Etat Pur Light Moisturizing Cream Hafif Dokulu Sebum Dengeleyici Yüz Nemlendirici Bakım Kremi 40 ml

499 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
557,40 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
621,87 TL
Kargo Bedava
649,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Etat Pur Light Moisturizing Cream Hafif Dokulu Sebum Dengeleyici Yüz Nemlendirici Bakım Kremi 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Recete Satıcı Ünvanı: HEDEF DAĞITIM KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0249041411999339 Vergi Kimlik Numarası: 2490414119
    Bu ürün Recete tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karma ve Yağlı Ciltler için Hafif Dokulu Yüz Kremi -Parlamaya eğilimli ciltlere mükemmel uyum sağlayan hafif dokulu nemlendirici krem. İçerisindeki Zeytin, soya fasulyesi ve ayçiçeği bitkisel yağları sayesinde cildin doğal koruyucu tabakasını korumaya yardımcı olur. -Cildinizi gün boyunca yoğun şekilde nemlendirir (8 saat nemlendirme). -Daha iyi nemlenen ve dış etkenlerden daha iyi korunan bir cilt görünümü sağlar. -Zeytin, soya fasulyesi ve ayçiçeği bitkisel yağları cildin doğal koruyucu tabakasını korumaya yardımcı olur. İçeriği, normal ve yağlı ciltlere (komedojenik olmayan) mükemmel nemlendirme ve besleme dengesini sağlamak için seçilmiştir. aqua/su/eau, gliserin, propanediol, dikaprilil karbonat, silika, ksilitol, kapriloil glisin, setil palmitat, alkol, zea mays (misir) nişastasi, fruktooligosakkaritler, lauril laurat, behenil alkol, araşidil alkol, olea europaea (zeytin) meyvesi yaği, sodyum hidroksit, karajenan, araşidil glukosid, ksantan sakizi, koku (parfüm), olea europaea (zeytin) yaği sabunlaşmayan maddeleri, sodyum fitat, sodyum stearoil glutamat, tokoferol, biosakkarit sakizi-1, laminaria digitata ekstrakti, fosfolipitler, glycine soja (soya fasulyesi) yaği, helianthus annuus (ayçiçeği) çekirdeği yaği, gliseril kaprilat, sodyum anisat, sodyum levulinat, karnosi, disodyum adenozin trifosfat, glikolipitler, glycine soja (soya fasulyesi) sterolleri. Kullanım Önerileri -Sabah ve akşam kullanabilirsiniz. -Kuru ve temizlenmiş bir cilt üzerine uygulayınız. -Dilediğiniz miktarda yüzünüze nazikçe uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver