Epsilon Yayınevi Kıda K11 Küçük Mucizeler Dükkanı #2:bir Yumak Mutluluk - Debbie Macomber

419,82 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,82 TL

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Kıda K11 Küçük Mucizeler Dükkanı #2:bir Yumak Mutluluk - Debbie Macomber

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitabevimden Satıcı Ünvanı: ERAY AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210133546
    Bu ürün kitabevimden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitaplari bütün dünyada onlarca dile çevrilen ve milyonlarca satan Debbie Macomber, en sevilen serisiyle artik Epsilon da Hem eski hem yeni arkadaslarin bir araya geldigi, simsicak, samimi bir dükkân ve örgü örerek hayatlarinin nasil degistigine tanik olan üç harika kadin! Lydia Hoffman, Seattle da Bir Yumak Mutluluk adinda bir yün & örgü dükkâninin sahibidir ve açildigindan bu yana dükkâni epeyce serpilip gelismistir tipki kendisi gibi. Hayatindaki bu olumlu gelismeyi de en çok Brad Goetz e borçludur Lydia. Ancak Brad in eski esinin birdenbire ortaya çikmasiyla, Lydia daha yeni buldugu bu mutluluga bel baglamaktan aniden korkmaya baslar. Lydia nin yeni açtigi örgü kursuna katilan üç kadin vardir. Emekli ve esinden aci bir sekilde bosanmis olan Elise Beaumont, eski kocasinin hayatina tekrar girmekte oldugunu ögrenir. Ikinci ögrenci Bethanne Hamlin çok daha yakin bir tarihte yasadigi ayriligin artçi sarsintilariyla bogusmaktadir hâlâ. Lydia nin sonuncu ögrencisi olan Courtney Pulanski ise bunalimda olan, fazla kilolu bir genç kizdir. Büyükannesinin bunun için buldugu çözüm de, torununu yüzme derslerine ve Bir Yumak Mutluluk taki örgü kursuna sürüklemek olmustur. Ürün Adı: Küçük Mucizeler Dükkanı 2 Bir Yumak Mutluluk Ürün Kodu: 9786051734576 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2.Hamur Çevirmen: Debbie Macomber En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Debbie Macomber
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver