Everest Yayınları Bin Muhteşem Güneş / / Khaled Hosseini

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
257,48 TL190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Everest Yayınları Bin Muhteşem Güneş / / Khaled Hosseini

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LUMOS KİTAP Satıcı Ünvanı: MUHAMMET BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1580210943
    Bu ürün LUMOS KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bin Muhteşem Güneş / / Khaled Hosseini

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Khaled Hosseini
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bin Muhteşem Güneş - Khaled Hosseini | Everest Yayınları

Dünya çapında sevilen ve beğenerek okunan Uçurtma Avcısının yazarı Khaled Hosseını, ikinci kitabı Bin Muhteşem Güneş sayesinde okurlardan tam not alır. Bin Muhteşem Güneş konusu okurların zihinlerinde derin izler bırakan bir yapıya sahiptir.

  • Duygusal kurgu romanı
  • Çarpıcı olay örgüsü
  • Yaşamın içinden kesitler

Bin Muhteşem Güneş Konusu ve Ana Fikri

Bin Muhteşem Güneş Konusu ve Ana Fikri

Bin Muhteşem Güneş konusu ve ana fikri okuyucuyu çeken niteliktedir. İki dost olan kadınların yaşamından geçen olayları anlatır. Kadınların yaşadığı zorlukları anlatırken aslında tüm dünya da kadınlara yapılan baskıyı, acıyı net bir şekilde ifade eder. Bin Muhteşem Güneş türü romandır. Kitapta bambaşka olaylar, yaşamlar, karakterler yer alır. İki farklı yaşam öyküsünün birlikte yol aldığı ana karakterlerin ortak acısı kitabı bir bütün kılar. Bin Muhteşem Güneş yazarı karakterlerin iç dünyası ve yaşadığı zorlukları yalın bir dille anlatır. Okurların zihinlerinde derin izler bırakan yazar, okurlarından tam not almayı başarır. Afganlı yazar, kitabında geçen karakterlerin de Afganistan topraklarındaki zorlu koşulları konu edinir.

Eser, Uçurtma Avcısı kitabını yazan Khaled Hosseini’nin ikinci kitabıdır. Khaled Hosseini Bin Muhteşem Güneş adlı eseriyle okurlarının iç dünyalarına derin bir iz bırakmayı hedefler. Bin Muhteşem Güneş ana fikri zorlu yaşam mücadelesinde kadınların üzerindeki baskı ve zulmü anlatır. Yalın ve sade bir dil kullanılır. Bu sayede okurlarını etkilemeyi başarır. Kitabın olay örgüsü Afganistan topraklarında geçer.

    Bin Muhteşem Güneş’in Okurlar Üzerinde Etkisi

    Bin Muhteşem Güneş’in Okurlar Üzerinde Etkisi

    Gerek dili gerek konusuyla Bin Muhteşem Güneş okuyan herkeste derin izler bırakır. Okuyucu kendi iç dünyasında edindiği yere göre kitapla ilgili yorumlar yapar. Bin Muhteşem Güneş okuyucu yorumları kitabı daha önce okumamış ama okumak isteyenler için yol gösterici nitelik taşır. Kimisi kitapta yer alan karakterlerin hayat hikayelerinde kendi yaşam öyküsünü bulup dillendirir kimisi ise daha önce görmediği hayatları görüp derin duygular yaşar. Bin Muhteşem Güneş hakkında yorumlar farklılık gösterebilir. Birçoğunun ortak noktası sürükleyici bir dille yazıldığı ve kitabın çok beğenildiği üzerinedir. Bu yorumlar yazarın kaleminin gücünü de önemli ölçüde yansıtır.

  • Bin Muhteşem Güneş kaç sayfa sorusu kitabı okumak isteyenlerin merak konusudur. Akıcı konusu ve içeriğiyle Bin Muhteşem Güneş sayfa sayısı 430 yapraktır.
  • Bin Muhteşem Güneş kitap yorumu yorumu yapanlar kitabın dili ve içeriğiyle ilgili bilgiler verirler.
  • Bin Muhteşem Güneş yorumlarının ortak noktası beğenilen bir kitap olduğudur.
    • Bin Muhteşem Güneş Fiyatı

      Bin Muhteşem Güneş Fiyatı

      Bin Muhteşem Güneş kitabı duygusal kurgusuyla her okuyan okurun tavsiye ettiği bir eser haline gelir. Bin Muhteşem Güneş içeriği okurların iç dünyasında büyük bir yere sahip olmayı başarır. Her an yanında, çantasında taşımak ve boş anlarda açıp okuyabilmek isteyenler için Bin Muhteşem Güneş midi boy da okurların hizmetine sunulur. Bu boyu tercih ederek her an, her yerde 1000 Muhteşem Güneş’e kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Bin Muhteşem Güneş fiyatı her okurun alabileceği aralığa sahiptir. Kitabı almadan önce Bin Muhteşem Güneş inceleme kısımlarını gözden geçirebilirsiniz. Bu özellik kitap hakkında fazladan bilgi edinmenize olanak tanır. Everest Yayınları tasafından basılan bu kitabı dilimize çeviren Püren Özgeren’dir. Akıcı ve duru bir dille yazılan eseri kitaplığınızın baş köşesine yerleştirebilirsiniz. Bin Muhteşem Güneş serisini okuyan her okur yazarın yeni çıkaracağı kitapları merakla beklemeye başlar. Her çıkardığı eserle beğenileri toplayan yazar, dünya çapında takdir görmeye devam eder. Bin Muhteşem Güneş satın almak istiyorsanız Trendyol’daki fırsatlardan yararlanabilirsiniz.