Essence Dudak Parlatıcısı - Extreme Shine Volume Lipgloss 08 4059729302878

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Essence Dudak Parlatıcısı - Extreme Shine Volume Lipgloss 08 4059729302878

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bak Ne Kadar Satıcı Ünvanı: GÜL TİCARET GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0414005692200014 Vergi Kimlik Numarası: 4140056922
    Bu ürün Bak Ne Kadar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Essence Extreme Shine Volume Lipgloss 08 Dudak Parlatıcısı Trendyol'da!

Essence Extreme Shine dudak parlatıcısı, yapışkan his bırakmadan ıslak bir görünümün elde edilmesine olanak sağlar. Herhangi bir ek bir ürüne ihtiyaç olmadan dudakların dolgun görünmesine yardımcı olur. Ayrıca içinde dudak sağlığına zarar verecek mikroplastik parçacıklar, alkol ya da yağ bulunmaz. Dudaklarda doğal parıltı sağlanması amacıyla özel olarak imal edilen bu kozmetik ürünü, yaz aylarında rahat hissettirecek bir dokuya sahiptir. Siz de ışıl ışıl parlayan dudaklara sahip olmak isterseniz Essence extreme shine volume 08 lipgloss ürününü tercih edebilirsiniz. Parlaklığı ile göz kamaştıran Essence extreme shine volume 08 lipgloss ürününün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Islak görünümlü dudaklar
  • Maksimum hacim
  • Silikon, yağ, mikroplastik parçacıklar ve alkol içermez.

Essence Extreme Shine Dudak Parlatıcısının Özellikleri Nelerdir?

Essence Extreme Shine Dudak Parlatıcısının Özellikleri Nelerdir?

Essence extreme shine volume 08 lipgloss, dudaklarda doğal parıltıların oluşması için özel olarak imal edilir. Söz konusu parlatıcının kapağı, %94 oranında geri dönüştürülmüş plastikten üretilir. Bu sayede bir yılda yaklaşık 31 ton yeni plastikten tasarruf sağlanmış olur.

Parlatıcı, dudaklara ıslak bir görünüm vermesinin yanı sıra ışıltı sağlayarak hacim de kazandırır. Özel bir formül ile imal edilen bahsi geçen ürün; içerisinde yağ, silikon, mikroplastik parçacıklar ve alkol gibi zararlı maddeleri bulundurmaz. Bu sayede güvenli bir şekilde kullanılır ve istenen sonuç maksimum verim ile elde edilmiş olur. Dudaklarda yapışkan bir his bırakmadan uzun süre dayanıklılığını korumayı başaran Essence extreme shine volume 08 lipgloss, özellikler yaz akşamlarının vazgeçilmez güzellik ürünleri arasında bulunur. Ürünün sürme fırçasının yumuşaklığı, rahat ve pratik bir kullanımı mümkün kılar.

Essence Extreme Shine Volume Dudak Parlatıcısının Etkileri Nedir?

Essence Extreme Shine Volume Dudak Parlatıcısının Etkileri Nedir?

Essence extreme shine lip gloss kullanıldığında dudaklara ilk olarak fırçanın yumuşaklığının verdiği rahatlatıcı his eşlik eder. Ürün, yapışkan bir his oluşturmadan dudakların nemlendirilmesine yardımcı olur. İçinde sağlığa zararlı olabilecek silikon maddelerin bulunmadığı partlatıcı, dudakların maksimum dolgunluğa ulaşmasına olanak sağlar. Verdiği parlaklık sayesinde tek başına kullanıma uygun olduğu gibi altına başka bir ruj da sürülebilir. Essence extreme shine volume 08 lipgloss, tasarımı sayesinde makyaj çantalarının içine kolaylıkla sığabilecek bir ölçüye sahiptir. Makyajının her daim taze ve duru bir şekilde görünmesini isteyen kişiler, bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Ürün, doğal ışıltı veren dokusu sayesinde abartılı bir görünümden uzak, dolgun ve parlak dudaklara sahip olmanızı sağlar. Essence extreme shine volume 08 lipgloss, tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Essence Extreme Shine Volume Lip Gloss 08 Kaliteli midir?

Essence Extreme Shine Volume Lip Gloss 08 Kaliteli midir?

Essence extreme shine volume lip gloss 08, son derece kaliteli bir üründür. Söz konusu parlatıcının dudaklara verdiği doğal parlaklık, fazla abartıdan hoşlanmayan ve duru bir güzellik arayışında olan kişilerin kullanımına oldukça uygundur. Özellikle üretimi sırasında tasarruf edilen plastik malzemeler sayesinde çevre dostu bir yapıya sahip olan bu ürün, sürdürülebilir bir geleceğe de katkı sağlar. Yaz aylarında duru bir güzellik ve doğal ışıltılar isteyen kişiler, bahsi geçen ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Dilerseniz Essence extreme shine volume 08 lipgloss yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de parlayan hacimli dudaklara sahip olmak isterseniz bu ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.