Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı

699,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği Ve Gelin Tacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVSAY CEYİZ Satıcı Ünvanı: BETÜL SAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1244838015600000 Vergi Kimlik Numarası: 7540471289
    Bu ürün EVSAY CEYİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YAPAY ÇİÇEK GELİN BUKETİ YAPAY ÇİÇEKTEN OLUŞUR İÇERİK : GELİN EL ÇİÇEĞİ VE DAMAT YAKA ÇİÇEĞİ VE GELİN TACI KARGO ÜCRETSİZDİR DOĞAL GÖRÜNÜR TAŞIMAYA UYGUNDUR ÖLÇÜLERİ: UZUNLUK : 35CM EN : 25CM ÜRÜNLERİMİZ DEĞİŞİM VE İADE GARANTİLİDİR

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Evsay Papatya Gelin Buketi Ve Damat Yaka Çiçeği ve Gelin Tacı

Gelinler elbiseye ek olarak kullanacakları aksesuarlara da fazlasıyla özen gösterirler. Bütün ve tamamlanmış şekilde günün yıldızı olan gelinler, taç ve çiçekle gösterişli bir görünüme ulaşabilirler. Damatların şıklığı için de yaka çiçekleri oldukça rağbet görür. Evsay papatya gelin buketi ve damat yaka çiçeği ve gelin tacı olarak üçlü set halinde sunulur. Ürün hem gelinlerin hem de damatların şıklığını oldukça başarılı bir şekilde tamamlar. Taç ve buket, düğün gününde kullanılmak üzere özel olarak üretilir. Gelinlerin ve damatların görüntülerini istedikleri forma sokan, son dokunuşta bulunan ürünler, papatya görünümünde olmaları sayesinde ilgi görür. Oldukça önemli bir yere sahip olan ürünler, daha iyi bir görünüme ulaşmayı sağlar. Gelin tacı, kına gecesi veya nişanlarda da tercih edilir.

  • Dikkat çekici aksesuarlar
  • Şık tasarım
  • 3 parçalı set

Evsay Yaka Çiçeği, Gelin Buketi ve Tacı ile Şık Görünüm

Evsay Yaka Çiçeği, Gelin Buketi ve Tacı ile Şık Görünüm

Evsay papatyalı aksesuar çiçek motifleri ile dikkatleri üzerine çeker. Nişan merasimlerinde canlı bir görünüm yakalayan taçlar, elbiselere uyum sağlar. Fotoğraf çekimlerinde son dönemde popüler olan aksesuarlardan biri haline gelir. Papatya gelin tacı, sık tercih edilir. Özellikle açık hava çekimlerinde kullanılır. Gelin çiçeği ile uyum içerisinde olması için set halinde sizlere sunulur. Aynı zamanda damat ve gelin arasındaki uyumu yakalamak adına papatyadan oluşan yaka çiçeği de düşünülür. Kişisel zevklere uygun olacak şekilde üretilir. Buna uygun olarak kişiler tarafından yoğun olarak tercih edilir. Sade ve şık görünümden yana olan kadınların rağbet gösterdiği bir üründür. Gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Hem nişan hem kına hem de düğün aksesuarları arasında yerini alır. İsteğe uygun olarak kullanma şansı tanır. Tüm özel davetlerinizde kullanabileceğiniz bir üründür.

Gelinler İçin Özel Üretilen Evsay Gelin Buketi ve Taç Seti

Gelinler İçin Özel Üretilen Evsay Gelin Buketi ve Taç Seti

Papatya gelin buketi; düğün, nikah ve nişan gibi organizasyonların vazgeçilmez parçasıdır. Gelinlerin mutlu bir şekilde taşıyacağı çiçekler, özen içerisinde bir araya gelen çiçeklerden oluşur. Özellikle zarif görünümü ile öne çıkan papatya buket, dizaynı ile gelinlikler ile uyum yakalar. İlgi çekici bir opsiyon oluşturur. Yapay papatyalardan oluşur ancak doğal görünümü ile beğeni toplar. Taşımaya uygundur. Üç parçadan oluşan set, düğün yerinin yapılacağı her ortama da uyum sağlar. Mekan konseptine ve kişisel zevklere doğrudan hitap eder. Kaliteli ve uygun fiyatlıdır. Saflığın simgesi olan papatyadan oluşan yaka çiçeği, buket ve taç, hem kadın hem de erkek için avantaj sağlayan bir seçenektir. Evsay papatya gelin buketi ve damat yaka çiçeği ve gelin tacı yorumları sayesinde bu ürünün yoğun ilgi gördüğü net bir şekilde görülebilir.

Evsay Yaka Çiçeği, Gelin Buketi ve Tacı Fiyatları

Evsay Yaka Çiçeği, Gelin Buketi ve Tacı Fiyatları

Kır düğünü konseptine son derece uygun olan ve genelde çiftlerin bu konsept için tercih ettiği ürünler, popülerliğini korur. Gelin el çiçeği ve tacı, tamamlayıcı bir kombinasyon oluşturur. Aynı zamanda damat yaka çiçeği ile de uyum yakalanır. Düğün, nişan veya kına günü damat ile gelinin uyumu için özenle üretilen bir settir. Kibar ve zarif bir duruş sergiler. Tasarım olarak yapay olsa da doğal bir görünüme sahiptir. Kır düğünü konseptine uygun olduğu gibi havuz başı ve şık otel düğünleri için de tercih edilebilir yapıdadır. Pozitif bir enerji veren buket, taç ve yaka çiçeği, özel günler sonrasında uzun süre saklanabilir ve evlerde sergilenebilir parçalar olarak da bilinir. Evsay papatya gelin buketi ve damat yaka çiçeği ve gelin tacı fiyatı Trendyol üzerinden uygun seçeneklerle karşınıza çıkar.