facnspt Favoriconsept - Bts Bt21 Rj Peluş Yastık

209 TL

Ürün Bilgileri

facnspt Favoriconsept - Bts Bt21 Rj Peluş Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favoriconseptcom Satıcı Ünvanı: OĞUZ CAN YETİŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9520583956
    Bu ürün Favoriconseptcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satıcısı Favoriconsept olmayan satıcılardan yaptığınız alışverişlerde görselden farklı ürün gelebilir.
  • Ürün çekimi Favori Consept'e aittir.
  • İçi elyaf dolu, peluş, nakışlı, yumuşacık
  • 30x30 cm ebat

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
Geri Bildirim Ver

Favoriconsept - BTS BT21 Rj Peluş Yastık

Günlük hayatın temposunun artması ile beraber insanlar, renkli ve figürlü eşyalara ilgi duymaya başlar. Bu eşyalar, yoğun tempolarında küçük mutluluk yaratmaya yarar. Favoriconsept - BTS BT21 RJ peluş yastık da mutluluk sağlayan eşyalardan biri olarak ilgi odağı haline gelir. Sade, sevimli ve şık bir görüntüye sahip olan yastığı kanepenize, yatağınıza, sandalyenize koyup dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Tercih ettiğiniz mekan sade bir dekorasyona sahip ise yastığın sevimli surat işlemesi ile bulunduğunuz mekana renk katabilirsiniz. Dilerseniz uyurken boyun desteği olarak kullanabileceğiniz ürünü, yanınızda taşıyıp uzun yolculuklarda bir süre dinlenmek için de tercih edebilirsiniz. Şık görüntüsünün yanı sıra konforlu olan bu özel ürünü, her gördüğünüzde keyifli ve huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

  • Nakış işlemeli
  • Yoğun elyaf dolgu
  • 30 x 30 cm boyut

Konforlu Favoriconsept - BTS BT21 RJ Peluş Yastık

Konforlu Favoriconsept - BTS BT21 RJ Peluş Yastık

BT21 RJ peluş yastığın iç bölümü yoğun elyaf dolgu ile doldurulur. Elyafın yumuşama özelliği sayesinde zaman içerisinde başınızın biçimine göre şekil alır. Yastığı bıraktıktan sonra kısa sürede eski şekline döner. Polyester ve yün karışımı dış yüzeyi, yumuşak bir dokuya sahiptir. Özel dokusu sayesinde ürüne dokunduğunuz zaman, rahatlatan bir etki ile karşılaşabilirsiniz. Favoriconsept - BTS BT21 RJ peluş yastık kullananlar arasında ürünü, uyku sırasında bacak yastığı olarak tercih edenlerin de olduğu görülür. Bacakların arasına yerleştirilen yastık, omurgaya binen yükü azaltır ve rahatlama sağlar. Ürünün kolay şekil alma özelliği sayesinde bu kullanım türü oldukça yaygındır. Dilerseniz bacaklarınız için destek sağlamak dilerseniz boynunuz için dilerseniz ise tamamen dekorasyonunuza renk katmak amacıyla tercih edeceğiniz yastık ile yüksek konforun tadını çıkarabilirsiniz.

Dikkat Çekici Favoriconsept - BTS BT21 RJ Peluş Yastık

Dikkat Çekici Favoriconsept - BTS BT21 RJ Peluş Yastık

BT21 RJ yastık dikkat çekici tasarımı ile göz doldurur. Bulut şeklindeki dış hatları ile süt beyaz renginin birleştirildiği görüntü, sevimli bir izlenim oluşturur. Bulut hattının iki yüzeyinde küçük, sivri birer kulak bulunur. Üzerinde küçük dikişlerden oluşturulan nakışlar ile iki kaş, iki göz, iki pembe yanak ve birer ağız ile burun eklenir. Kedi, köpek ve ayıya benzeyen bu minik hayvan suratındaki sevimli gülüş, sempatik bir görüntü yaratır. Yastığınızda bulunan hayvanın, hangi hayvan olduğuna kendiniz karar verebilirsiniz. Favoriconsept - BTS BT21 RJ peluş yastık yorumları incelendiğinde yastığın oldukça fazla beğenilen özelliğinin 30 x 30 cm boyutları olduğu görülür. Bunun sebebi ise ne çok küçük ne de çok büyük boyutlarda olmasıdır. Yastığı yanınızda taşıyabilir veya başınızın altına istediğiniz şekilde yerleştirebilirsiniz.

Ekonomik Favoriconsept - BTS BT21 RJ Peluş Yastık Fiyatı

Ekonomik Favoriconsept - BTS BT21 RJ Peluş Yastık Fiyatı

Sade, sevimli tasarımı ile ilgi toplayan ve konforu ile oldukça beğenilen Favoriconsept - BTS BT21 RJ peluş yastık fiyatları açısından da oldukça ekonomik bir ürün olarak öne çıkar. Trendyol’da yer alan bu yumuşak yastığı elde etmek için karar verme sürecinizi kolaylaştıran sınırsız sayıda değerlendirme seçeneği bulunur. Bu seçenekler arasından sizin kriterlerinize uygun olanı tercih edebilirsiniz. Pratik bir süreç geçirmek isterseniz puanlama sisteminden yararlanıp ürüne verilen ortalama puana göz atabilirsiniz. Daha detaylı bir inceleme için ise yorumlar bölümünü açıp sizden önce ürünü deneyimleyen kişilerin yazdıklarını okuyup fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Fotoğraflı yorumlara bakıp ürünün görüntüsü ve boyutlarını inceleyebilirsiniz. Bu bölümde deneyimlerinizi paylaşma imkanınız da bulunur. Değerlendirme sürecinizi tamamladıktan sonra bu sevimli ve konforlu yastığa hiç vakit kaybetmeden anında sahip olabilirsiniz.