Eurodrip Damlama Eolas Yassı 6 Mil 25 Cm 1,6 Lt 2500 Mt 16 Çap Tek Yıllık

1.875 TL

Ürün Bilgileri

Eurodrip Damlama Eolas Yassı 6 Mil 25 Cm 1,6 Lt 2500 Mt 16 Çap Tek Yıllık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖNEN YILDIRIM AMBALAJ KAĞ.HAY.SAN.TİC.L Satıcı Ünvanı: GÖNEN YILDIRIM AMBALAJ KAĞITÇILIK HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0027004911400019 Vergi Kimlik Numarası: 0270049114
    Bu ürün GÖNEN YILDIRIM AMBALAJ KAĞ.HAY.SAN.TİC.L tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tek yıllık damlama
Geri Bildirim Ver

Eurodrip Damlama Eolas Yassı 6 mil 25 cm 1,6 lt 2500 metre 16 Çap Tek Yıllık

Damla sulama, çiftçilerin ekinleri yetiştirirken başvurduğu bir tekniktir. Bu sistem, sıvıyı damlacıklar halinde doğrudan bitkilerin köküne verir. Sık sık ve azar azar sulama yapan bu sistem, sıklıkla tercih edilir. Bitkinin günlük sıvı ihtiyacını damla şeklinde verir. Dolayısıyla bitkide aşırı bir su isteği yaratmaz. Bu özelliği sayesinde toprağı değil, bitkiyi besler. Verimde ve kalitede artış sağlamayı mümkün kılar. Eurodrip damlama eolas yassı 6 mil 25 cm 1 - 6 lt 2500 mt 16 çap tek yıllık, uzun mesafelerde ürün sulaması yapar. Bu özelliği sayesinde geniş ve uzun arazilerde kullanıma uygundur. Kurulum maliyetinin düşük olması sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Farklı kullanım alanlarına sahiptir. Hem seralarda hem de açık alanlarda sulama için kullanılabilir. Yüksek tasarrufu sağlamasıyla öne çıkar.

  • Uzun mesafelerde sulama
  • Ürün veriminde artış
  • Yüksek tasarruf

Kullanışlı Eurodrip Damlama Eolas Yassı Özellikleri

Kullanışlı Eurodrip Damlama Eolas Yassı Özellikleri

Damla sulama, son yıllarda profesyonel ve hobi amaçlı bitki yetiştiriciliğinde sıklıkla kullanılır. Geniş alanların sulanmasını kolaylaştırmasıyla dikkat çeker. İsrafı önleyen Eurodrip damlama eolas yassı 6 mil 25 cm 1 - 6 lt 2500 mt 16 çap tek yıllık yorumlarında ürünün müşteriler tarafından beğenildiğini görülür. Su, bitki yetiştiriciliğinde vazgeçilmez bir kaynaktır. Verimli kaynak kullanımı; size sadece rahatlık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda çevrenin korunmasına da yardımcı olur. Bu ürünün sunduğu yüksek performans sayesinde suyu verimli kullanabilirsiniz. Tasarruf açısından oldukça etkili olan ürün, bitkilerinizi de etkiler. Bitkilerin büyüme hızını etkileyerek verimi artırır. Sağlıklı büyümelerini sağlar. Ürün, 6 mil uzunluğundadır. Saatte 1,6 litre su damlatabilir. Kullanımı oldukça kolay ve güvenlidir. Tek yıllık ekimler için uygundur. Pürüzsüz iç yüzeyi sayesinde uzun mesafeli döşeme imkanı sağlar. Sürekli toplanıp tekrar serilebilir.

Eurodrip Damlama Eolas Yassı 6 Mil 25 Cm 1,6 Lt Avantajları

Eurodrip Damlama Eolas Yassı 6 Mil 25 Cm 1,6 Lt Avantajları

Damlama sulama yöntemi, bitkilerin üst kısımlarının ıslanmasını engeller. Bu sayede etkili bir işlem sağlar. Aynı zamanda bitki alanları arasında kalan boş toprak yüzeyi kuru kalır. Eurodrip damlama, bütün damlatıcılardan eşit miktarda sıvı çıkmasını sağlar. Böylece her bitkiye eşit miktarda suyun ulaşmasını sağlar. Eş sıvı dağılımının yüksek olması, pek çok avantaj sağlar. Kök bölgesinden derine inen su miktarını azaltır. Bitkinin gereksinim duyduğu miktardaki suyun kök bölgesine verilmesini sağlar. Verim ve sulama kalitesi yüksektir. Bitkilerin gelişim dönemlerini kısaltarak erken hasat sağlar. Düşük basınçla yapılan bir teknik olduğu için su basıncı bitkiye zarar vermez. Az su kullanarak büyük bir alanı sulamanıza imkan tanır. Ürün, aynı zamanda farklı kullanım alanlarına da sahiptir. Açık alanlardaki ekim alanları dışında seralarda da kullanılabilir. Oldukça pratik bir üründür.

Verimi Artıran Eurodrip Damlama Eolas Yassı Fiyatı

Verimi Artıran Eurodrip Damlama Eolas Yassı Fiyatı

Eurodrip damlama eolas yassı 6 mil 25 cm 1 - 6 lt 2500 mt 16 çap tek yıllık fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, yüksek kaliteliham maddeden üretilir. Pürüzsüz iç yüzeyi sayesinde uzun döşeme imkanı sağlar. Oldukça sağlam ve kullanışlı bir model olarak karşınıza çıkar. Her geçen gün artan su kıtlığına karşılık, az su kullanarak tasarruf sağlar. Meyilli topraklarda kullanıldığında, erozyona karşı toprağı korumasıyla öne çıkar. Bitkilerin günlük sıvı ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde toprağı değil, bitkiyi sulamış olursunuz. Bu sayede ektiğiniz ürünlerden oldukça yüksek verim alabilirsiniz. Uzun ve geniş ekim alanlarında kullanıma uygundur. Geniş bir alanı kolaylıkla sulayabilmenizi sağlar. Aynı zamanda rüzgarlı havalarda sulama yapabilmenize imkan sağlar. Oldukça kullanışlı ve tasarruflu bu ürüne Trendyol’dan indirimli fırsat avantajıyla sahip olabilirsiniz.