğiniz tüm özellikleri sizlerle bir araya getirmeyi başarıyor. Bu ürün; uykusuz geceler ve uzun süredir çalışılan ofis ortamları, dostane toplantılar ve derin kahve sohbetleri için vazgeçilmezdir. Ülkemizde ve dünyada çok eskilere dayanan bir kahve kültürü vardır. Kahve çekirdekleri geçmişten günümüze değişmeyen değerlerden biridir. Kahve çekirdeği serüvenine tartışmasız en büyük katkı, kahvenin demlenme şekli olmaktadır. Son zamanlarda kafe kültürünün artması ve sağladığı faydalar nedeniyle filtre kahve en popüler kahve türlerinden biri haline gelmiştir. Bu filtre kahveyi süt ile tercih edenler için bu süt potu vazgeçilmez bir ürün olacaktır. Kahvenin sütle lezzetli yolculuğu sayesinde pek çok kahve çeşidi de çok sevilir bir hale gelmiştir. Bu lezzetli kahve ve süt yolculuğundan çıkan süt köpürtme teknolojisi sayesinde Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml yaşam alanlarında her daim yerini alacaktır.

  • Üstün Köpürtme Yeteneği
  • Farklı Kahvelerin Yapımında Yardımcı
  • Uygun Kapasite

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml Özellikleri

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml Özellikleri

Özellikle son zamanlarda birçok kahve türü süt ile birlikte tüketilmeye başlanmış, pek çok kişi sütlü kahveleri tercih eder olmuştur. Süt kahveyi yumuşatır ve adeta hoş bir tat bırakır. Bu kahve türlerini bu kaliteli süt potu ile tamamlayabilirsiniz. Kahve tutkunları bu lezzetleri benimsediğinde, her zaman evde kendileri kahve yapmak isteyeceklerdir. Uykusuz mesai saatlerinde ve stresli sınav haftalarında daha çok tüketilen kahve bu süt potu ile daha keyifli hale gelir. Bu ürün ile birbirinden lezzetli kahveleri evde kendiniz hazırlamanın keyfini sürebilirsiniz.

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml Kullanımı

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml Kullanımı

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu süt potu sizlerle son derece kaliteli bir yapı ile bir araya gelmektedir. Pürüzsüz bir krema için kumlanarak tamamlanan yüksek dayanımlı paslanmaz çelik süt potu, sütlü kahve kokteylleri için ideal, paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir ve dayanıklıdır. Teflon yüzey sayesinde süt yanmadan ısıtılabilir. Özel ağız yapısı kontrollü bir akış sağlar. Bu ürün ayrıca kahve üzerine yapılan art çalışmaları için de ideal ölçülerde ve derinliktedir. Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml kampanya dönemlerinde de bu ürüne kısa süreler içerisinde ve uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml Tasarımı

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml Tasarımı

Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml özellikleri kullanıcıların epey ilgisini çekmeyi başarıyor. Bu süt potunun buhar nozulu ile sütü istenilen sıcaklık ve yoğunlukta çırparak cappuccino, latte, mocha gibi ürünler hazırlayabilirsiniz. Sıcak çikolata ve salep aynı şekilde hazırlanabilir. Sıcak süt ve soğuk süt çırpma ve iç manyetik alan tarafından üretilen enerji, ısıya dönüştürüleceği yere aktarılır. Dökme için uygun bir tutamakla birlikte gelir. Kural olarak, yağ içeriğinden bağımsız olarak her türlü sütü çırpabilirsiniz. Laktozsuz süt, pirinç, soya ve badem sütünü çırpabilirsiniz. Sütü 70 °C'nin üzerinde ısıtmamanız önerilir. Soya sütünü de 45 °C'nin üzerinde ısıtmamanız sağlık açısından daha doğru olacaktır. Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml fiyatı ile bu süt potuna bütçeniz dahilinde kolayca sahip olabilirsiniz. Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml satın al seçeneği üzerinden bu ürünü Trendyol güvencesi ile çok daha kısa süreler içerisinde ve çok daha kolay bir şekilde satın alabilir, Epinox Pitcher Çelik Kahve Süt Potu 500 ml yorum kısmından tüm kullanıcı deneyimlerine ulaşabilirsiniz.