Eyüp Sabri Tuncer Amber Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun 500 ml

98,05 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
98,40 TL
Kurumsal Fatura
102,90 TL
Kurumsal Fatura
109,90 TL
5 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
119,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Amber Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 doğal zeytinyağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Amber Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabun, kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük temizliğinde kullanılır. Cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir, yumuşatır ve mükemmel bir bakım sağlar. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilen Eyüp Sabri Tuncer Amber Doğal Zeytinyağlı Köpük Sabunun özel köpük yapısı ile kullanımı kolay ve pratiktir. ''Amber'in mistik enerjisini doğunun ihtişamlı saraylarından alan bu özel koku tüm gün içinizi ısıtacak. Büyüleyici kokusu ile lüks, sıcak ve karşı konulmaz bir davete hazır olun.'' Mineral yağlar içermez. Hayvansal yağlar içermez. Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir. Paraben/Gluten içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer 8691685020685 500 ml Zeytinyağlı Amber Köpük Sabun

%100 zeytinyağı içeren yapısı sayesinde Eyüp Sabri Tuncer 500ml zeytinyağlı amber köpük sabun cildinizle temas ettiği andan itibaren size doğal yumuşaklığını hissettirir. Tamamen organik olan bileşenleri sayesinde tam kapsamlı bir arınma sağlar. Gluten içermez. Hoş kokusuyla hafızalara kazınan yapısı sayesinde bir el sabunundan fazlasıdır. Kolay köpük kullanımı suyla daha hızlı temas eder ve tasarruf sağlamanıza da yardım eder. Hem el hem de yüz temizliğiniz için kullanıma uygun olan bu sabunun dermatolojik açıdan tüm testleri mevcuttur. Tüm cilt tipleri için uygundur. Cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir yumuşaklık hissi verir. Teninizi nemlendirir ve elinizin günlük nem miktarını kontrol altına alır. Kullanım sonrası ciltte kuruluk yapmaz.

  • Köpük yapı ve kolay kullanım
  • %100 doğal zeytinyağı içeriği
  • Paraben ve gluten içermez.

Eyüp Sabri Tuncer 500 ml Köpük Sabunun Özellikleri Nelerdir?

Eyüp Sabri Tuncer 500 ml Köpük Sabunun Özellikleri Nelerdir?

Eyüp Sabri Tuncer 500ml zeytinyağlı amber köpük sabun tüm cilt tiplerine uyumludur. Vücudun günlük temizlik ihtiyacını karşılar. Elinizi detaylı bir şekilde arındırır. Gözle görülmeyen mikroplarda da etkilidir. Gün boyu hoş kokan ve nem açısından doygun yumuşacık ellere sahip olabilirsiniz. Özel köpük teknolojisi sayesinde sabunluktan çıktığı anda sabun köpük olarak elinize gelir. Yumuşak köpük yapısı suyla buluşup cildinizi ve ellerinizi de pamuk gibi yumuşatır. Hayvansal yağlar içermez. Tamamen organik bileşenlerden oluşmaktadır. Köpük ve sabun kokusu tüm gün cildinizde kalır. Mineral yağlar içermez. Cildinizi kullanım sonrası kurutmaz. Paraben ve gluten gibi cildin yapısını bozan ve zarar veren maddeler içermez. Dermatolojik açıdan tüm testleri mevcuttur. Ürünü hiç düşünmeden güvenle kullanabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Parabensiz Sabunu Kimler Kullanabilir?

Eyüp Sabri Tuncer 500ml zeytinyağlı amber köpük sabun parabensiz sabun tüm cilt tipleri için uygundur. Kuru, yağlı ya da karma cilde sahip herkes bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Kullanım sonrası cildinizde herhangi bir kuruluk ya da yağlanmaya sebep olmaz. Yumuşak dokusu sayesinde temas ettiği cildinizi yumuşatır ve nem oranını dengeler. Hoş kokusu sayesinde uzun süre cildinizde kalır. Elinizin her hareketinde burnunuza gelen hoş kokuyu hissetmeye hazır olun. Eyüp Sabri Tuncer 500ml amber köpük sabun kullanımı da oldukça kolaydır. Köpük yapısı sayesinde cildinize daha kolay bir şekilde temas eder. Siz de kuruluk ya da nem dengesizliği gibi cilt problemlerine sahipseniz, bu organik bileşenlerden oluşan hoş amber kokulu ürünü mistik enerjisiyle rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Amber Sabun Nasıl Kullanılır?

Eyüp Sabri Tuncer 500ml zeytinyağlı amber köpük sabun kullanımı oldukça kolaydır. Sabunluğa hafif bir güç uygulamanız sabunun köpük halinde avucunuza dökülmesine yardım eder. Özel başlığı sayesinde sabuna sıvı olarak değil köpük şeklinde erişebilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer 500ml zeytinyağlı amber köpük sabun hoş kokusuyla aklınızı başınızdan alır. Organik ve doğa dostu yapısı sayesinde oldukça tercih edilmektedir. Sabun sıkmada problem yaşayan çocuklarınız da köpük yapısı sayesinde bu ürünü sevip tercih eder. Köpük yapısı hem kolay kullanım hem de daha eğlenceli bir fırsat sunar. Eyüp Sabri Tuncer 500ml zeytinyağlı amber köpük sabun fiyatı da oldukça uygundur. Her kesim bu ürüne kolaylıkla erişebilir ve derinlemesine temizliğin tadını çıkarabilir. Eyüp Sabri Tuncer 500ml zeytinyağlı amber köpük sabun yorumlarını inceleyip siz de ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.