Esperer Kaynak Saç Açma Fırçası - Doğal Ahşap

300 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
450 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Esperer Kaynak Saç Açma Fırçası - Doğal Ahşap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arzu Peruk Ve Saç Atölyesi Satıcı Ünvanı: ARZU BEYAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670676943
    Bu ürün Arzu Peruk Ve Saç Atölyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaynak Saç Açma Fırçası - Doğal Ahşap Özel olarak mikro kaynak, keratin kaynak ve boncuk kaynak yapılmış saçların taranması için üretilmiştir.
  • Düzenli kullanıldığında kaynak saçlarınızı daha uzun kullanmanıza katkı sağlar ve saçlarınızın karışıp dolanmasını engeller.
  • Ürün Videosu : Çok Yakında...

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Tip Fırça
Geri Bildirim Ver

Esperer Kaynak Saç Açma Fırçası - Doğal Ahşap

Esperer kaynak saç açma fırçası doğal ahşap sürekli karışan, kaynak işlemlerinden geçen saçların kolay taranmasına yardımcı olur. Bukleleri şekillendirmek için ideal üründür. Doğru bir tarak seçimi, saç tellerinin zarar görmesini önler. Aynı zamanda kopmaların da önüne geçebilir. Ahşap yapıya sahip fırçanın üzerinde bulunan tellerin sıklığı, kolay tarama için tasarlanır. İşlem görmüş saçların kullanımına uygundur. Düzgün bir tarama ve bakım işlemlerinden geçmeyen saçların ışıltılı ve sağlıklı görünmesi zor olabilir. Bu gibi durumlar için Esperer doğal ahşap fırça, ideal tercih olur. Markanın bu ürünü, bütün saç tiplerinin kullanımına uygundur. Karışık, elektriklenmiş tellere yapılan işlemlerin kalıcılığı uzun sürmeyebilir. Kullanacağınız Esperer açma fırçası ile rutin bakımınızı destekleyebilir, sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Doğal ahşap tasarım
  • Kolay tarama

Esperer Doğal Ahşap Kaynak Saç Açma Fırçası Özellikleri

Esperer Doğal Ahşap Kaynak Saç Açma Fırçası Özellikleri

Esperer doğal ahşap kaynak saç açma fırçası, sert ve ince dişleri sayesinde saç yapınızın pürüzsüz ve canlı görünmesine yardımcı olur. Düzenli olarak bu fırçayı kullanarak yapılan bakımların etki etmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle diplerde oluşan kabarlıklığın giderilmesine destek olabilirsiniz. Esperer doğal ahşap kaynak saç açma fırçası kullananlar; ürünün ideal boyutundan, ahşap tasarımından ve yeterli sertliğe sahip fırça kıllarından memnun kalır. Doğal ahşaptan üretilen tarağın kullanımı kadar temizlemesi de kolaydır. Uzun süre kullanılması halinde fırçanın diplerinde kepek, toz ve kir birikebilir. Bu fırçanın kolay temizlenebilir olması, cilt sağlığınızı desteklemenize yardımcı olabilir. Sıcak suyun içerisinde koyacağınız sirke veya karbonat fırçanın üzerine yapışan kirden arınması için etkili olabilir. Doğal ahşap tasarımlı bu ürünle tarama sırasında oluşan kopmaları ve dökülmeleri engelleyebilirsiniz.

Esperer Doğal Ahşap Kaynak Saç Açma Fırçası Fiyatları

Esperer Doğal Ahşap Kaynak Saç Açma Fırçası Fiyatları

Esperer doğal ahşap kaynak saç açma fırçası fiyat bakımından oldukça avantajlı bir şekilde sunulur. Etkili niteliklerinin yanı sıra farklı bütçelere hitap eden bir ürün olmasıyla müşteriler tarafından oldukça ilgi görür. Tercih edilen bakım ürünlerinin kişinin ihtiyaçlarına uygun olması önemlidir. Kıvırcık ve sık bir yapıya sahip saç tellerinin düzenli bir bakıma ihtiyacı olabilir. Bunun için sık tellerin yer aldığı sert fırçaların kullanılması gerekebilir. Fakat fırçanın sertlik oranı büyük önem taşır. Esperer bünyesinde sunulan ürün, özellikle kaynak yapılan saçların açılma işleminde kullanılabilir. Fırça telleri ideal bir sertliktedir. Kıl köklerinize zarar vermeyeceği gibi saçların düzene girmesi için de orta sertlikte üretilir. Fırçada kullanılan ahşap yapı uzun süre kullanım imkanını size sunabilir. Doğal ve kaliteli bir tarak tercih etmek için bu ürüne göz atabilirsiniz.

Esperer Doğal Ahşap Kaynak Saç Açma Fırçası Yorumları

Esperer Doğal Ahşap Kaynak Saç Açma Fırçası Yorumları

Dökülmelerin ve kopmaların önüne geçebilen bir fırça, günlük bakımınızı destekleyebilir. Gür ve dalgalı saçların, pratik bir şekilde açılmasına yardımcı olabilir. Doğru bir fırça yardımı ile saçınıza şekil vermeniz oldukça kolaydır. Bu sayede tüm tellerin ışıltısının korumasına yardımcı olabilir ve bakımlı görünmelerini destekleyebilirsiniz. Esperer tarak; kabarık ve elektrikli saçların düz, doğal ve sağlıklı görünmesini zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirir. Aynı zamanda ahşap kalitesiyle de oldukça ilgi görür. Esperer doğal ahşap kaynak saç açma fırçası yorumları, ürün hakkında merak ettiğiniz konular hakkında fikir verici olabilir. Müşterilerin deneyimleri sonucu paylaşılan yorumlar sayesinde bütçenizi koruyabilir, bilinçli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Esperer fırça, kolay bir şekilde kullanabileceğiniz, gösterişli saçlara sahip olmanızı sağlayan bir üründür. Esperer marka doğal ahşaptan üretilen saç fırçasını avantajlı fiyatlarla Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.