Etna "pa2-pa2v (TAHLİYELİ - TAHLİYESİZ) 3 - 11 Bar Basınç Şalteri

320 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,40 TL

Ürün Bilgileri

Etna "pa2-pa2v (TAHLİYELİ - TAHLİYESİZ) 3 - 11 Bar Basınç Şalteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POMPA MERKEZİ Satıcı Ünvanı: PHS POMPA VE HİDROFOR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729050734400012 Vergi Kimlik Numarası: 7290507344
    Bu ürün POMPA MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikleri • PA tipi basınç şalterleri hidrofor ve su pompalarının otomatik olarak çalışıp durmalarını sağlamak üzere tasarlanmıştır. • PA-V tipi ETNA basınç şalterleri ise hava kompressörlerinin basınç altında ilk harekete kalkışını kolaylaştırmak için, kompressör durduğunda basınç borusu içindeki havanın tahliyesini temin edecek şekilde imal edilmiştir. • Hava kompresörlerinde tahliyeli basınç şalterleri, hidroforda tahliyesiz basınç şalterleri kullanılar. • Üç yollu emniyet adaptörü, manometre ve emniyet ventilini başka bir ekipmana gerek kalmadan şalter üzerine direk monte edilmesine olanak sağlar. • PA-1 tipi basınç şalterlerinin durdurma basıncı 2,5 Atü ila 5 Atü, Çalıştırma basıncı ise durdurma basıncına bağlı olarak 0,5 ila 3,9 Atü arasında ayarlanabilinir. • PA-2 tipi basınc şalterlerinin durdurma basıncı 7 Atü ila 11 Atü arasında, Çalıştırma basıncı ise durdurma basıncına bağlı olarak 3 ila 9 Atü arasında ayarlanabilinir. • PA-3 tipi basınç şalterlerinin durdurma basıncı 11 Atü ila 16 Atü arasında, Çalıştırma basıncı ise durdurma basıncına bağlı olarak 4 ila 13 Atü arasında ayarlanabilinir. • PA-4 tipi basınç şalterinin durdurma basıncı 4 Atü ila 8 Atü arasında, Çalıştırma basıncı ise durdurma basıncına göre 1 ila 7 Atü arasında ayarlanabilinir
Geri Bildirim Ver

Etna ETN005 1111 000 PA2-PA2V 3 - 11 Bar Basınç Şalteri

Etna PA2-PA2V 3-11 bar basınç şalteri fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Endüstriyel su sistemlerinde farklı görevleri üstlenen bu cihaz kullanıcıların hayatını kolaylaştırırken güvenlik de sağlar. Etna PA2-PA2V 3-11 bar basınç şalteri su hattının ATÜ değeri devamlı olarak ölçer. Su hattındaki basınç değerine bağlı olarak cihazların çalışmasını otomatik olarak durdurur. Böylelikle basınç yüksekliğine bağlı olarak meydana gelebilecek hasarları yüksek oranda önler. Ürün şebeke suyu hattında kullanılmaz. Otomatik su sistemleri için geliştirilmiştir. Cihazın yapısı Etna markasının ürettiği su sistemleri ile uyumludur. Vadedilen performansın sağlanabilmesi için uyumlu olduğu marka ve modellerle birlikte kullanılması gerekir. Etna PA2-PA2V 3-11 bar basınç şalterinin genel özellikleri şunlardır:

  • Renk: Siyah
  • Kullanılabildiği Cihazlar: Etna su pompaları
  • Basınç Aralığı: 3 - 11 bar

Etna Pa2-Pa2v 3-11 Bar 380V Basınç Şalteri Ne işe Yarar?

Etna Pa2-Pa2v 3-11 Bar 380V Basınç Şalteri Ne işe Yarar?

Etna PA2-PA2V 3-11 bar basınç şalteri su hatlarında güvenliği sağlamak için geliştirilen bir araçtır. Ürün bir pompa vasıtasıyla akışın gerçekleştirildiği su sistemlerinde basıncın kontrol altında tutulmasını sağlar. Hattında akışın gerçekleşebilmesi için belli bir basınç oluşması gerekir. Durağan su kaynaklarında bu basınç genellikle pompalar ile sağlanır. Pompanın çalışmasına bağlı olarak buralarda bir miktar basınç oluşması herhangi bir sıkıntıya sebep olmaz. Ancak çeşitli sebeplerle su hattındaki basıncın artması sızıntılara veya daha ciddi son zararlara sebep olabilir. Oldukça pahalı olan su motoruna ve hattına zarar vermemek için bu sistemlerde basınç şalterleri kullanılır. Etna PA2-PA2V 3-11 bar basınç şalteri uyumlu olduğu modeller de basınç kontrolü sağlar. Boru içerisindeki basınç değeri istenilen atü değerinin üzerine çıktığında sistemdeki tahliye bölümünü devreye sokar. Böylelikle su basıncı düşürülerek güvenlik sağlanır.

Etna Pa2v 3/11 Bar Pa Tipi Basınç Şalterinin Özellikleri Nelerdir?

Etna Pa2v 3/11 Bar Pa Tipi Basınç Şalterinin Özellikleri Nelerdir?

Etna PA2-PA2V 3-11 bar basınç şalteri kompakt bir tasarıma sahiptir. Bu akıllı ürün su sisteminin 3 ila 9 Atü arasında çalışmasını sağlar. Kullanıcılar ihtiyaçlarına bağlı olarak bu basınç değerini değiştirebilir. Sistemin bu özelliği sayesinde cihazların düşük ve yüksek su basıncının sebep olabileceği sorunlardan korunması sağlanır. Bu sitem aynı zamanda su hattında maksimum verimin elde edilebilmesine de yardımcı olur. Çalışma basıncına bağlı olarak Etna PA2V 3/11 380 V bar basınç şalterini 7 ila 11 Atü arasında bir değere geldiğinde suyu tahliye edecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Tahliye sistemi siz orada olmasanız bile olumsuz durumlarda su hattının kendi kendine durması sağlar. Etna PA2-PA2V 3-11 bar basınç şalteri fiyatı açısından oldukça avantajlıdır. Ürünün yokluğunun sebep olabileceği hasarlar ve maddi kayıplarla kıyaslandığında oldukça uygun fiyatlıdır.

Etna Pa2-Pa2v Bar Basınç Şalteri Kaliteli midir?

Etna Pa2-Pa2v Bar Basınç Şalteri Kaliteli midir?

Etna PA2-PA2V 3-11 PA tipi bar basınç şalteri son derece kalitelidir. Ürünün gelişmiş teknik tasarımı Su hattının ve motorun basıncının devamlı olarak ölçülmesini sağlar. Devamlı olarak Atü değerlerini kıyaslayan cihaz gerekli durumlarda hızlı bir şekilde harekete geçerek sistemin güvenliğini sağlar. Ürünün tahliye fonksiyonu da ürüne kalite kazandıran bir diğer özelliktir. Cihaz gerekli durumlarda su hattının çalışmasını durdurmakla kalmaz, aynı zamanda sistemin güvenliği için fazla basınca sebep olan suyu da tahliye eder. Böylelikle kullanıcıların arızayı fark edemedikleri durumlarda cihazların zarar görmesini engeller. Ürünün dış tasarımı da oldukça kalitelidir. Şalter sisteminin kaliteli dış kaplaması iç kısmındaki karmaşık ve hassas teknik yapıyı başarılı bir şekilde korur. Dilerseniz Etna PA2-PA2V 3-11 bar basınç şalteri yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün kullanışlılığı hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Su hattınızı daha güvenli hâle getirmek için bu dayanıklı ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.