Genel Markalar Süper Lüx Şeffaf Tabaklık

49,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Süper Lüx Şeffaf Tabaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SENATEM TEMİZLİK Satıcı Ünvanı: SABAHATTİN CANKURTARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Vergi Kimlik Numarası: 2010201059
    Bu ürün SENATEM TEMİZLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkoç plastik şeffaf modern tabaklık Ürün bilgilendirme
  • Adet fiyatıdır.Kaliteli sağlam plastik Sağlığa zararlı madde içermez

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Erkoç Plastik Süper Lüx Şeffaf Tabaklık

Az sayıda bulaşık olduğunda veya temiz bardak, tabak gibi araç gereçlere ihtiyaç duyulduğunda genellikle hızlı ve tasarruflu olması açısından bulaşık makinesi kullanılmaz. Bulaşık makinesi yerine bulaşıkları elde yıkamak çok daha pratik bir çözümdür. Aynı zamanda yıkanan bulaşıkları ıslak halde raflara dizmek hem sağlığa zarar verir hem de rafları nemlendirip kullanım ömürlerini kısaltır. Bu sebeple oldukça fazla tercih edilen Erkoç plastik süper lüx şeffaf tabaklık yüksek memnuniyet seviyesine sahip bir ürün olarak öne çıkar. Özel olarak tasarlanan ürünün tabaklar için dikine hizalandırılmış özel çıkıntıları bulunur. Çatal, bıçak ve kaşıklar için özel muhafaza gözü tasarlanmıştır. Geniş şekilde bırakılan düz zemin bölüme ise bardaklarınızı veya diğer bölümlere yerleştiremediğiniz diğer temiz bulaşıklarınızı kolaylıkla dizme imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Geniş kapasiteli
  • Sağlığı tehdit etmeyen malzeme
  • Şeffaf görüntü

Geniş Kapasiteli Erkoç Plastik Süper Lüx Şeffaf Tabaklık

Geniş Kapasiteli Erkoç Plastik Süper Lüx Şeffaf Tabaklık

Tabaklığın değişik fonksiyonlara sahip üç farklı bölümü bulunur. Tabaklarınızı dik şekilde dizebileceğiniz on bölmeli tabak bölümü sayesinde ıslak tabaklarınız hızla kurur. Çatal, kaşık, bıçak gibi ince ve uzun mutfak ürünlerinizi koymak için kapalı hazne biçiminde bölümler vardır. Bu bölümler sayesinde ürünlerinizin kullanılan kısımları herhangi bir yüzeye temas etmez. Son olarak da geniş kapasiteye sahip düz bir zemin bulunur. Bu zemini dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Bu özel ürün, delikli yapıya sahiptir. Lavabonun kenarına koymanız durumunda yıkadığınız araçların suyu deliklerden lavaboya akar ve etrafta ıslaklık oluşmasına engel olur. Erkoç plastik süper lüx şeffaf tabaklık kullananlar tarafından oldukça beğenilen ve tavsiye edilen organize bir ürün olmakla bilinir. Yıkadığınız bulaşıkların kuruduğu esnada bile geniş kapasitesiyle kusursuz bir düzen sağlayıp derli toplu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dayanıklı Tasarıma Sahip Erkoç Şeffaf Tabaklık

Dayanıklı Tasarıma Sahip Erkoç Şeffaf Tabaklık

Eni 37 cm, boyu 46 cm olduğu için oldukça fazla bulaşığı alan yüksek kapasiteli bir üründür. 9 cm’lik yüksekliğiyle yerleştirdiğiniz eşyaların düşme riskini ortadan kaldırır. Özel olarak geliştirilen plastik materyalden üretilir. Oldukça dayanıklı yapıya sahiptir. Sağlam plastiği sayesinde düşme durumunda zarar görme riski minimumdur. Uzun yıllar kullanabileceğiniz sert plastik yapısı, cam görüntüsü sağlar. Şeffaf olması sayesinde kullanılmadığı sırada gözü yormaz. Kolay temizlenebilen bir üründür. Üretim sırasında kullanılan plastik, pek çok farklı testten geçirildikten sonra sağlığı tehdit etmediğinden emin olunup tercih edilir. Dikdörtgen şekliyle her yere kolaylıkla uyum sağlayan ürünün alt ve üst kenarları daha kalın ve çıkık biçimde tasarlanır. Bu tasarım, tabaklığın dayanıklılığını artıran bir unsurdur. Erkoç plastik süper lüx şeffaf tabaklık yorum bölümünden ürünün birçok olumlu geri dönüş aldığını görebilirsiniz.

Ekonomik Fiyatıyla Erkoç Plastik Süper Lüx Şeffaf Tabaklık

Ekonomik Fiyatıyla Erkoç Plastik Süper Lüx Şeffaf Tabaklık

Yüksek memnuniyet seviyesine sahip şeffaf tabaklık ile bulaşıklarınız kolayca kururken düzen oluşturma amacıyla tasarlanan fonksiyonları sayesinde dağınık görüntüyü ortadan kaldırır. Sağlığa zarar vermeyen plastiğin suyla temas durumunda yapısında bozulma oluşmaz. Bu sayede tabaklığınızı uzun yıllar boyunca güvenle ve sağlıkla kullanabilirsiniz. Erkoç plastik süper lüx şeffaf tabaklık fiyat açısından bakıldığında da oldukça ekonomik olan kullanışlı bir ürün olarak karşınıza çıkar. Siz de bu çok fonksiyonlu özel tasarıma sahip olmak istiyorsanız Trendyol’da bulunan ürünü seçerek keyifli bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Tabaklığın görsellerini inceleyebilir, yorum bölümüne bakıp daha önce sahip olanların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda fotoğraflı yorumlara bakıp kullanım biçimini inceleyebilirsiniz. Puanlama bölümünden tabaklığa dair ortalama puanlamaya göz atabilir, daha önce satın alan müşterilerin yorumları sayesinde gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.