Eraser 20 Kg Kombi Petek Tesisat Kalorifer Sistemi Temizleme Kimyasalı

575 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eraser 20 Kg Kombi Petek Tesisat Kalorifer Sistemi Temizleme Kimyasalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEYRANLIOĞLU GIDA Satıcı Ünvanı: SEYRANLIOĞLU GIDA VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0767001949800012 Vergi Kimlik Numarası: 7670019498
    Bu ürün SEYRANLIOĞLU GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eraser New Strong Cleaner
  • Kombi Petek Tesisat (Sistem) Temizleme Kimyasalı 20 Kg Bidon
  • ÖNEMLİ AÇIKLAMA:Eraser uluslararası bir çok üniversite, kuruluş ve mühendisler tarafından iş birliği neticesinde üstün Alman formülasyonları temel alınarak hazırlanmış, alanında kendini ispatlamış kaliteli özel inhibitörler içeren eşsiz bir formülasyona sahiptir. Diğer kombi petek tesisat koruma kimyasallarından %100 daha etkili ve zararsız olduğu bir çok bağımsız testler tarafından onaylanmış ve belgelendirilmiştir. Eraser kombi petek tesisat temizleme ve koruma kimyasalları SEYRANLIOĞLU LTD ŞTİ tarafından, ISO 9001-14001 standartlarına uygun tesiste üretilmiştir. Ürünüzü tüm marka ve model kombilerde, sistemlerde güvenle kullanabilirsiniz. Ürünümüz doğrudan adınıza faturalı, fabrikadan adresinize ücretsiz kargo ile gönderilecektir.
  • SİSTEME FAYDALARI NELERDİR?:Kombinizin daha verimli ve sağlıklı çalışmasını sağlar. Peteklerde meydana gelen tıkanmaları önler ve giderir. İleride meydana gelebilecek pahalı masrafların önüne geçecektir. Yıllarca tesisatta devir daim yapan suyun kireçten pisliklerden temizlenerek daha iyi bir ısınma sağlanır. Tesisatta kirliliğinden dolayı sürekli arıza yapan kombilerde bakım masrafları azalır. Daha az yakıt ile istenilen sıcaklığa ulaşabilmek için sistemin kimyasal bakım yapılması size %20'e varan tasarruf sağlayacağı gibi sistemde bakteriyel organik tortuların da oluşmasını engelleyecektir. Peteklerdeki ısı transferi netleşeceğinden beklemek gerekmeden tüm petekler aynı ölçüde ısınacaktır.
  • KULLANIM TALİMATI:Tesisatta dolaşan su miktarına göre (100 lt suya 1 kg Eraser Heating System Cleaner) kullanın. Tesisatınızın uygun bir yerinden pislik tutucu, radyatör ya da boşaltım vanasından sisteme karıştırın. Kombinizi 60-70 derece sıcaklıkta 45-60 dakika çalıştırın. Sirkülâsyon ile pis suyu boşaltın. Bir kaç kere durulama yaptıktan sonra sisteme temiz suyu ilave edin. Sisteminizi koruma altına almak için mutlaka temizlikten sonra Eraser Kombi Petek Tesisat Sistem Koruma Kimyasalı kullanın. Uzman yardımıyla tesisat temizleme pompası ile yapılan işlemlerde de aynı işlem basamakları takip edilmelidir.
  • İÇERİK BİLGİSİ:Organik asitler, inorganik asitler, yüzey koruyucular, bakteri önleyiciler, asit inhibitörleri, nano aktif asit inhibitörleri, anti kalsiyum, anti silisyum, antipas ajanları ve deiyonize su içermektedir.
Geri Bildirim Ver