Evoque Saç Derisi İyileştirici Saç Dökülmesine Karşı Tonik 90ml

299 TL

Ürün Bilgileri

Evoque Saç Derisi İyileştirici Saç Dökülmesine Karşı Tonik 90ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Serenity Ocean Satıcı Ünvanı: SERENITY OCEAN KOZMETİK YATIRIM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0762059094100001 Vergi Kimlik Numarası: 7620590941
    Bu ürün Serenity Ocean tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evoque Saç Derisi İyileştirici Saç Dökülmesine Karşı Tonik 90ml Evoque Recovery Scalp Tonic Tonik,Pelvetia Canaliculata özü, Laminaria Digitata özü sayesinde saç derisini derinlemesine besler ve önler. Tüm organik içerikler saçınızı canlandırır ve derinlemesine temizlik sağlar, saç derisini serinletir ve enerji verir. Kepeği, kaşıntıyı, pullanmayı önler ve engeller. En mutlu saçlar ve saç derisi için duştan sonra Evoque Recovery Scalp tonik kullanın. Kullanılan Çay Ağacı Yağı ve Argan Yağı, çok çeşitli cilt sorunlarını yatıştırarak ve iyileştirerek sağlıklı cildi teşvik etmede etkilidir. Uygulama Şekli:Avucunuza birkaç damla damlatın ve saçınızı yıkamadan önce kafa derisine masaj yapın veya süper güçlendirici bir maske için gece boyunca bekletin. Yıkamalar arasında ıslak veya kuru saça da uygulanabilir. Saç tellerini kökten uca güçlendirir ve kuru, pul pul dökülen saç derisini yatıştırır. Durulamayın. Saç Dökülmesine Karşı Tonik Kepek sorununa bir ayda çözüm Saç derisinin iltihaplanmasını, pullanmasını, kurumasını ve kaşınmasını önler. Sülfat & Paraben & Silikon İçermez Pirotone Olamine ile Kepeği Kontrol Eder ve Ortadan Kaldırır Saç Derisinde Kaşıntı, Pullanma ve Kabuklanmayı Önler Argan Yağı, Çay Ağacı Yağı, Bisabolol Saç Derisini Serinletir ve Enerji Verir İçindekiler:Aqua, Alkol, Pelvetia Canaliculata özü, Laminaria Digitata özü, Çinko Prition, Menthyl Nicotinate Menthol, Polyglycerin-6, Aqua, Centella Asiatica Yaprak Özü, Scutellaria Baicalensis Kök Özü, Hylocereus Undatus Meyve Özü, Camellia Sinensis Yaprak Ekstresi, Glycyrrhiza Glabra Kök Ekstresi, Berberis Vulgaris Kök Ekstresi, Rosmarinus Officinalis Yaprak Ekstresi, Eucalyptus Globulus Yaprak Yağı, Piroctone Olamine, Melaleuca Alternafolia Yaprak Yağı, Argania Spinosa Çekirdek Yağı, Bisabolol.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 90 ml
Geri Bildirim Ver