Fakir Matea Çay Makinası Inox

1.199 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Fakir Matea Çay Makinası Inox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MATEA Çay Makinesi1,5 litre kapasiteli su ısıtıcısı bölümü
  • 0.8 litre kapasiteli demlik
  • Kablosuz kullanım kolaylığı
  • Led göstergesi
  • Çıkarılabilen paslanmaz çelik çay süzgeci
  • Su seviye göstergesi
  • Sıcak tutma fonksiyonu
  • Kablo saklama yuvası
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Model Elektrikli Çaydanlık
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Fakir Matea Çay Makinesi ile Lezzetli Çaylar

Çay tüketimi özellikle ülkemizde son derece fazladır. Çay tüketiminin fazla olması nedeniyle üretimi yapılan ürünler arasında bulunan çay makineleri pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Rezistansları sayesinde suyu daha çabuk kaynatan ürünler çayın olma süresini de kısaltması nedeniyle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Farklı markalar tarafından üretimleri yapılan çay makineleri farklı özellikler, modeller ve tasarımların ortaya çıkmasına neden olurken Fakir Matea Çay Makinesi kullanıcılar tarafından gerek özellikleriyle gerekse tasarımlarıyla büyük ilgi görmektedir. Çayın demlenme sürecini son derece kısaltan şık tasarımlara sahip olan ürünler çay severler tarafından kullanılan makineler arasında yer alırken pek çok farklı renk seçeneği de ürünün çeşitliliğini arttırmaktadır. Fakir Matea çay makinesi beyaz, siyah ve gri renklere ek olarak farklı renk seçenekleriyle de çay demlemeyi konforlu hale getirir.

  • Şık tasarım
  • Hızlı çay demleme
  • Geniş su hacmi

Fakir Matea Inox Çay Makinesi

Fakir Matea Inox Çay Makinesi

Fakir Matea Inox Çay Makinesi içerisinde bulunan güçlü rezistansları sayesinde suyun daha hızlı kaynamasına olanak sağlarken çayın demlenme süresini de oldukça kısaltmaktadır. Aynı zamanda rezistansların düşük güçlerde çalışması nedeniyle suyu sürekli sıcak tutarak çay içilmediği zamanlarda bile her an çayın hazır olmasına olanak sağlamaktadır. Çay makinesi inox led ışıklı göstergesi sayesinde kullanıcıların dikkatini çeken makine aynı zamanda demlik kısmında bulunan paslanmaz çelik süzgeci ile de toz ve kalıntı olmadan çay içmeye yardımcı olmaktadır. Su seviyesi göstergesine sahip olan ürün aynı zamanda sıcak tutma fonksiyonu sayesinde de çayı sürekli olarak sıcak tutmaktadır. Fakir Matea elektrikli çay makinesi inox geniş su ve demlik hacmi sayesinde kalabalık aileler ve misafirler için de rahat kullanılabilen ürün çay severler tarafından tercih edilen makineler arasında yer almaktadır.

Matea Çay Makinesi Inox Özellikleri

Matea Çay Makinesi Inox Özellikleri

Matea çay makinesi inox özellikleri dikkat çeken makineler arasında yer almaktadır. Özellikleri arasında 1.8 litrelik su kapasitesi ve 0.8 litrelik demlik hacmi bulunan ürün aynı zamanda 1800 W gücü sayesinde suyu hızlıca kaynatabilmektedir. Demlik ve su haznesinin kablosuz olarak kullanımı da bulunan ürün aynı zamanda led göstergeleri sayesinde suyun kaynayıp kaynamadığını kullanıcılarına gösterebilir. Kullanılmadığı zamanlarda suyu sıcak tutabilme fonksiyonuna da sahip olan ürün her an çay içmek isteyenler için sürekli suyu sıcak tutmaktadır. Kullanılmadığında ve toplanarak kaldırıldığında alt kısmında bulunan kablo saklama bölümü sayesinde daha az yer kaplayan ürünün kullanımı da son derece kolaydır. Matea çay makinesi inox kullanımı için ilk olarak fişe takılması gerekmektedir. Daha sonrasında su haznesine su koyulur ve aletin üzerinde bulunan düğmeye basılarak suyun kaynatılması sağlanır.

Matea Çay Makinesi Inox Yorumları

Matea Çay Makinesi Inox Yorumları

Fakir markası tarafından yapılan çay makineleri serisi içerisinde yer alan Matea Inox pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Matea çay makinesi Fakir markası tarafından üretimleri yapılan küçük ev aletleri arasında oldukça tercih edilir. Demlik kısmında bulunan ve çıkarılabilir paslanmaz çelik demliği sayesinde çayın tozunu suya karıştırmayan ürün çay keyfini artırır. Matea çay makinesi inox yorumları, online alışveriş yaparak üründen son derece memnun kalan kullanıcıların deneyimlerinden oluşur. Ürün kalitesi başta olmak üzere ürünlerin tasarımları ve su kaynatma süreleri ile ilgili de çok sayıda farklı yorum bulunabilmektedir. Fakir Matea çay makinesi yorum bilgileri arasında su kapasitesi ve içerisinde bulunan demlik büyük ilgi görmektedir. Aynı zamanda Matea çay makinesi inox yorumları arasında yüksek gücü sayesinde suyu kısa sürede kaynatması ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir.