ESVED Gül Kokusu Parfüm Esansı Alkolsüz Esans 3Ml.

49,99 TL

Ürün Bilgileri

ESVED Gül Kokusu Parfüm Esansı Alkolsüz Esans 3Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYRAMDAN Satıcı Ünvanı: BAYRAMDAN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0158098240100001 Vergi Kimlik Numarası: 1580982401
    Bu ürün BAYRAMDAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayalini kurduğunuz büyüleyici bir kokuya hazır olun! Gül kokusunun zarafeti ve benzersizliğiyle sizleri büyülemeye geliyoruz. Kaliteli ve özenle seçilmiş gül esansıyla üretilen ürünlerimiz, yoğun ve etkileyici bir gül kokusunu sizlere sunuyor. Bu koku, tazelik ve romantizm dolu anlar yaşamanızı sağlıyor. Gül kokusuyla kendinizi büyülü bir bahçede hissedeceksiniz. İç açıcı ve romantik bir atmosfer yaratan bu eşsiz koku, hem sizi hem de etrafınızdakileri büyüleyecek Ürünlerimizde kullanılan en kaliteli gül esansı, uzun süre kalıcı ve etkileyici bir koku sunar. Gül kokusunun benzersizliğini yaşamak için en doğru adresdesiniz. Gül kokusuyla kendinizi şımartın, romantizmi hissedin ve güzellikle çevrili bir dünyaya adım atın. Hemen şimdi güzellik dolu ürünlerimizi keşfedin ve gül kokusunun büyüsüne kapılın. Gül kokusu, genellikle çiçeksi, tatlı ve zarif bir karaktere sahiptir. İşte Gül kokusunun genel olarak içerdiği bazı notalar: Üst Notalar: Bergamot, limon, narenciye notaları Orta Notalar: Gül, yasemin, frezya, menekşe Dip Notalar: Misk, amber, sandal ağacı, odunsu notalar Bu notalar, Gül kokusunun çiçeksi, tatlı ve hafif odunsu bir his uyandırdığını gösterir. Gül kokusu genellikle zarif, romantik ve duygusal bir etkiye sahiptir. Gül çiçeğinin eşsiz kokusu, tutkuyu, aşkı ve zarafeti çağrıştırır. Gül kokusuyla çevrenizi saran bir atmosfer yaratırken aynı zamanda sakinleştirici bir etkisi de vardır. Gül kokusu, bir dokunuşta kalite ve özgünlüğü hissettirirken kendinizi adeta bir çiçek bahçesinde dolaşıyormuş gibi hissetmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 3 ml
Geri Bildirim Ver