Exxen Üyelik Kodu Dijital 1 Aylık Reklamsız

223,90 TL

Ürün Bilgileri

Exxen Üyelik Kodu Dijital 1 Aylık Reklamsız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Dijital içerik platformu olan Exxen üyelik, izleyicilere onlarca keyifli ve birbirinden farklı içerikler sunar. Farklı cihazlar üzerinden sinema keyfini her yere taşıma ve izleme imkanı verir.
  • Platformda yer alan belgesellere, dizilere, filmlere ve program içeriklerine Exxen aylık paket sayesinde ulaşılır.
  • 1 aylık Exxen üyeliği ile platformdaki içeriklere erişim sağlanır ve internet televizyonu olarak bilinen Exxen tecrübe edilir.
  • Exxen aylık reklamsız üyeliği, kullanım rahatlığı vadeder.
  • Exxen dijital kod, paket satın alındıktan sonra elinize geçer ve bu kod sayesinde bir ay sınırsız birbirinden eğlenceli ve farklı içeriklere ulaşılır.
  • Exxen dijital üyelik kodu, satın alınan süre boyunca ve alınan paket içeriği için geçerlidir. Anlaşılır bir arayüze ve pratik kullanıma sahiptir.
  • Exxen, çeşitli ve birbirinden dikkat çekici onlarca orijinal içerik sunar.
  • Platformda, her yaştan izleyiciye hitap eden yerli ve yabancı dizi ve filmlerin geniş bir katalog hazırlanır.
  • Tarih, bilim, doğa ve daha birçok konuda belgeseller ile farklı içerikler vadeder.
  • Eğlence, haber, spor gibi birçok konuyu kapsayan programları mevcuttur.
  • Exxen, yaygın olarak kullanılan akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar, akıllı televizyonlar ve oyun konsolları gibi cihazlarda kullanılır.
  • Satın alınan paketin içeriğine göre Exxenspor içeriklerine ulaşılır. Exxen, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi yayıncısıdır. Platform, bu turnuvaların tüm maçlarını canlı olarak yayınlar.
  • Satın alınan paketin içeriğine ve süresine göre keyifli içerikleri izleyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Exxen 1 Aylık Dijital Üyelik Kodu - Reklamsız

Exxen 1 aylık dijital üyelik kodu - reklamsız, Exxen’e ait içeriklere kolayca ulaşmanızı sağlar. İzleyicilerine dilediği zaman, dilediği yerde, dilediği cihazla her türlü programı izleme imkanı sunan Exxen ile keyifli bir seyir zevki yaşayabilirsiniz. Türkiye’nin öne çıkan sanatçılarını, oyuncularını, sosyal medya fenomenlerini bir araya getiren Exxen, üyelerine özel içerikleri kullanımınıza sunar. Exxen 1 aylık kod ise sizi bu deneyimlerden mahrum bırakmayarak beklentilerinizi karşılar. Sizi can sıkıcı reklamlardan kurtarır. Dikkat çeken yapımlara bu kod sayesinde rahatça erişebilirsiniz. Tarafınıza iletilecek kodun geçerlilik süresi 1 aydır. Kodla başlatılan aboneliklerde paket değişikliği yapabilmeniz mümkün değildir. Kod, Exxen Spor üyeliğini kapsamaz. Siz de bu fırsatları değerlendirerek Exxen’in sağladığı hizmetlerden dilediğiniz gibi yararlanabilir, reklamsız üyeliğin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Harika Exxen tecrübesi
  • Reklamsız kullanım
  • Uzun geçerlilik süresi

Sevilen Exxen Reklamsız Üyelik Kodu Özellikleri

Sevilen Exxen Reklamsız Üyelik Kodu Özellikleri

Ailece seyredebileceğiniz, dikkat çeken yapımların yer aldığı ve yalnızca Exxen platformunda yayınlanan içerikler, eğlencenizi ikiye katlar. Bu üyelik ile özel dizileri, ilginç formatlarda hazırlanmış programları, belgeselleri, sıklıkla izlenen programları çocuk, genç, yetişkin fark etmeksizin herkes takip eder. Daima yenilenen, şaşırtıcı ve etkileyici içerikler sunan bu dijital yayın platformu ile konforlu bir seyir keyfi yaşayabilirsiniz. Exxen 1 aylık üyelik çeşitlilik ve kalite açısından zengin programlarla sizi buluşturur. 1 ay boyunca kesintisiz kullanabileceğiniz kod ile birlikte Exxen ayrıcalıklarından kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Böylelikle cep telefonu, bilgisayar, tablet gibi her türlü akıllı mobil cihazınızla ve akıllı televizyonunuzla trendlerden kopmazsınız. Gündemdeki içerikleri takip ederek yeni dizilerden, gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Üyelik ile ilgili paylaşılan soru ve görüşleri inceleyerek merak ettiğiniz konular hakkında daha fazla fikir edinebilirsiniz.

Çok Yönlü Exxen Reklamsız Üyelik Kodu Avantajları

Çok Yönlü Exxen Reklamsız Üyelik Kodu Avantajları

Exxen dijital kod, sevilen yapımları izlemenize olanak tanır. Bununla beraber istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, istediğiniz içeriği seyretme özgürlüğü verir. Bu hizmetleri değerlendirebilmeniz için sahip olduğunuz kodun yanında internet bağlantınızın olması yeterlidir. Müşterilerine büyük bir seyir arşivi sunan Exxen’in aktardığı kalite ile içeriklerinizi sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Video izlerken keyfinizi bölen, problem yaratan, yayın kesintilerine neden olan reklamlar oldukça sinir bozucudur. Bu kodun tanıdığı olanaklar sayesinde dilediğiniz tüm programları kesintisiz izleyebilirsiniz. Bu kod sayesinde keyifli ve konforlu bir seyir deneyimi yaşayabilirsiniz. Platform, zengin içerik arşivi ile oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu üyelik, akıllı cihazlar arasında geçiş yapabilmenizi mümkün kılar. Kişisel seçimlerinize değer veren ve içerik tercihlerinizde zorunluluk yaratmayan Exxen’i size sunulan dijital kod aracılığı ile kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Exxen Üyelik Kodu Fiyatı

Bütçenize Uygun Exxen Üyelik Kodu Fiyatı

Exxen 1 aylık dijital üyelik kodu reklamsız fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Exxen, sizi belirli bir yayın akışına mecbur bırakmaz. Takip ettiklerinizi istediğiniz saatte izleme fırsatı verir. İstediğiniz içerik türünü tercih edebilmenizi sağlar. Zaman kısıtlamalarını engelleyerek özgür hissettirir. İstediğiniz cihazla şovlara erişebilmeniz için gerekli şartları hazırlar. İçeriklerin ayrıntılı şekilde kategorize edilmesiyle seçimde bulunmanız kolaylaşır. Platform, orijinal gösteriler yaratarak çekici ve farklı içerikler sunar. Esnek ve konforlu imkanlar tanıyıp yayınlardan olabildiğince yüksek bir verim alabilmenizi sağlar. Kodun yardımı ile beğendiğiniz içeriklerin reklamlar ile bölünme sorununu ortadan kaldırabilirsiniz. Ürünü daha önce kullanmış müşterilerin yorumlarına göz atarak diğer kişilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Sizi gelişmiş yayın kalitesine sahip Exxen platformuna ulaştıran bu üyelik kodunu Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.